İnşallah 2. Denemede pozitif görürsün arkadaşım. Ben 2. De de negatif gördüm doktor değişikliği yaptım rahim fil i çekildim dün tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Doktor 2 3 ay bir ara verelim ben gebelik haberi ile geleceğini düşünüyorum dedi. Bakalım. Ama ilaç vesaire vermedi sadece vitamin verdi bana.Maalesef ki adetmiş yeniden ilaç verdi bu sefer klomen yerine femara kullanacam bakalım
Allah rast getirsin işini. Kiste dönüşmemiştir :) korkma ama bazen bu ilaçlar stres halleri regly etkiliyor. O yüzden sakın panik ve stres ile hareket etme.Bende 28 ekimde olmuştum iğneyi 14.gün test yaptım hafif silik pozitife çıktı bemde ertesi günü kan testim verdim açıkcası birazda umutlandım ama kan testim 1.20 çıktı hiç adet belirtimde yok bugün 16. Gün kiste dönmüş olabilirmi diyorum ama çatlama iğnesimden somra doktora gittim ultrasonda baktı çatlamış dedi nolacak bakalım bemde doktor değiştircem muhtemelen
Ben de rahim filmini geçen sene çektirdim bir problem yoktu.bekledikten sonra bende doktor değiştirdim dönüşümde. Bu ayın tek güzel gideni kendiliğinden adet olmam. Bir de senin de yumurta büyütmek için ilaç kullanmaya başladığın da adetin kesiliyor mu ?İnşallah 2. Denemede pozitif görürsün arkadaşım. Ben 2. De de negatif gördüm doktor değişikliği yaptım rahim fil i çekildim dün tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Doktor 2 3 ay bir ara verelim ben gebelik haberi ile geleceğini düşünüyorum dedi. Bakalım. Ama ilaç vesaire vermedi sadece vitamin verdi bana.
Hayır adetim hiç kesilmedi benim.Ben de rahim filmini geçen sene çektirdim bir problem yoktu.bekledikten sonra bende doktor değiştirdim dönüşümde. Bu ayın tek güzel gideni kendiliğinden adet olmam. Bir de senin de yumurta büyütmek için ilaç kullanmaya başladığın da adetin kesiliyor mu ?
Ilactan dolayi mi kesiliyor regl? Benim de 6gun gecikti. Catlatma ignesinin 20.gunu bugun. Test yaptim negatif.Ben de rahim filmini geçen sene çektirdim bir problem yoktu.bekledikten sonra bende doktor değiştirdim dönüşümde. Bu ayın tek güzel gideni kendiliğinden adet olmam. Bir de senin de yumurta büyütmek için ilaç kullanmaya başladığın da adetin kesiliyor mu ?
Çatlatma iğnesi betahcg hormonu olduğu için bazılarında gecikme yapıyormuş. Okumuştum.Ilactan dolayi mi kesiliyor regl? Benim de 6gun gecikti. Catlatma ignesinin 20.gunu bugun. Test yaptim negatif.
İnşallah öyledir ya başka bi doktorla görüştüm adetin 3. Günü gel dedi tekrar başlıcam muhtemelen tedaviyeAllah rast getirsin işini. Kiste dönüşmemiştir :) korkma ama bazen bu ilaçlar stres halleri regly etkiliyor. O yüzden sakın panik ve stres ile hareket etme.
Neden moralinizi bozuyorsunuz.İnşallah olur :) moralinizi yüksek tutun enerjik olun.Hiç ilk aşılamada hamile kalan yok mu morali bozuluyo insanın
Neden moralinizi bozuyorsunuz.İnşallah olur :) moralinizi yüksek tutun enerjik olun.
Ben tekrar başladım tedaviye canım dün yine ovitrelle vuruldum bakalım bu ay nasıl olacak inşallah Allah yüzümüze gülerKızlar hamile olan var mı:)
Aminn inşallah:) pozitif haberler ile gel 14 gün sonra belli olur zaten:)Ben tekrar başladım tedaviye canım dün yine ovitrelle vuruldum bakalım bu ay nasıl olacak inşallah Allah yüzümüze güler
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım bu ayAminn inşallah:) pozitif haberler ile gel 14 gün sonra belli olur zaten:)
Bende yumurtlama takibi yaptım. 2 kez yumurtlama gördüm değerlendirdim. 8 gün sonra test yapacağım.İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım bu ay
Ayy hadi inşallah canım bekliyorum güzel haberleriniBende yumurtlama takibi yaptım. 2 kez yumurtlama gördüm değerlendirdim. 8 gün sonra test yapacağım.
Canım naptın test yaptın mıBende yumurtlama takibi yaptım. 2 kez yumurtlama gördüm değerlendirdim. 8 gün sonra test yapacağım.
Test yaptım ama negatif çıktı. Reglime de 4 gün var. Yumurtlamadan 13 gün sonra yaptım. Ama negatif. 2. Yumurtlamanında bugün 11. Günü ama negatif hissediyorum zatenCanım naptın test yaptın mı
Dur canım hemen umutsuzluğa kapılma adetin gelene kadar umut var olmazsa da bozma moralini benim doktorum 8 ay sürebilir süreç dediTest yaptım ama negatif çıktı. Reglime de 4 gün var. Yumurtlamadan 13 gün sonra yaptım. Ama negatif. 2. Yumurtlamanında bugün 11. Günü ama negatif hissediyorum zaten
Yok negatif olduğunu biliyorumDur canım hemen umutsuzluğa kapılma adetin gelene kadar umut var olmazsa da bozma moralini benim doktorum 8 ay sürebilir süreç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?