- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
Arveles kullanıyordum Bende devamlı kıstım vardı adetlerim cok agriliydi. Bir de prospektusunu okudum hamile kalmak isteyen kadınlarda kısırlık yapma ihtimali varmış. Parol veriyo doktorlar o da çok hafif
Aminnn Inşallah ❤❤❤Doğru o da insallah en kisa surede bebislerimizi aliriz
Inşallahhh . Bu ay adetlerimize yakın muhakkak yazalım buraya belirtilerimizi falan :)Doğru o da insallah en kisa surede bebislerimizi aliriz
Aynen canım ben salı günü gitcem yumurta kaç mm büyümüş diye o zamanda haber veririmInşallahhh . Bu ay adetlerimize yakın muhakkak yazalım buraya belirtilerimizi falan :)
Benimde bugün bitti 5 ekimde bat da bir dahaki bat 1 kasim görünüyor umarim gelmez de müjdeli haber alırız hepimiz sevinelim InsŞimdi düşündüm adetin 11.gunu oluyo aslında geç değilmiş ya o aralarda yumurtlama başlıyor zaten.sizin de benim gibidir 6 ekimdi adet bitti bugün . Cuma 11 gün olucak
Benimde bugün bitti bat 2 kasım bakalım inşallah hamile kalalım bu ayBenimde bugün bitti 5 ekimde bat da bir dahaki bat 1 kasim görünüyor umarim gelmez de müjdeli haber alırız hepimiz sevinelim Ins
Inşallahhh . Bu ay adetlerimize yakın muhakkak yazalım buraya belirtilerimizi falan :)
Ne kadar zamandır evlisin canımOlur canim beyazimsi kokusuz sivim var su an bilmiyorum tekrar değerlendircem
Hadi hayırlı haberler insallahhAynen canım ben salı günü gitcem yumurta kaç mm büyümüş diye o zamanda haber veririm
Bencede degerlendir her akıntı bi işaret olabilir bende bugün değerlendiricem bir de çarşamba degerlendiricem cuma kontrol var o zaman doktorun dediğine göre tekrar çalışırız :)Olur canim beyazimsi kokusuz sivim var su an bilmiyorum tekrar değerlendircem
Ayy inşallah yaa bu ay hepimiz kalsak ne güzel olur içinde ümit kırıklığı var olmucak gibi his var bilmiyorim yine. Çikolata kisti vardk bende geçen ay laparoskopi ile aldılar bakalım ise yaricakmiBenimde bugün bitti 5 ekimde bat da bir dahaki bat 1 kasim görünüyor umarim gelmez de müjdeli haber alırız hepimiz sevinelim Ins
Aminn cnmDoğru o da insallah en kisa surede bebislerimizi aliriz
Hadi bakalim hayırlısıKızlar bugün kontrolüm vardı Yumurtam büyümüş doktor çatlatma iğnesi vurdu. Yarın ve öbür gün ilişki dedi. İnşallah hayırlısıyla tutar dua edinİlk deneme olduğu için çok umudum da yok ama nasip tabi
Umitini kırma sen ilk deneme bu ay ki belki de ilkinde olacak kisti de almışlar benim kist falan yok yine uzun sürüyor hamile kalmamAyy inşallah yaa bu ay hepimiz kalsak ne güzel olur içinde ümit kırıklığı var olmucak gibi his var bilmiyorim yine. Çikolata kisti vardk bende geçen ay laparoskopi ile aldılar bakalım ise yaricakmi
Evet tek yumurta cnmHadi bakalim hayırlısıtek yumurta mi gördü? Benim de ilk deneme nasip
Ümitsizliğe kapılma bu tedaviyi bile Rabbim sana nasip etmiş o da güzel bir şey her zaman bir umut vardırKızlar bugün kontrolüm vardı Yumurtam büyümüş doktor çatlatma iğnesi vurdu. Yarın ve öbür gün ilişki dedi. İnşallah hayırlısıyla tutar dua edinİlk deneme olduğu için çok umudum da yok ama nasip tabi
Evet yapıyor benimde adetim bittiğinde çok yoğun alıntı geldi çok sasirmistimArkadaslar bu klomen erken yumurtlama falan yapıyor mu adet dün bitti bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?