Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi güzel oluşmuş maşallah yumurtan inş hamile olursun... benim 2 tane var ama küçükler daha yarin belli olacak canim inş

bende ilk yaptırdım 8 yumurtam gelişti kalite çok iyiydi ama nasip kısmet tabi bu işler, Allah hepimizi duası kabul olmuş kulları arasına katsın inşallah

Canım öncelikle hayirli olsun aşılaman. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Ama şunu merak ettim bende 3yumurta oluşunca doktor ilaci azaltti ve kesti. Çünkü asilamayı 4ten fazla yumurta olursa yapmiyoruz dedi. Seninkini okuyinca kafam karıştı benimmm..

Yarın aşılamam var saat 10.00 da numune verilecek. 12-13.00 gibi aşılama yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin... Çok ihtiyacım var. Çok ümit besleyemesem de var içimde biraz bir şeyler..

Evet bende öyle biliyorum... Benimde şuan 3 yumurtam var ama 2'si sağda olduğu ve benim sağda tüpüm olmadığı için soldaki bir taneye göre aşılama planlandı... Çok sayıda yumurta olunca genelde iptal ediliyor tedavi...
Bakalım yarın benim aşılamam da bir sorun olacak mı? İlk olduğundan mıdır bilmem çok endişeliyim...

bilmiyorum valla, doktordan doktora durum değişiyor galiba, benim doktor 8 yumurtayı görünce çok sevindi üçüze dördüze hazır ol diye espri yaptı ama kötü bi durumdan bahsetmedi, benim doktorumun şöyle bi özelliği var diğer dr lardan farklı uygulamalar yapar, alanında çok iyi bi doktor, yazıhanesi tokat gibi küçük bi ilde ama ankara ordu samsun gibi büyük illerden gelenlere şahit oldum, mesela klomeni herkes günde 1 veya 2 içirdi şimdiye kadar ama buna başlayınca gün de 4 tane 3 kutu ilaç içirdi, ben pkoluyum adetleri düzenledi, şu an için çok memnunum doktorumdan, hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Bizi de haberdar et bak merak ederiz

Yarın aşılamam var saat 10.00 da numune verilecek. 12-13.00 gibi aşılama yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin... Çok ihtiyacım var. Çok ümit besleyemesem de var içimde biraz bir şeyler..

Ayyyy tamamı ile aynı durumdayız bende yarın sabah 09:30 da gideceğim hastaneye ve 12:00-12:30 gibi işlem yapılacak... Birlikte geri sayım yaparız...
Sen nerede yaptırıyorsun aşılamanı?

Ayyyy tamamı ile aynı durumdayız bende yarın sabah 09:30 da gideceğim hastaneye ve 12:00-12:30 gibi işlem yapılacak... Birlikte geri sayım yaparız...
Sen nerede yaptırıyorsun aşılamanı?

Istanbul'dayım canim ben. Emsey Hastanesi. Özel bir hastane. Cok mutlu oldum. Ilk asilamam o yuzden cok heyecanlıyım.

Istanbul'dayım canim ben. Emsey Hastanesi. Özel bir hastane. Cok mutlu oldum. Ilk asilamam o yuzden cok heyecanlıyım.

Kurtköy de diye anımsadım senin hastane...
Bende çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim...
Çalışıyorum ve tedavi gördüğümden kimsenin haberi yok, çok yorucu oluyor. Belli etmemek için elimden geleni yapıyorum özellikle aileme, onların üzülmesi beni daha çok yıpratıyor çünkü...

Nasipse ilk bebeğin mi olacak? Sen nerede yaptiriyorsun canim? Benimde aynı. Calisirken zor. Bugün müdürume soyledim. Bayan zaten. Onun da bebeği olmamis. Istirahat edecek misin peki? Aşılama günü ile birlikte bana 2 gün rapor verecek ve hafta sonu zaten tatil. 3 gün dinlenmiş olacağım.

C
Çok sevindim kizlar sizin adiniza inş tutar
benimde 2 tane yumurtam büyümüş 20 olmuslar ignemi vuruldum geldim yarin ögleden sonra aşilama olacak inş

C
Çok sevindim kizlar sizin adiniza inş tutar
benimde 2 tane yumurtam büyümüş 20 olmuslar ignemi vuruldum geldim yarin ögleden sonra aşilama olacak inş

Teşekkürler canım. Benimki çok rahat geçti. Umarım seninki de öyle geçer. Ve hepimiz hamişlik haberi ile doldururuz bu sayfaları.

Tatlım naptin? Dün de yazmadın. Nasıl geçti aşılaman?

Tatlım naptin? Dün de yazmadın. Nasıl geçti aşılaman?

Aşılamam iyi geçti denebilir, 17 milyon %80 ileri hareketli spermle aşılama yapıldı. Dün çalışmadım evde istirahat ettim... Bir tek yemek yapmak için kalktım ayağa...
Bugünden bahsedecek olursak yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var. Aşılamadan mı bilmiyorum...
Benim BAT 10 Kasım aslında doktor adetin iki gün geçerse haberleşelim dedi...
Aşılama sonrası 14 gün sonra test yapılabiliyorsa benim bat 6 Kasım oluyor, büyük ihtimal 7 Kasım akşamı kan testi yaptırırım. Şuan takvimimin halini bir görseniz neredeyse rakamlar görünmüyor notlardan :)
Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin... AMİNNNN

Hayır canım ilk bebeğim değil resimdeki güzel kıza kardeş olacak inşallah... Ben Florance Nightingale de yaptırdım...
Ben abimle çalışıyorum ve tabiki çok daha zor... Kimseye söylemedim, şuanda işteyim zaten... Ne güzel senin müdüründe anlayışlı davranmış, hayırlısı olsun hepimiz için...

Ayyy.. Ne kadar güzel. Rabbim evladını hayırlıetsin. Yenisini de nasip etsin inşallah. Benim de bat 10 Kasım. Ama doktorum 7kasim da baktır. Bana haber ver dedi. Kan testi istiyor mutlaka.. hepize hayirli evlatlar gelir inşallah... haberleselim.

Benimde BAT 10 kasım doktor adetin iki gün geçsin haberleşelim dedi ama bende 7 kasım akşamı test yaptırmayı planladım bile :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

merhaba kızlaaaaar bugun kan tahlili yaptırdım hcg m 340 çıktı çok mutluyumm ayın 10unda yapılmıştı aşılamam. kalplerinizi ferah tutun allah nasip ederse inşallah sizinde sonuçlarınız olumlu olur inşallah simdiden hayırlısı olsuuuun

Canım birşey soracağım benimde aşılamam dün yapıldı biliyorsun... Yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Oturup kalkarken, yürürken daha da artıyor... Sende de var mı bu tür şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…