Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göğüslerde hassasiyet, vücutta ödem, ıdrarda biraz yanma vardi, bugun iç camasirimda hafif pembe bir lekelenme gördüm adetime daha 10 gün var,
Acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi yerleşme kanaması gibi ?

Kalp atışı olmadı maalesef bebeğimin. Haftaya kürtaj olacam muhtemelen.
Aaa canım çok üzüldüm bunu duyduğuma ve mayıs ayından ısrarla kalanlardandın ve zinciri kırmıştın gibi olmuştu. Gebelik haberin beni çok mutlu etmişti. Çok üzüldüm senin için daha da üzücüdür. Umarım atlatırsın ve sağlıklı bir gebeliğin hayırlısı ile olur

İnşallah canım, teşekkür ederim

Kızlar şöyle biliyorum doğru değil mi genellikle yumurtlamadan 14.gün sonra regl olunuyor takvime göre 23nde regl ama yumurtlamadan sonra 20sne denk geliyor yumurtlama 5ekim hangisi sizce
24 eylül son adetim

Çok çok çooookkk mutlu oldum, Allah'ım sağlıklı ilerlemesini nasip etsin aminnn bana da dua et kuzum, kimin duası kabul olunur bilinmez
Amin canım çok teşekkür ederim. Bir kez kayıp yaşadım o yüzden sevinç ve korku bir arada yaşıyorum. Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Canı gönülden söylüyorum bunu. Çünkü bizim gibi uğraşanlar birbirini çok iyi anlıyor. Kolay nasip olanlar anlayamıyor. Zamanında sağlıkla gelsin bebişler

Aminn

Bu zamana kadar hiçbir doktor görmedi mi bunu kuzum? Şaşırdım, nasıl oluşmuş acaba öyle. Üzülme sakın, inşallah hayırlı sonuçlar çıkar. Şimdiden moralini bozma, herşey güzel olacak inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…