Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Be
Ben de yeniyim canım. Ilk olacak inşallah. Menopur ignesi ve overtilite catlatma ignesi kullanıyorum. Yarın kontrolum var. 3 yumurta oluştu. Durumlarina gore asilama yarihim belli olacak. Menopur her gün yapılıyor. Asilamadan bir gün once de overtilite.yani catlatma ignesi. Ilaclar raporlu 90tl tuttu. aşılama da 550 tl canım. Ben de öğretmenim ve asilama sonrası en az 3 gün dinlenecegim.

bende adet olayım da bakalım başlıcaz artık inş tutar canım bebişleirmiz . tşk bilgi verdiğin için ben de yıllık izinle falan idare etcez arıık bi kaç gun. güzel haberlerini beklıyorum canım. bilgilendirisen beni gelişmelerden sevinirm

Kizlar Günaydın. Az once beyaz akıntı geldi. Salı günü çağırmıştı doktor. Duruma göre aşılama tarihi verecekti. Yumurtam catladiysa naparim? Aşılama iptal mi olur?

Canım beyaz akıntın geldi ise bu geceyi değerlendir... Yarın çatlatma iğnesini olsan bile aşılaman çarşamba yapılır... Sperm kalitesi içinde uygun olur hem... (istersen doktorunu ara sor)
Bence sen bu gece çalış arkadaşım :)

Ben daha önce aşılama yaptırmadım ama bu çift aşılama olayını daha önce çok duydum... Bazı doktorlar şansı arttırmak adına böyle bir uygulama yapıyorlarmış... Olağan bir şey endişe edilecek bir durum yok...

saol canım umarım tutar

[QUOTEanda29, post: 37391209, member: 148166"]Canım beyaz akıntın geldi ise bu geceyi değerlendir... Yarın çatlatma iğnesini olsan bile aşılaman çarşamba yapılır... Sperm kalitesi içinde uygun olur hem... (istersen doktorunu ara sor)
Bence sen bu gece çalış arkadaşım :)[/QUOTE]
Cevap icin tesekkurler canim. Gribim yatiyorum ama yine de bebis icin harekete gecebilirim

Sen de haberdar et canım.. inşallah hepimiz hamis oluruzzz

Cevap icin tesekkurler canim. Gribim yatiyorum ama yine de bebis icin harekete gecebilirim[/QUOTE]

Bence de harekete geç canım, bu hafta hasta olmak yok, yorulmak yok, mazeret yok...

Merhaba:) ben aranıza yeni katıldım daha önceden hep okuyordum ama hiç yorum bırakmadım..Ben de 3 yılllık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef henüz olumlu sonuc alamadık, eşim testlerini yaptırdı bir prblem yk bende de aynı şekilde problem yok-3 aydır yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oluyorum..bu ayda takibin ardında 3 yumurta olmus ( 25mm 22mm 19mm ) çatlatma iğnesi oldum iki gün ilişki dedi ve 3.gün kontrole gittiğimde 2si çatlamış dedi... inşallah bu ay olumlu sonuc alırım..eğer alamazsam rahim filmi cekelim dedi dktorum ondan da ben tırsıyorum:)

Hoşgeldin,
Yumurtaların çok güzel gelişmiş canım, inşallah sağlıklı bir şekilde döllenme olur ve biran önce bebeğine kavuşursun...

Hoşgeldin,
Yumurtaların çok güzel gelişmiş canım, inşallah sağlıklı bir şekilde döllenme olur ve biran önce bebeğine kavuşursun...

hoşbuldum:)
zaten çok şükür yumurtalarda problem olmuyor hep istenilen boyutta ve çatlamıs oluyor ama bir sonuc alamadım inşallahhh çok sağol..

Rabbim ol derse Olur... Benim Büyüdü 19 mm.Oldu ama Gebelik Oluşmadı.. 2 Seneden Beri Uğraşıyorum bende...

slm bende 17 ekimde aşılama yaptırdım, 5 gün oldu ama sok kasığımda çok fena ağrı ve göğüslerimde de hassasiyet var bi kaç güne geçer dedim ama geçmiyor, sizde de oluyormu böyle sıkıntılar, normalmi yani anlamadım

Ben cok stres yapiyorum ins büyürde yarin güzel haberler alirim ben 1 yidir ugrasiyorum 2 kere rahim filmi çekildim mah voldum yaa allahım görüyor çabalarizi hepimizin gönlüne göre versin inş

bende ilk yaptırdım 8 yumurtam gelişti kalite çok iyiydi ama nasip kısmet tabi bu işler, Allah hepimizi duası kabul olmuş kulları arasına katsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…