Hadi inşallah. Kafana takma hicbir şeyi her şey düzelir Allahın izniyle15 gün ilişki yok dedi filmden sonra. Prolaktin için de ilaç verdi. Bikaç güne adetim gelir doktor kan testi yapacak inşallah düşmüştür
Çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip olsun.. benim bulantılarım fazla değil çok şükür ama biraz ev süpursem belim tutuluyor hemen yürümeye korkar oldum yaKızlar kalp atışını da duyduk cok şükür darısı burda isteyen hepinize insAllahbulantılardan şu aralar hic iyi olmasam da çok şükür
O normal canim bendeki ağrıları görsen fibromiyoloji var birde bi çeşit romatizma yani belim sakat gibi şu an ama hep yürüyorum bol yürüyüş dedi doktor normal doğum istediğim içinde simdiden başladım hazırlıklara insAllah nasip olursaÇok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip olsun.. benim bulantılarım fazla değil çok şükür ama biraz ev süpursem belim tutuluyor hemen yürümeye korkar oldum ya
Hadi ya belki bende de öyle bir sorun vardır gerçekten küçük bir işte belim sakat gibi sağdan sola bile dönemiyorum doktorumda ortapediye git ama paroladan başka birşey kullanamazsın deyince gitmedimO normal canim bendeki ağrıları görsen fibromiyoloji var birde bi çeşit romatizma yani belim sakat gibi şu an ama hep yürüyorum bol yürüyüş dedi doktor normal doğum istediğim içinde simdiden başladım hazırlıklara insAllah nasip olursabulantilar gecsin diye de bir an önce 12. 13. Haftalara gelmek istiyorum
Aynen malesef ven ilaçlarımı kullanamadığım için kötüledim arada dayanamazsam parol kullaniyorum bendeHadi ya belki bende de öyle bir sorun vardır gerçekten küçük bir işte belim sakat gibi sağdan sola bile dönemiyorum doktorumda ortapediye git ama paroladan başka birşey kullanamazsın deyince gitmedim
Allah yardımcımız olsunAynen malesef ven ilaçlarımı kullanamadığım için kötüledim arada dayanamazsam parol kullaniyorum bende
Amin canim insAllahAllah yardımcımız olsun
Bu mübarek ay da rabbim bizlerin de yüzüne Güler inşallah canım, inşallah ilk denemenizde tutarSelam kızlar nasılsınız kim ne durumda merak ettim bu ay aşılama olucam kısmetse biraz morale ve duaya ihtiyacım var yazmak istedim...
Aleykum selam iyiyim çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde o hayırlı haberi almak nasip olsunSelam kızlar nasılsınız kim ne durumda merak ettim bu ay aşılama olucam kısmetse biraz morale ve duaya ihtiyacım var yazmak istedim...
Yaa canım umutsuz olma bende Clife ile ilk ayda 8 gün kadar gecikme yaşadım adet görünce tekrar kullandım hamile kaldım bol bol su iç dua et olacak Allahın izniyleBu mübarek ay da rabbim bizlerin de yüzüne Güler inşallah canım, inşallah ilk denemenizde tutar
Ben de hala bir şey yok clife kullanmıştım biraz bir de matofin kullandım adetimi geciktirdi baya inşallah kiste dönüştürmemiştir ara ara kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi çünkü
Amin insAllah Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin insAllahBu mübarek ay da rabbim bizlerin de yüzüne Güler inşallah canım, inşallah ilk denemenizde tutar
Ben de hala bir şey yok clife kullanmıştım biraz bir de matofin kullandım adetimi geciktirdi baya inşallah kiste dönüştürmemiştir ara ara kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi çünkü
Rabbim yardımcın olsun canım ben ilk ayların zorluğunu yaşıyorum biraz ama geçecek insAllaj hayırlı şekilde darısı başınızaSelam kızlar nasılsınız kim ne durumda merak ettim bu ay aşılama olucam kısmetse biraz morale ve duaya ihtiyacım var yazmak istedim...
Cinsiyet için bi haber alırsın belki canım hadi bakalimAleykum selam iyiyim çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde o hayırlı haberi almak nasip olsun
Clife dan dolayı mı matofinden mi bilemedim kiste dönüşmüştü diye korkuyorum, senin de gecikince adet sancısı gibi oluyor muydu bir haftadır var resmen ha bugün ha yarın diye diye olamadım henüzYaa canım umutsuz olma bende Clife ile ilk ayda 8 gün kadar gecikme yaşadım adet görünce tekrar kullandım hamile kaldım bol bol su iç dua et olacak Allahın izniyle
Bende geçen ay hayıt suyu denedim kiste dönüştü korktum doktorla tedaviye başladım yine, inşallah canım hep birlikte güzel haberler verelimBu mübarek ay da rabbim bizlerin de yüzüne Güler inşallah canım, inşallah ilk denemenizde tutar
Aleykum selam iyiyim çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde o hayırlı haberi almak nasip olsun
[/QUOTE
Amin inşallah teşekkür ederimher hafta mı gidiyorsun canım nasıl oluyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim, doğrudur canım Allah şifa versinRabbim yardımcın olsun canım ben ilk ayların zorluğunu yaşıyorum biraz ama geçecek insAllaj hayırlı şekilde darısı başınıza
Ayyy inşallah ya dua et sende teyzesiCinsiyet için bi haber alırsın belki canım hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?