• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2025 transfer olanlar ve olacaklar

Helal olsun canım kaç kısıye faydan dokunuyor benı bile bilmedıgım konularda aydınlattın rabbim bır değil bin kere razı olsun senden ve sunuda belırteyım bu kadar dua alıyorsun ve ben ınanıyorumkı yavrularının kalp atısınıda kucağına alacağın gunlerın sevıncınıde rabbım sana yaşatacak insallah dualarımdasın ve sen o bılgılendırecek o kunuyuda açıp paylaşacaksın bunu tüm kalbimle ıstıyorum ve olacagınıda hıssedıyorum kalbini ferah tut ve surecınıde bıldır lütfen ❤️🙏
İnşallah inşallah🤲

Ben de 44 yaşındayım. Daha önce kimyasal gebeliğim ve düşüğüm var.
En sonunda pgt yaptırarak sağlam gelen 2aa ve 2bb embriyolarımı rahim dinlendirme ve histeroskopi sonrası tansfer oldum.
Bugün 12.günüm beta HCG 627 geldi şükürler olsun. Ama pgtsiz 3aa ve 4aa ,3ab embriyolarla düşük, kimyasal ve negatif yaşamıştım. İlk deneme olmasının anlamı yok. Zamanımız dar bizim. Bana 3 yıl zaman, para ve umut kaybettirdiler. Siz kaybetmeyin. Pgt yaptırın. Ve NK hücre paneli testi yaptırın.
Bu transferimde NK testi pozitif çıktığı için intralipid serum, prograf ve prednol da kullandım. Yani dediğim gibi 3 yılımı çaldılar benden.
Transferden önce yapılacak tüm testleri yaptırmanızda fayda var. Hayırlısı olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum 🙏
Merhaba canım nasılsın umarım Hersey yolundadır ben bugün doktorumla konuştum adet oldum transfer ıcın aradım nk hucre panelını sordum ben transferde bakıyorum ona göre ılac verıyorum dedı önceden bakılmıyormuş transfer yaparken bakıyorlarmış ve ılac verıyorlar yenı transferle beraber o ılacıda kullanmam gerekebılır ıs bu sekıldemı oldu Senınde?yoksa her doktor farklımı çalışıyor

Back