- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.181
Evet pik gösterir bi günde olur, ertesi günde catlamayı görürsünSağol canım, inşallah. Bak testleri ekliyorum. Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonra
Bazı arkadaşlar yazdı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ovulasyon testi yumurta büyüyünce pik göstermiyormuş, çatlayacağı zaman pik gösteriyormuş.

umarım saglıkla ilerler kac haftalıkken bu değer cıktı. Seninki benden buyuk o zaman
 umarım saglıkla ilerler kac haftalıkken bu değer cıktı. Seninki benden buyuk o zaman  

ben 3 ay oldu henüz canım burada gezinirken her şeyden bihaber oluyor insan aceba
 ben 3 ay oldu henüz canım burada gezinirken her şeyden bihaber oluyor insan aceba  dedim ama erken sanırım
 dedim ama erken sanırım  dedim bu igne kendi kednine yapılabilir mi diye düşündüm ondan bilgi rica ettim senden bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya burada herkes farklı şeyler yaşıyor bilgi ediniyoruz bir yandan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bana
 dedim bu igne kendi kednine yapılabilir mi diye düşündüm ondan bilgi rica ettim senden bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya burada herkes farklı şeyler yaşıyor bilgi ediniyoruz bir yandan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bana  

kopkoyu mutlaka değerlendirin
 kopkoyu mutlaka değerlendirin