• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

kızlar üçüncü hamişde ben oldum hamileyimmm allahın izniylee

hayırlı olsun canım çok sevındım Rabbım dogumunuda göstersın saglıkla inş. darısı bızlerın başına benınmde iki günüm kaldı sabırla beklemeye çalışıyorum bugun agrılarım var baya belımde ve karnımda Allah sızınkısı gıbı hayırlara çıkarsın ınş.

cnmm çokk sevindimm ya bnde ikiz çk istyrsn diye acba olmzsa çk mu üzülrsn dedim ondn :(( hadi hayırlsı...

buarada dr a nezmn gtcksn ? bde tüp bebek merkzne hala gtmk zorundmyz? bn hamilym kndi kndme öğrndm .bgn ardm hemşire cvo ble vermdi işleri btti sanki gtmk istmyrm....tüp bebek merkzne gdrken hamişleri görnce umut ederdm ama üzülrdmde şimdi orya gtmk istmyrm ...bide forumda hep tüp bebek merkzne gdnler çok pişmannn :(

5 hafta bitsin bi dr.seçmeyi dşnyrm :))

Ben merkeze sadece kan vermeye gittim artik jinekologa gidecegim benim dok izinli yarin gelecek artik randevuyu ne zamana verir bilmiyorum.bizim merkez cok iyi cok memnunum bi araya esimle oraya gitcez cikolata verecegiz;-)

Arkadaklar meraba 7 ekimde yaptim. Dk. 25ekimi bekle defi ama diz boyle anlatinca hryacaandim . Bu arada hepinizin adina cok. Sevindim. Hayirli olsun.

Arkadaklar meraba 7 ekimde yaptim. Dk. 25ekimi bekle defi ama diz boyle anlatinca hryacaandim . Bu arada hepinizin adina cok. Sevindim. Hayirli olsun.
Cnm bn 6. Gün öğrndm. Sndn snra yptrdm 11 ekmde:))) çıkar yani inşllh
Ben merkeze sadece kan vermeye gittim artik jinekologa gidecegim benim dok izinli yarin gelecek artik randevuyu ne zamana verir bilmiyorum.bizim merkez cok iyi cok memnunum bi araya esimle oraya gitcez cikolata verecegiz;-)
Merkzdn drum aradı 15 gün snra gel ddi :) bklmkde istmyrm şuan tm 4 haftalk .. Sennki bndn öndeydi snrm

sinir oluyorum öle yapınca ama ben kendi doktorumla devam etmeyi düşünüyoru çok memnunum doğumuda onun yaptırmasını istiyorum inşallah rabbim o günleri gösterirse

Ben yeni dr arycğm dktrm devlet hastnasne gtti. Dğm ypcğm hastnede bi dr a gtcğm inşllh.

Kızlar mide yanması için bu boğzma geln acı su için bi çare biln varsa allah içn sölesn ağzm zehir gbi:(( ve ben sbh testmi yenlycğm bakalm ne çkck..

1000 den snra kese görünyr diyorlar 15 gn bklmeyw sabır mı dayanr ki :(( 2000 3000 de kesin görünyrmş :( hayrlsyla görsydk hepimiz içmz dhada rhtlyck

kızlar çok panıkteyım önce kahverengı sonra kırmızıya dönük lekelenme oldu acaba neyın alametı karnımda agırıyor sizlerde varmı böyle sorun hastamı oluyorum yoksa yine tuttuda düşecekmi..

Kzlar bu sefrde olmadi nasip dglmis bugun kesin snuc aldm bakalm hastanemi dgstrmeyi dusunuyorum bkalm rabbim hakkımzd hayrlisni nasip etsn hemize:

kızlar merhaba hamişlere çok sevindim...tebrikler hepinize.....olumsuz sonuç alanlara da çok üzüldüm...allah çok daha fazla yormadan nasip etsin inşallah herkese....

kılzar benim 5. gün blast 2 embriyom 12 ekimde transfer edildi....5. tüp bebek denemem...bugün 10. günüm idrar testi yaptım...çift çizgi çıktı çok şükür...yarın da doktorum kan testi yaptır dedi... ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor birde jeli çıkartığım pütür pütür kahve telvesi gibi lekelenmelerin oluyor....korkuyorum....birde karnımda hassasiyet var...sanki gaz var gibi...birde bugün başlayan acı su bende var.... bilmiyorum kafam çok karışık....bana bugün sabah olmaz.... :)))

Cnm bn 6. Gün öğrndm. Sndn snra yptrdm 11 ekmde:))) çıkar yani inşllh

Merkzdn drum aradı 15 gün snra gel ddi :) bklmkde istmyrm şuan tm 4 haftalk .. Sennki bndn öndeydi snrm

Evet biz 5. Haftamizdayiz.beni aradiklarinda artik jinekologa girebilirsin istersen dedi.bende tmm dedim

Evet biz 5. Haftamizdayiz.beni aradiklarinda artik jinekologa girebilirsin istersen dedi.bende tmm dedim

Cnnm sn adet tarihnn ne ? Bnm 24 eylül yani bnm dr 6 hftlkkn çğrdı dr .. Neyse sen git de bna blgi verrsn :)) bn alttn asla muayne istmyrm thlikeli diye..

kızlar merhaba hamişlere çok sevindim...tebrikler hepinize.....olumsuz sonuç alanlara da çok üzüldüm...allah çok daha fazla yormadan nasip etsin inşallah herkese....

kılzar benim 5. gün blast 2 embriyom 12 ekimde transfer edildi....5. tüp bebek denemem...bugün 10. günüm idrar testi yaptım...çift çizgi çıktı çok şükür...yarın da doktorum kan testi yaptır dedi... ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor birde jeli çıkartığım pütür pütür kahve telvesi gibi lekelenmelerin oluyor....korkuyorum....birde karnımda hassasiyet var...sanki gaz var gibi...birde bugün başlayan acı su bende var.... bilmiyorum kafam çok karışık....bana bugün sabah olmaz.... :)))

Hayırlı uğurlu olsun cnm bnmm çkk sevndm. Rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin... Bnmde ağzm zehirr sürekli :)) 12. Gnm

aynen canim nasil dayancaz bende yarin testimi tekrarlicam insallah artmistirda bir sorun yoktur

merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi

merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transferilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transferder mi

Saoladin canim ben 25yasindayim iki tane transfer edildi doktorunla konus yaparlar bence

merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi

Canım bazı doktorlar yapıyor. Merkezin tutumuna göre değişiyor bu maalesef. Sana bağlı değil yani. 35 yaşın altına tek embriyo konuluyor.

Back
X