Ctesi tekrar doktora gittim yumurtaların aynı seviye de gelişmemişler dedi polikistik değilsin ama benziyor dedi tan olarak öylesin diyemem dedi ama yumurtan çok ve sıkışık büyümelerine izin vermiyorlar dedi , matofin diye bir ilaç verdi hem insülin direncim için hemde yumurtalıklara iyi geliyormuş ama üç ay falan kullan dedi , ben sık adet oluyorum dedi zaten o senin gerçek adetlerin değildir dedi dökülme yapıyordur dedi bakalım bekliycem en azından her ay ümitlenmem , sana böyle bir ilaç verildi mi genelde pikolulara veriliyormuşRica ederim ya ne demek biz artık arkadaş aile gibi olduk birlikte paylaştık dertleri sevincleri insallah daha guzel saha cok sevinclerimiz olacak Allahin izniyle ❤❤
Anladım com geçmiş olsun. Bana da pko dediğinde ilk önce glukofen verdi 3 ay kullan gel dedi insulin direncine iyi geliyormuş onun sayesinde adetlerim düzene girmişti gebelik olmayınca bu sefer glukofen devam edip klomen ve catlatma iğnesi yaptırdık 3 kere o da fayda etmedi ama glukofen hep devam ettim hatta Clife içerken bile yinede bırakmadımCtesi tekrar doktora gittim yumurtaların aynı seviye de gelişmemişler dedi polikistik değilsin ama benziyor dedi tan olarak öylesin diyemem dedi ama yumurtan çok ve sıkışık büyümelerine izin vermiyorlar dedi , matofin diye bir ilaç verdi hem insülin direncim için hemde yumurtalıklara iyi geliyormuş ama üç ay falan kullan dedi , ben sık adet oluyorum dedi zaten o senin gerçek adetlerin değildir dedi dökülme yapıyordur dedi bakalım bekliycem en azından her ay ümitlenmem , sana böyle bir ilaç verildi mi genelde pikolulara veriliyormuş
Ben şimdi bıraktım clife I diğer adetime yakın tekrar başlıycam , inşallah bir problem olmaz ikisi bir arada yürüyüşe de başladım artık derslerden sonra 45 dakika yürüyorumAnladım com geçmiş olsun. Bana da pko dediğinde ilk önce glukofen verdi 3 ay kullan gel dedi insulin direncine iyi geliyormuş onun sayesinde adetlerim düzene girmişti gebelik olmayınca bu sefer glukofen devam edip klomen ve catlatma iğnesi yaptırdık 3 kere o da fayda etmedi ama glukofen hep devam ettim hatta Clife içerken bile yinede bırakmadım
Çok iyi yapmışsın yürüyüş çok önemli bende yapamadım ama bol bol su içtim sende öyle yap inşallah yakın zamanda güzel haberlerini yaz bizeBen şimdi bıraktım clife I diğer adetime yakın tekrar başlıycam , inşallah bir problem olmaz ikisi bir arada yürüyüşe de başladım artık derslerden sonra 45 dakika yürüyorum
Ayy inşallah ilk buraya yazıcam zaten dualarınızı beklerimÇok iyi yapmışsın yürüyüş çok önemli bende yapamadım ama bol bol su içtim sende öyle yap inşallah yakın zamanda güzel haberlerini yaz bize
Herkese dua ediyorum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ❤Ayy inşallah ilk buraya yazıcam zaten dualarınızı beklerim
Merhabalar clife ilemi hamile kaldınız acabaYa gerçekten yumurtlama oldu mu acaba genelde adetten 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum ama clifenin etkisiyle erkende olmuş olabilir artık sabahları yürüyüşe çıkıcam ihmal etmemem lazım bol su içiyorum
Merhaba Evet Clife sayesindeMerhabalar clife ilemi hamile kaldınız acaba
Sizde veya eşinizde problem varmıydı ne kadardır deniyodunuz birde kaç kutu kullandınız yardımcı olurmusunuz clife çok duydum bende denemek istiyorum. Allah sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba Evet Clife sayesinde
Rabbim gönlüne göre versin canimAyy inşallah ilk buraya yazıcam zaten dualarınızı beklerim
Amin inşallah. Eşimde problem yoktu bendeki de polikistik over vardı klomenle yumurtam büyüyordu yinede gebelik olmuyordu rahim filmi istedi doktor bende Clife çok duydum 2. Ay hamile kaldımSizde veya eşinizde problem varmıydı ne kadardır deniyodunuz birde kaç kutu kullandınız yardımcı olurmusunuz clife çok duydum bende denemek istiyorum. Allah sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Canım sen ne yaptın keseyi gördünüz müRabbim gönlüne göre versin canim
İnsallah darısı bana ve tüm isteyen kadınlaraAmin inşallah. Eşimde problem yoktu bendeki de polikistik over vardı klomenle yumurtam büyüyordu yinede gebelik olmuyordu rahim filmi istedi doktor bende Clife çok duydum 2. Ay hamile kaldım
Evet canim 2 gün önce gördük şükür haftaya da kalp atışı için gidecezCanım sen ne yaptın keseyi gördünüz mü
Çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallahEvet canim 2 gün önce gördük şükür haftaya da kalp atışı için gidecez
InsAllah canim aminnÇok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah❤
Merhabaa doktor degismene sevindim zaten insan farkediyor içine sinmeyen bir durumda değişmek en iyisi. Benimde prolaktin çok yüksekti birzamanlar ve gerçekten gebeliğe engel inşallah bu doktorda şifa bulursun bazı insanlar rahim filminden birkaç gün sonra değerlendiriyorKızlar merhaba bayadır bir şey yazamadım. Biraz kendimi uzaklaştırmak istedim gebelik olayından. Birimiz daha gebeymiş çok sevindim adına cnm. Ben de doktorumu değiştim ve geçen ay film çektirdim tüplerde sorun yok eşim yine bakıldı onda da yok. Ama sanırım kullandığım ilaçlardan olsa gerek prolaktinim çok yükselmiş. Belki de ondan tutmadı dedi yeni doktorum. Eski doktorum da sağolsun hiç değerlerime bakmadı ben adet olunca kendim baktırdım ve çok sinirlendim başka doktora geçtim o yüzden. Filmden dolayı bu ayı değerlendiremedik adet olunca tekrardan kontrole gidicem. Bana aşılama önermedi bu spnuçlara göre yapmaya gerek yok dedi. Bakalım ne olacak
15 gün ilişki yok dedi filmden sonra. Prolaktin için de ilaç verdi. Bikaç güne adetim gelir doktor kan testi yapacak inşallah düşmüştürMerhabaa doktor degismene sevindim zaten insan farkediyor içine sinmeyen bir durumda değişmek en iyisi. Benimde prolaktin çok yüksekti birzamanlar ve gerçekten gebeliğe engel inşallah bu doktorda şifa bulursun bazı insanlar rahim filminden birkaç gün sonra değerlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?