EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Merhaba peki ilaçtan 1 hafta sonra doktor yumurta büyüklüğünü ölçmek için çağırmadı mı
Yok ben anlıyorum zaten diye çagirmadi. Adrt bitti 2 gun sonra bir akinti geldi anlatamam dedim yumurtluyorum sanirim ben calisma yaptim sende yap.

Her o akıntıyı gördüğümde ve kasıklarım agridiginda birlikte oldum kacirma sende bu günleri derim her zaman 14 unde yumurtlnmiyor adet bitince bile olabilir degerlendir

Aynen haklisin bende adetim bitince hemen başladım ilaç yumurtlamanın gününü erkene çekiyor inşallah tuttururuz bu ay

Aynen haklisin bende adetim bitince hemen başladım ilaç yumurtlamanın gününü erkene çekiyor inşallah tuttururuz bu ay

Aynen resmen 3 kez catladi hissettim ya ilki cok agrili degildi adet sonrası diger 2 si felakett ağrıdı gecen aylar gibi.

Hep kist mi diye kontrole giderdim yumurtluyorsun catlamis diye gösterirdi ondan anliyorum artik yumurtladigimi benim adet sancılarımda dogum sancisi esiginde. Her sey fazla fazla bende

Insallah hamileyizdir yaa..
.inallah

Çatladığını hissettiğiniz gün mu birlikte oldunuz ertesi günü mu ? Benimde adeti dün bitti bugün çok hafif leke şeklinde geldi akintiyla bitti tamamen. Ama sol kasıkta hiç yaşamadığım değişik bi batma basladi yarın değerlendirmem lazım sanırım :)

Ben geçen ay iğneden 2 sonra sol tarafında sızlama şeklinde ağrı hissettim ve şimdiye kadar hiç öyle bir şancı cektigimi bilmiyorum ama adetlerim çok sancılı her ay acil de iğneyle rahatliyordum inşallah bu kötü günleri geride bırakıp evlatlarımıza kavusucaz ❤

Kasik ağrım başlayıp sulu akintiyi gordukten sona hemen degerlendirdim beklemeden. Bugunde beyazımsı kokusuz sulu bir akinti var bunuda değerlendireyim diyorum. birinen biri illaki tutar dusuncesiyle sonuçta hepsi tutcak diye bisey yok o yuzden degerlendir canim sende

Ayy şuan çok sıkıldımm yaa bugün annemdeyim esim evde mecbur yarın degerlendiricez :/ bir seu daha sorucam ya canm yumurta klomen bitmeden çatlayabiliyor mu erkenden . Benim klomen biticek bittikden 3.gun kontrol var bama geç gibi geldi ya

Benimde akintim var da şuan eşime bisey yüzünden trip atmıştım hiç yanına gidipte yapmak istemiyorum sinirliyim ona

Acile bende giderdim sebebini bulduk ama progestlandin diye agri maddeleri var bizde rahim dışında karin boşluğu, yumurtaliklar ve hatta bagirsaklara da geciyor. Bağırsaklarda ishale sebep oluyor. Buscopan v etki etmiyor igneler dindirmiyor cogu zaman ise yaramiyor bunun en kalici çözümü progestlandin yani agri maddesine karsi uretlen agri kesiciler.

Rastel ve dolorex bu tur ilaclardan.

Rastel bende ses kisilmasi alerjik rinit tetiklemesi yapiyor ama inanilmaz bir hap 20 dk icinde sanciyi kesiyor ve kanaman devam ediyor kesilme yok. Rastel alerjik bir hap o yuzden doktora danisip kullanmak gerekebilir.

Dolore ise midemi biraz zorluyor ancak adeti azaltılıyor ama kesiyor agriyi.

Bende acilden bu sekilde kurtuldum canim.. umarim hamisizdir 9 ay rahatlariz =)

Her gun 1mm 2mm buyutur demisti doktor ama bilemiyoruz 24 saat icinde degerlendirebilirisn skma canini kuzum acelen yok. Klomen bitmeden yumurtan olusabilirde catlayabilirde bu tamamen fizyolojik adetliyken bile yumurta olusabiliyor o yüzden rahim cok komplex bir yapi sen strss yapma icinden geldigi anlarda degerlendir vucudunu dinle farki zate anliyosun yumurtladigina ates basmalar oluyor

Benimde akintim var da şuan eşime bisey yüzünden trip atmıştım hiç yanına gidipte yapmak istemiyorum sinirliyim ona

Erkekleri bazen kendimiz icin kullanmamiz gerekebiliyor oda bunlardan biris eheheh sen bence biraz giyin parfum felan sk yatarken o zaten karsi koyamaz kendi gelir sende emeline ulasirsin

Çok doğru diyosun canım teşekkürler bilgiler için ben majezik içiyordum ama böbreklere zararı varmış diye duydum arveles içiyorum çok kısa sürede ağrı gidiyor adetini de kesmiyor zaten genelde basit ağrılarda bile ilaç içen biri değilimdir ayda 1 kere 1 tane ağrı kesici yetiyor

Erkekleri bazen kendimiz icin kullanmamiz gerekebiliyor oda bunlardan biris eheheh sen bence biraz giyin parfum felan sk yatarken o zaten karsi koyamaz kendi gelir sende emeline ulasirsin
Ya inşallah hamile kalırım da rahat rahat trip atarim gerçekten şuan hiç içimden gelmiyor sırf bebeğim için..

Canım çok çok teşekkürler. Öyle yapicam madem normalde haftada 2 3 kez ilişkiye giriyoruz iş yorgunluğuna bağlı :) yeterlidir sanırım çok da yapmayalım sperm sayıları azalmasın diyorum. bir tek kafama takilan doktor geç çağırdı beni burda okuyorum hep ilaçtan hemen sonra gidiyolar arkadaşlar doktora

Alveres sana etki ediyorsa iyi. Benim agrima hic etki etmezdi rastel ile alveres ayni etken maddeye sahip olmasina ragmen rastel ise yarıyor alveres yaramiyor bende. Her ay 2 igne 1 serum yerdim sonrasi gunlerce uyku bas agrisi..

Ama rastel dolorex ile iyiyim artik

Arveles kullanıyordum Bende devamlı kıstım vardı adetlerim cok agriliydi. Bir de prospektusunu okudum hamile kalmak isteyen kadınlarda kısırlık yapma ihtimali varmış. Parol veriyo doktorlar o da çok hafif

Canim beni de geç çağırdı klomen salı bitiyor ama cuma çağırdı

Canim beni de geç çağırdı klomen salı bitiyor ama cuma çağırdı
Şimdi düşündüm adetin 11.gunu oluyo aslında geç değilmiş ya o aralarda yumurtlama başlıyor zaten.sizin de benim gibidir 6 ekimdi adet bitti bugün . Cuma 11 gün olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…