EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Merhaba kızlar :) bende size katılmak istiyorum :) benimde Klomen ve Estrofem de ilk ayım. Dün başladım ilaca cuma günü kontrole gidicem. Adetimin 4.gunu bugün . Benim kanım pıhtılaşmaya yatkın. Daha önce damar tıkanıklığı olmuştu bacağımda doğum kontrol hapi kullandigim icin . Umarım bu ilaçlar zarar vermez bu konuda endiseliyim sadece doktorum kullan takip et vücudunu dedi :/

Canim merhana ayniyiz dün basladim bende ilk kez ve cuma günü kontrol var hayırlı haberler verelim burdan ins birbirimize

Canim merhana ayniyiz dün basladim bende ilk kez ve cuma günü kontrol var hayırlı haberler verelim burdan ins birbirimize
Inşallah canım yazicam devamlı . Ilaç sende ni yan etki yaptı mı? Bende hafif mide bulantısı yaptı. Bacaklarımda ağrı var bir iki saattir

Benim
Benimde dün bitti adetim bugünde son ilacımı içicem şiddetli kasık ve bel ağrım var ve aşırı huzursuzluk yaptı o da ilaçtan herhalde diye düşünüyorum
Benim ilacım yarın bitecek ama bugün çok fazla akintim geçen ay böyle olmamıştı

Umarım bu iyiye işarettir ben ilk kez kullanıyorum o yüzden belirtileri konusunda pek fikrim yok hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Aminn inşallah kimisi çok fazla yan etki hissediyor ben geçen ay iğneden sonra bilr hiç ağrı çekmedim bakalım artık hayırlısı

Inşallah canım yazicam devamlı . Ilaç sende ni yan etki yaptı mı? Bende hafif mide bulantısı yaptı. Bacaklarımda ağrı var bir iki saattir
Bende de bi gariplik var böyle kafam bulanık gibi tansiyon düşüklüğü gibi ağrı tarzi şey yok ama yan etkileri var bence de klomen ve estrofem beraber içiyoruz diye galiba

Bende de bi gariplik var böyle kafam bulanık gibi tansiyon düşüklüğü gibi ağrı tarzi şey yok ama yan etkileri var bence de klomen ve estrofem beraber içiyoruz diye galiba
Sanırım o yüzden. Aslında ben pıhtılaşma yapma olasılığı varmış bu ilacın ondan korkuyorum bacak agrım devam ediyor ondan mı acaba

Merhaba kızlar ben de ilk defa bu ay klomene başladım. Pko luyum ben de. İlaç bittikten sonraki 3. Gün yani dün kontrolüm vardı. 13 mm bir yumurtam var ama tam büyümemiş. Pazartesi kontrol verdi ve gün aşırı ilişki dedi. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin...

Bende çok yan etkisi olmadı sadece yüzümde hiç sivilce çıkmazdı ama ilaçla birlikte iki üç yerde çıktığını fark ettim. Onun haricinde bi farklılık göremedim

Bende çok yan etkisi olmadı sadece yüzümde hiç sivilce çıkmazdı ama ilaçla birlikte iki üç yerde çıktığını fark ettim. Onun haricinde bi farklılık göremedim
Herkese farklı etki ediyor sanırım. Allah hakkımızda hayırlısını versin . Bu ilaçlar Iyi değil ama mecburuz

Merhaba peki ilaçtan 1 hafta sonra doktor yumurta büyüklüğünü ölçmek için çağırmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…