EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Şimdi düşündüm adetin 11.gunu oluyo aslında geç değilmiş ya o aralarda yumurtlama başlıyor zaten.sizin de benim gibidir 6 ekimdi adet bitti bugün . Cuma 11 gün olucak
Benimde bugün bitti 5 ekimde bat da bir dahaki bat 1 kasim görünüyor umarim gelmez de müjdeli haber alırız hepimiz sevinelim Ins

Olur canim beyazimsi kokusuz sivim var su an bilmiyorum tekrar değerlendircem
Bencede degerlendir her akıntı bi işaret olabilir bende bugün değerlendiricem bir de çarşamba degerlendiricem cuma kontrol var o zaman doktorun dediğine göre tekrar çalışırız :)

Benimde bugün bitti 5 ekimde bat da bir dahaki bat 1 kasim görünüyor umarim gelmez de müjdeli haber alırız hepimiz sevinelim Ins
Ayy inşallah yaa bu ay hepimiz kalsak ne güzel olur içinde ümit kırıklığı var olmucak gibi his var bilmiyorim yine. Çikolata kisti vardk bende geçen ay laparoskopi ile aldılar bakalım ise yaricakmi

Hadi bakalim hayırlısıtek yumurta mi gördü? Benim de ilk deneme nasip

Ayy inşallah yaa bu ay hepimiz kalsak ne güzel olur içinde ümit kırıklığı var olmucak gibi his var bilmiyorim yine. Çikolata kisti vardk bende geçen ay laparoskopi ile aldılar bakalım ise yaricakmi
Umitini kırma sen ilk deneme bu ay ki belki de ilkinde olacak kisti de almışlar benim kist falan yok yine uzun sürüyor hamile kalmamyaşa bağlıyorum ben bu durumu da nasip artik

Ümitsizliğe kapılma bu tedaviyi bile Rabbim sana nasip etmiş o da güzel bir şey her zaman bir umut vardır

Arkadaslar bu klomen erken yumurtlama falan yapıyor mu adet dün bitti bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…