Merhaba arkadaşlarım, kaderdaslarim. Ben ilk aşılama sürecine pazartesi girecek bir anne aday adayı olarak; sizi heyecanımızı,tecrübelerimizi,surecimizi,dualarimizi,sıkıntımızı,üzüntümüzü veeee en önemlisi hamilelik haberimizi paylaşmaya davet ediyorum..
iyi günler ben araniza yeni katiliyorum 2 yıllılık evliyim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ve 1 yıl once cocuk tedavisine başladık klomen tedavisi çatlatma ignesi yaptırdım tutmadi rahim filmide çekildim tüpler açık ve 1 hafta önce aşilama tedavisine başladık bu gün giittim yumurta takibi için 2 tane yumurtalık oluşmuş ama 1.45ml ler pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum ins buyurde hayırlısıyla olurum aşılama allahım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşşş
Adetinin kaçıncı günü bakıldı.yumurtalarına?iyi günler ben araniza yeni katiliyorum 2 yıllılık evliyim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ve 1 yıl once cocuk tedavisine başladık klomen tedavisi çatlatma ignesi yaptırdım tutmadi rahim filmide çekildim tüpler açık ve 1 hafta önce aşilama tedavisine başladık bu gün giittim yumurta takibi için 2 tane yumurtalık oluşmuş ama 1.45ml ler pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum ins buyurde hayırlısıyla olurum aşılama allahım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşşş
Rabbim hayirli etsin canim ben daha igne surecindeyim. Hangi igneyi kullandin? Sonucu ne zaman alirmissin? Bir de belirti var mi belirti?merhbaa canımmmm bende varım 10 ekimde oldu aşılamam merakla bekliyorum sonucu inşallah size en hayırlısı neyse onu nasip eder
SLM KIZLAR AYIN 17 Sİ VE 18 İNDE AŞILAMA YAPILDI VE DOKTORUM PROGESTAN KAPSÜL VERDİ ACABA HAMİLE KALMA ŞANSIM VAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
iyi günler ben araniza yeni katiliyorum 2 yıllılık evliyim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ve 1 yıl once cocuk tedavisine başladık klomen tedavisi çatlatma ignesi yaptırdım tutmadi rahim filmide çekildim tüpler açık ve 1 hafta önce aşilama tedavisine başladık bu gün giittim yumurta takibi için 2 tane yumurtalık oluşmuş ama 1.45ml ler pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum ins buyurde hayırlısıyla olurum aşılama allahım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşşş
Kacinci idi canim? Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tezzzzz zamandaaa... (amin)Benim asilama tutmadi malesef ama uzulmuyorum simdi
Amin ilk asilama ama doktor kurbani oldum biraz asilama gunu ultrasyonda bakmadiKacinci idi canim? Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tezzzzz zamandaaa... (amin)
Benim kisi 13. Gundy galibaKızlar adetin kaçıncı günü oldu asilamaniz? Biliyorum herkese göre değişiyor am merak ettim.
inşallah canım ne güzel konuşmussunHepimizin sansi var canım. Sayfa hamisle dolsun inşallah. Ilk mi seninde? Adeyin kaçıncı günü aşılama oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?