Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
35
Merhaba arkadaşlarım, kaderdaslarim. Ben ilk aşılama sürecine pazartesi girecek bir anne aday adayı olarak; sizi heyecanımızı,tecrübelerimizi,surecimizi,dualarimizi,sıkıntımızı,üzüntümüzü veeee en önemlisi hamilelik haberimizi paylaşmaya davet ediyorum..

Ya tek ben varım ya da paylaşmak isteyen yok. Her şey gibi nasipppp...

merhabaa canımmmm bende varım 10 ekimde oldu aşılamam merakla bekliyorum sonucu inşallah allah bize en hayırlısı neyse onu nasip eder

iyi günler ben araniza yeni katiliyorum 2 yıllılık evliyim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ve 1 yıl once cocuk tedavisine başladık klomen tedavisi çatlatma ignesi yaptırdım tutmadi rahim filmide çekildim tüpler açık ve 1 hafta önce aşilama tedavisine başladık bu gün giittim yumurta takibi için 2 tane yumurtalık oluşmuş ama 1.45ml ler pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum ins buyurde hayırlısıyla olurum aşılama allahım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşşş

amiiin inşallah hayırlısı olur arkadaşım :) bende beklemedeyim hala 8gün oldu aşılama yapılalı inşallah hayırlı sonuçlar alırım allah izin verirse :)

Adetinin kaçıncı günü bakıldı.yumurtalarına?

SLM KIZLAR AYIN 17 Sİ VE 18 İNDE AŞILAMA YAPILDI VE DOKTORUM PROGESTAN KAPSÜL VERDİ ACABA HAMİLE KALMA ŞANSIM VAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

merhbaa canımmmm bende varım 10 ekimde oldu aşılamam merakla bekliyorum sonucu inşallah size en hayırlısı neyse onu nasip eder
Rabbim hayirli etsin canim ben daha igne surecindeyim. Hangi igneyi kullandin? Sonucu ne zaman alirmissin? Bir de belirti var mi belirti?

OTE="mavi boncuk, post: 37342200, member: 631579"]iyi günler ben araniza yeni katiliyorum 2 yıllılık evliyim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ve 1 yıl once cocuk tedavisine başladık klomen tedavisi çatlatma ignesi yaptırdım tutmadi rahim filmide çekildim tüpler açık ve 1 hafta önce aşilama tedavisine başladık bu gün giittim yumurta takibi için 2 tane yumurtalık oluşmuş ama 1.45ml ler pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum ins buyurde hayırlısıyla olurum aşılama allahım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşşş[/QUOTE]
Canim ben de 2 yıllık evliyim. Aynı asamalardan gectim. Ben de igne surecindeyim. 2 sağda 1 solda yumoslarim var. Sali benimde randevum. 12 benimkilerde.

SLM KIZLAR AYIN 17 Sİ VE 18 İNDE AŞILAMA YAPILDI VE DOKTORUM PROGESTAN KAPSÜL VERDİ ACABA HAMİLE KALMA ŞANSIM VAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Hepimizin sansi var canım. Sayfa hamisle dolsun inşallah. Ilk mi seninde? Adeyin kaçıncı günü aşılama oldu?

Canim ben de 2 yıllık evliyim. Aynı asamalardan gectim. Ben de ignesurecindeyim. 2 sağda 1 soldayumoslarim var. Sali benimde randevum. 12 benimkilerde

Kızlar adetin kaçıncı günü oldu asilamaniz? Biliyorum herkese göre değişiyor am merak ettim.

Kizlar Günaydın. Az once beyaz akıntı geldi. Salı günü çağırmıştı doktor. Duruma göre aşılama tarihi verecekti. Yumurtam catladiysa naparim? Aşılama iptal mi olur?

Hepimizin sansi var canım. Sayfa hamisle dolsun inşallah. Ilk mi seninde? Adeyin kaçıncı günü aşılama oldu?
inşallah canım ne güzel konuşmussun evet ilk aşılamam canım adetimin 15 ve 16. günleri aşılama oldum ama bana çatlama ignesi sonrasında ilişki önermedi direk aşılama yapıldı ve çift aşılama oldum aranızda benım gibi çift aşılama olan var mı

Coft aşılama derken? Birkaç gün arayla mi? Tek numuneden iki ayri kez mi? Cok şaşırdım. Hic duymamistim.

slm arkadaşlar ben de 3 yıllı evlyim sebepsiz infertilite benimki haftaya adet olunca gel dedı doktor aşılama tedavısıne başlanılacak nasıl yapılacak acaba ayrıntılı bilgi alabılırmıyım bide ben özel muayenede yaptırcam . masraf nekadar tutar daha önce yaptırdınız mı bide acı hiiseediliyomu acaba. ayy bide çalışıyorum kayınvalıdem 10 gun yerınden kalkma diyo işe kim gidecekse . ki gitmesemde bu kadar yatmak gerekmıyo değilmi ...inş bebişleirmiz olur ..bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…