EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar kalp atışını da duyduk cok şükür darısı burda isteyen hepinize insAllahbulantılardan şu aralar hic iyi olmasam da çok şükür

Kızlar kalp atışını da duyduk cok şükür darısı burda isteyen hepinize insAllahbulantılardan şu aralar hic iyi olmasam da çok şükür
Çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip olsun.. benim bulantılarım fazla değil çok şükür ama biraz ev süpursem belim tutuluyor hemen yürümeye korkar oldum ya

Çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip olsun.. benim bulantılarım fazla değil çok şükür ama biraz ev süpursem belim tutuluyor hemen yürümeye korkar oldum ya
O normal canim bendeki ağrıları görsen fibromiyoloji var birde bi çeşit romatizma yani belim sakat gibi şu an ama hep yürüyorum bol yürüyüş dedi doktor normal doğum istediğim içinde simdiden başladım hazırlıklara insAllah nasip olursabulantilar gecsin diye de bir an önce 12. 13. Haftalara gelmek istiyorum

Hadi ya belki bende de öyle bir sorun vardır gerçekten küçük bir işte belim sakat gibi sağdan sola bile dönemiyorum doktorumda ortapediye git ama paroladan başka birşey kullanamazsın deyince gitmedim

Hadi ya belki bende de öyle bir sorun vardır gerçekten küçük bir işte belim sakat gibi sağdan sola bile dönemiyorum doktorumda ortapediye git ama paroladan başka birşey kullanamazsın deyince gitmedim
Aynen malesef ven ilaçlarımı kullanamadığım için kötüledim arada dayanamazsam parol kullaniyorum bende

Selam kızlar nasılsınız kim ne durumda merak ettim bu ay aşılama olucam kısmetse biraz morale ve duaya ihtiyacım var yazmak istedim...

Selam kızlar nasılsınız kim ne durumda merak ettim bu ay aşılama olucam kısmetse biraz morale ve duaya ihtiyacım var yazmak istedim...
Bu mübarek ay da rabbim bizlerin de yüzüne Güler inşallah canım, inşallah ilk denemenizde tutar
Ben de hala bir şey yok clife kullanmıştım biraz bir de matofin kullandım adetimi geciktirdi baya inşallah kiste dönüştürmemiştir ara ara kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi çünkü

Aleykum selam iyiyim çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde o hayırlı haberi almak nasip olsun

Yaa canım umutsuz olma bende Clife ile ilk ayda 8 gün kadar gecikme yaşadım adet görünce tekrar kullandım hamile kaldım bol bol su iç dua et olacak Allahın izniyle

Amin insAllah Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin insAllah

Aleykum selam iyiyim çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde o hayırlı haberi almak nasip olsun
Cinsiyet için bi haber alırsın belki canım hadi bakalim

Yaa canım umutsuz olma bende Clife ile ilk ayda 8 gün kadar gecikme yaşadım adet görünce tekrar kullandım hamile kaldım bol bol su iç dua et olacak Allahın izniyle
Clife dan dolayı mı matofinden mi bilemedim kiste dönüşmüştü diye korkuyorum, senin de gecikince adet sancısı gibi oluyor muydu bir haftadır var resmen ha bugün ha yarın diye diye olamadım henüz

Bende geçen ay hayıt suyu denedim kiste dönüştü korktum doktorla tedaviye başladım yine, inşallah canım hep birlikte güzel haberler verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…