Ben de yeniyim canım. Ilk olacak inşallah. Menopur ignesi ve overtilite catlatma ignesi kullanıyorum. Yarın kontrolum var. 3 yumurta oluştu. Durumlarina gore asilama yarihim belli olacak. Menopur her gün yapılıyor. Asilamadan bir gün once de overtilite.yani catlatma ignesi. Ilaclar raporlu 90tl tuttu. aşılama da 550 tl canım. Ben de öğretmenim ve asilama sonrası en az 3 gün dinlenecegim.slm arkadaşlar ben de 3 yıllı evlyim sebepsiz infertilite benimki haftaya adet olunca gel dedı doktor aşılama tedavısıne başlanılacak nasıl yapılacak acaba ayrıntılı bilgi alabılırmıyım bide ben özel muayenede yaptırcam . masraf nekadar tutar daha önce yaptırdınız mı bide acı hiiseediliyomu acaba. ayy bide çalışıyorum kayınvalıdem 10 gun yerınden kalkma diyo işe kim gidecekse . ki gitmesemde bu kadar yatmak gerekmıyo değilmi ...inş bebişleirmiz olur ..bu arada.
Be
Ben de yeniyim canım. Ilk olacak inşallah. Menopur ignesi ve overtilite catlatma ignesi kullanıyorum. Yarın kontrolum var. 3 yumurta oluştu. Durumlarina gore asilama yarihim belli olacak. Menopur her gün yapılıyor. Asilamadan bir gün once de overtilite.yani catlatma ignesi. Ilaclar raporlu 90tl tuttu. aşılama da 550 tl canım. Ben de öğretmenim ve asilama sonrası en az 3 gün dinlenecegim.
Kizlar Günaydın. Az once beyaz akıntı geldi. Salı günü çağırmıştı doktor. Duruma göre aşılama tarihi verecekti. Yumurtam catladiysa naparim? Aşılama iptal mi olur?
inşallah canım ne güzel konuşmussunevet ilk aşılamam canım adetimin 15 ve 16. günleri aşılama oldum ama bana çatlama ignesi sonrasında ilişki önermedi direk aşılama yapıldı ve çift aşılama oldum aranızda benım gibi çift aşılama olan var mı
saol canım umarım tutarBen daha önce aşılama yaptırmadım ama bu çift aşılama olayını daha önce çok duydum... Bazı doktorlar şansı arttırmak adına böyle bir uygulama yapıyorlarmış... Olağan bir şey endişe edilecek bir durum yok...
bende adet olayım da bakalım başlıcaz artık inş tutar canım bebişleirmiz . tşk bilgi verdiğin için ben de yıllık izinle falan idare etcez arıık bi kaç gun. güzel haberlerini beklıyorum canım. bilgilendirisen beni gelişmelerden sevinirm
Cevap icin tesekkurler canim. Gribim yatiyorum ama yine de bebis icin harekete gecebilirim[QUOTEanda29, post: 37391209, member: 148166"]Canım beyaz akıntın geldi ise bu geceyi değerlendir... Yarın çatlatma iğnesini olsan bile aşılaman çarşamba yapılır... Sperm kalitesi içinde uygun olur hem... (istersen doktorunu ara sor)
Bence sen bu gece çalış arkadaşım :)
Merhaba:) ben aranıza yeni katıldım daha önceden hep okuyordum ama hiç yorum bırakmadım..Ben de 3 yılllık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef henüz olumlu sonuc alamadık, eşim testlerini yaptırdı bir prblem yk bende de aynı şekilde problem yok-3 aydır yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oluyorum..bu ayda takibin ardında 3 yumurta olmus ( 25mm 22mm 19mm ) çatlatma iğnesi oldum iki gün ilişki dedi ve 3.gün kontrole gittiğimde 2si çatlamış dedi... inşallah bu ay olumlu sonuc alırım..eğer alamazsam rahim filmi cekelim dedi dktorum ondan da ben tırsıyorum:)
Hoşgeldin,
Yumurtaların çok güzel gelişmiş canım, inşallah sağlıklı bir şekilde döllenme olur ve biran önce bebeğine kavuşursun...
adetimin 3. günü bakildi pazartesi gittim yumurtalar ayni boyutta 14 hala yarin yine gidecegim eger 20 olmuşsa boyutu asilama olacak olmamişsa eger tedavi sonlandirılacakAdetinin kaçıncı günü bakıldı.yumurtalarına?
iyi maşallah olurda hayirlisiyla yumurtalar aşilama oluruz inş ne yaptin doktora gittinmiCanim ben de 2 yıllık evliyim. Aynı asamalardan gectim. Ben de igne surecindeyim. 2 sağda 1 solda yumoslarim var. Sali benimde randevum. 12 benimkilerde.
çift aşılama şöyle oldu 17 si sabah sperm verildi yıkandı aşılama yapıldı. 18 sabah tekrar aynı işlemler olduCoft aşılama derken? Birkaç gün arayla mi? Tek numuneden iki ayri kez mi? Cok şaşırdım. Hic duymamistim.
İnşallah büyürrr. !adetimin 3. günü bakildi pazartesi gittim yumurtalar ayni boyutta 14 hala yarin yine gidecegim eger 20 olmuşsa boyutu asilama olacak olmamişsa eger tedavi sonlandirılacak
slm bende 17 ekimde aşılama yaptırdım, 5 gün oldu ama sok kasığımda çok fena ağrı ve göğüslerimde de hassasiyet var bi kaç güne geçer dedim ama geçmiyor, sizde de oluyormu böyle sıkıntılar, normalmi yani anlamadım[/QUOT
inş hamile olursun canim bende hiç aaşila yaptirmadim bilgi vermek isterdim canim yeni başladim aşilamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?