- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
Teşekkür ederim canımKaliteli yumurta üretimi için destekleyen vitaminler. Türkiyedeki prof doktorum tavsiye etmişti, Ben 2 kutu almıştım 1 kutusunu bitirdim. Yurtdışında buraki doktoru. Başka bi vitamin önerdi onu aldım ama içeriği prowomenle çok benziyo oranlar olarak bi tık daha yüksek folik asit filan mesela. onu kullanmıştım. Araştırabilirsin doktoruna da sorabilirsin tabi ki. Ama sakın interntten alma eczaneden al orjinallik açısından sıkıntı olmasın.eczanelerde anında bulamayabilirsin ama depodan isteyip getirtiyolar. Fiyatı biraz yüksek.
Evet duydum gördüm ama hiç kullanmadım, doktorun sayfasında geri dönüş yorumları çok iyi ama bence burada yeni bi konu açıp sorabilirsin kullananlar var mı diye canımBir de Dr. Mfk var duymuşsundur sende ona Instagram üzerinden sonuçlarımı gönderdim üç ay boyunca pcoson plus öneriyorum dedi Bir de onu denesem mi diye düşünüyorum
Zaten ilk 3 ay kullanın diyor Saraçoğlu bu ay değil öbür ay olur belkiAdet bitiminden iki gün sonra başladım canım 12 gün boyunca uyguladım bugün de lekelenme başladı
Ben bazı yerlerde 6 ayda bir kullanılması öneriliyor fazlası zararlı diye okudum canım o yüzden devam etme konusunda çok emin değilim. Yerleşme olduğunuda pek sanmıyorum canım göğüs hassasiyetimde var çünkü her adette olurZaten ilk 3 ay kullanın diyor Saraçoğlu bu ay değil öbür ay olur belki
Ya da bebis yerlesiyordur bilemeyiz
Doğru diyorsun canım bi konu açıp şansımı deniyimEvet duydum gördüm ama hiç kullanmadım, doktorun sayfasında geri dönüş yorumları çok iyi ama bence burada yeni bi konu açıp sorabilirsin kullananlar var mı diye canım
Benimde her adet göğüs hassasiyeti olurduBen bazı yerlerde 6 ayda bir kullanılması öneriliyor fazlası zararlı diye okudum canım o yüzden devam etme konusunda çok emin değilim. Yerleşme olduğunuda pek sanmıyorum canım göğüs hassasiyetimde var çünkü her adette olur
Saraçoğlu 4 ay diyor canım izledim çokça ama doktorlar yılda en fazla 2 kez kullanılmasını öneriyor o yüzden bilemedim bende. Ama sende yerleşme kanaması gibi bi durum olmadı benimki adet canım ya umutlanmaya gerek yok hiçBenimde her adet göğüs hassasiyeti olurdu
Saracoglunun videosunu youtubede izle canim ben en fazla 3 ay kullanın dediğini hatırlıyorum
Önümüzde ki ay olur umutsuz olma lütfenSaraçoğlu 4 ay diyor canım izledim çokça ama doktorlar yılda en fazla 2 kez kullanılmasını öneriyor o yüzden bilemedim bende. Ama sende yerleşme kanaması gibi bi durum olmadı benimki adet canım ya umutlanmaya gerek yok hiç
İnşallah canım inşallahÖnümüzde ki ay olur umutsuz olma lütfen
yarın adet olmam lazım karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor. Ve akıntım hala var.son durum nedir canım var mı belirti vs
Benimde aynı şekilde karın ağrım var göğüslerim aşırı ağrıyor iki gün lekelenmem oldu bugünde normal akıntı geldi bir hafta var adetime neden böyle oldu anlamış değilimyarın adet olmam lazım karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor. Ve akıntım hala var.
akıntı bende de oldu işte bende normalde akıntı olmaz öyleyarın adet olmam lazım karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor. Ve akıntım hala var.
Merhaba şuan bende aynı durumdayım sizin som durumunuz nedir umarım hamilesinizdirKızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Bu ay ilk kez klomen kullanıyorum adetimin 5. Günü başladım günde iki kez. Bugün 8. Günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi geldi galiba erken yumurtladım normalde 12-31. Günlerde yumurtlardım. Doktor kontrolüne de 2 gün var daha. Klomen bu kadar erken yumurtlamaya neden olur mu?
adetime tahminen 6 gün var daha. Test yapmadım çok erken çünkü. Birkaç gün daha beklemedeyimMerhaba şuan bende aynı durumdayım sizin som durumunuz nedir umarım hamilesinizdir
Umarım müjdeli haberi alırsınızadetime tahminen 6 gün var daha. Test yapmadım çok erken çünkü. Birkaç gün daha beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?