Allah razı olsun. Tüm tetkikleri yaptırın fayda var. Daha fazla kaybedecek deneyecek zamanımız yok bizim. Ve muhakkak transferden 2 gün önce sabah akşam 0.5 mg prograf ve günde 1 prednol başlayın. Bunun testler ile alakası yok. Embriyo nun vücuda tutunması için vücudun bağışıklığını kontrol altında tutmak için bu. Uluslararası makaleleri gönderirim size isterseniz. Ama prograf test günü pozitif çıkınca bırakılacak prednol 1 hafta daha devam. Rabbim yardımcımız olsun.
Şöyle tek sefer herşeye bakıp tüm tuşlara basmıyorlar. Neden olmayacak, sonra bir daha gideceksin, sonra bir daha, sonra bir daha. Sonuçta ticarethane onlar. Ben üzüldüm, kendim araya araya buldum bunları. Hiçbir doktor demedi. NK hücre paneli testini ben yaptırdım. prograf da, serum da benim fikrim. Gerek yok dendi. Ben istiyorum psikolojik olarak rahat olmak zorundayım. Herşeyi deneyeceğiö. Yine gebelik devam etmezse. Vardır Rabbim'in bir bildiği hükmünden sual olunmaz, ben de bu defteri kapatırım dedim. Ik 4 gün hiç iş yapmadım. Uzandım . Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum O kadar. Suyun bittikçe kalktım doldurdum O bana hareket oldu. Yürüdüm yavaş yavaş evin içinde. 5 gün itibariyle hareketlendi. Hiç uzanmadım, çömelerek yavaşça edildiğim kedi kumu temizlemek için. Başka yok. Rabbim bizlere acısın, şefkatini merhametini üzerimizden eksik etmesin, evlatlarımıza kavuştursun bizi inşallah