• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2025 Aşılama yaptıranlar

Benim geçen ay öyle olmuştu iş yerinde de uyuyordum resmen koku hassasiyeti, mide bulantısı yani rutin gebelik belirtilerini hepsini yaşamıştım geçen ay da beş tane yumurtam olmuştu çok çok ümitlenmiştim meğerse hepsi ilaçların etkisiymiş ama gönülden dua ediyorum inşallah sizinki gebeliktendir🤲🏻
Amin inşallah nenim tek yumurtam vardı 25 mm bu aydan benim de ümidim yok ama bakalım

Amin inşallah nenim tek yumurtam vardı 25 mm bu aydan benim de ümidim yok ama bakalım
Spontane olanlarda yani sorun olmayanlarda da bir yumurta ile doğal gebelik oluşuyor aslında ama tedavilerde stres yoğunluğundan sanırım beş yumurta ile bile olmuyor,kısır döngü olmadıkça stresten ölüyoruz,stres arttıkça da olmuyor,hayır bu ay stres yapmayacağım diyorum bu da insanın elinde değil bebeklerimizi kucağımıza almadan bu konuyu yok saymak çok zor geliyor bana.Dua edelim birbirimize inşallah güzel pozitif sonuçları alacağımız o hayırlı zaman bu aydır.

Spontane olanlarda yani sorun olmayanlarda da bir yumurta ile doğal gebelik oluşuyor aslında ama tedavilerde stres yoğunluğundan sanırım beş yumurta ile bile olmuyor,kısır döngü olmadıkça stresten ölüyoruz,stres arttıkça da olmuyor,hayır bu ay stres yapmayacağım diyorum bu da insanın elinde değil bebeklerimizi kucağımıza almadan bu konuyu yok saymak çok zor geliyor bana.Dua edelim birbirimize inşallah güzel pozitif sonuçları alacağımız o hayırlı zaman bu aydır.
Öyle bir içten amin dedim ki şuan olmayacak diye ağlıyorum ınanki duygusallık başladı sanırım psikojikmen :)

Ben de 35 yaşındayım beş tüp bebek denemem var olmadı artık maddi olarak tüp bebeğe ara vermek zorunda kalınca verdiğim bu ara zamanı daha önce hiç yapılmadığı için de aşılama ile değerlendirmek istedim.
Anladım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bize de nasip olur🌸 benim de önce aşılama olmazsa tüp bebek denenecek hayırlısı hakkımızda 🙏 hiç gebelik oldu mu peki düşük falan

Anladım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bize de nasip olur🌸 benim de önce aşılama olmazsa tüp bebek denenecek hayırlısı hakkımızda 🙏
Ben ilk 10 yıl önce kendiliğinden doğal gebelik oluşup 8.haftada kaybetmiş olmam ile öğrendim Amh düşüklüğünü ,0.82 idi hızlıca aşılama falan zaman kaybı kesinlikle olmaz deyip tüp bebeğe yönlendirmişlerdi,keşke süreci normal takip etseydim diyorum ama olacağı varsa engelleyemiyorsun,başına gelince bildiğin herşeyi de unutuyorsun,hep zamanı vardır dedim inşallah zamanı bu aydır inşallah bu aşılama son uğraşımdır,Rabbim isteyen herkese biran önce en hayırlısı en güzeli ile nasip etsin.

Ben ilk 10 yıl önce kendiliğinden doğal gebelik oluşup 8.haftada kaybetmiş olmam ile öğrendim Amh düşüklüğünü ,0.82 idi hızlıca aşılama falan zaman kaybı kesinlikle olmaz deyip tüp bebeğe yönlendirmişlerdi,keşke süreci normal takip etseydim diyorum ama olacağı varsa engelleyemiyorsun,başına gelince bildiğin herşeyi de unutuyorsun,hep zamanı vardır dedim inşallah zamanı bu aydır inşallah bu aşılama son uğraşımdır,Rabbim isteyen herkese biran önce en hayırlısı en güzeli ile nasip etsin.
Amin inşallah🙏belki zamanı şimdidir bilemeyiz tek bir yumurta ve sperm yeterli vücudunuz yumurta ürettiği sürece her zaman umut var inşallah bu son olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız dualarım sizinle ve ben dahil anne olmak isteyen herkesle rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah☺️

Back
X