Evet emin ol ben bütün adet belirtilerini yaşadım sancim oldu gelmedi akıntıyı adet sahip kaç kere lavoboya gittim geldim internetten çoklu test almıştım 5 tane falan test yapmışımdır sinirlerim bozuldu elimde son 2 test vardı işte 2. Ayımda en az 3 gün gecikme olursa bu testleri de yapıp birdaha asla yapmayacağım dedim o gece rüyamda hamile olduğumu görünce arkadaşım dene belki vardır dedi yapıncada hemen çıktı inşallah Allahım sizlere denasip etsin çok dua ediyorum hepinizeClife dan dolayı mı matofinden mi bilemedim kiste dönüşmüştü diye korkuyorum, senin de gecikince adet sancısı gibi oluyor muydu bir haftadır var resmen ha bugün ha yarın diye diye olamadım henüz
Zaten hamileliğe yormuyorum bile bu gecikmeyi çünkü daha önce de olmuştu bu tarz adet olayım ki tekrar başlayayım istiyorum macunla bakalım artık, inşallah bebeğin için gönlündeki olur sağlıklı olsun da bizim gibi zorluk çekenler için hiç cinsiyet farketmiyor nasıl olsaEvet emin ol ben bütün adet belirtilerini yaşadım sancim oldu gelmedi akıntıyı adet sahip kaç kere lavoboya gittim geldim internetten çoklu test almıştım 5 tane falan test yapmışımdır sinirlerim bozuldu elimde son 2 test vardı işte 2. Ayımda en az 3 gün gecikme olursa bu testleri de yapıp birdaha asla yapmayacağım dedim o gece rüyamda hamile olduğumu görünce arkadaşım dene belki vardır dedi yapıncada hemen çıktı inşallah Allahım sizlere denasip etsin çok dua ediyorum hepinize
Bi tahminde bulunur bence deAyyy inşallah ya dua et sende teyzesitam göremesek bile en azından doktor kıza ya da erkeğe benziyor dese bari 12+4 olduk
Aynen öyle rabbim bizlere evlatlarımızı sağlıkla nasip etsin de gerisi zaten mühim değil ❤Zaten hamileliğe yormuyorum bile bu gecikmeyi çünkü daha önce de olmuştu bu tarz adet olayım ki tekrar başlayayım istiyorum macunla bakalım artık, inşallah bebeğin için gönlündeki olur sağlıklı olsun da bizim gibi zorluk çekenler için hiç cinsiyet farketmiyor nasıl olsa
Inşallah ya bekliyoruzB
Bi tahminde bulunur bence de
Hakkında hayırlısı olsun inşallah catlatma iğnesi fazla yumurta olunca vermiyor. Rabbim gönlüne göre sağlıkla ikiz nasip etsin inşallahBen de 10 ay deneme sonunda olmayıca klomen tedavisine başladık, bugün kontrolde doktor 3,4 adet yumurta geliştiğini söyledi Ama çatlama iğnesi yapmadı kendi çatlasın iğne ile çoğul gebelik olabilir dedi. Hatta başka bir doktor iğne olmasa bile korun dedi. ben hep ikiz istediğim için korunmayı düşünmüyorumreglime 15 gün falan var beklemedeyim günaşırı çalışma dedi doktor hayırlısı bakalım
Şimdi çıktık doktordan daha belli değilmiş tahminde bulunamam dedi çok şükür büyümüş hareketlerini gördük ikili test için kan da verdikB
Bi tahminde bulunur bence de
Maşallah canim bundan sonra büyümesi hızlanır artıkŞimdi çıktık doktordan daha belli değilmiş tahminde bulunamam dedi çok şükür büyümüş hareketlerini gördük ikili test için kan da verdik
Aynen çok şükür. 3 gün geride ama doktor normal dediMaşallah canim bundan sonra büyümesi hızlanır artık
O fark kapanıyor ilerde sorun olmazAynen çok şükür. 3 gün geride ama doktor normal dedi
InşallahO fark kapanıyor ilerde sorun olmaz
Benim daha zor kısım canım ya anneme geldim evde yapamayınca mutfağa hic girmeden oturuyorum insAllah 3 ayın sonunda geçerInşallahsenin nasıl gidiyor
Yaa çok zor gerçekten şükürler olsun bende öyle birşey olmadı toplasam 10 gün aralıklı bulantı çektim ama yiyeceklerden tiksinme olmadı inşallah hemen geçerBenim daha zor kısım canım ya anneme geldim evde yapamayınca mutfağa hic girmeden oturuyorum insAllah 3 ayın sonunda geçer
InsAllah canim benim derdim tiksinme zaten çok garip oluyor her sey kokunca depresyon sebebiYaa çok zor gerçekten şükürler olsun bende öyle birşey olmadı toplasam 10 gün aralıklı bulantı çektim ama yiyeceklerden tiksinme olmadı inşallah hemen geçer
Bunları yaşayan çok insan var cevremde elinden geldiği kadar meyveni sebzeni yemeyi ihmal etme Rabbim sağlık versinInsAllah canim benim derdim tiksinme zaten çok garip oluyor her sey kokunca depresyon sebebişükredelim ama sağlıklı olalim da
Sağol canım sabredecezBunları yaşayan çok insan var cevremde elinden geldiği kadar meyveni sebzeni yemeyi ihmal etme Rabbim sağlık versin
Nasılsın nasıl gidiyor hamilelikSağol canım sabredecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?