• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

Benimde ilk denemem. Yarın ya da Perşembe transfer olacak. Benim umudum hatta beklentim pozitif olacağı yönünde. Nedense negatif düşünmüyorum. Sadece bazen korku oluyor ama o da normaldir herhalde.

Merabalar arkadasim bende ilaclara basladim benim 3 cu deneyimim.3de pozitifti ama dusukle sonuclandi simdi dondurulmuslarla denicem

Son düzenleme:
Merabalar arkadasim bende ilaclara basladim benim 3 cu deneyimim.3de pozitifti ama dusukle sonuclandi simdi dondurulmuslarla denicem

Canım benimde tedavim negatif sonuçlandı görmüşsündüri. Bende önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem. Ne sormak istediğini anlamadım.

Aynen canim nasil dayancaz bende yarin testimi tekrarlicam insallah artmistirda bir sorun yoktur
Dayancaz artk hayrlısıyla görelimde bebişlerimiZi:))
merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi

Cnm bnm dr da 2 tana dye tutturdu :) bn istemdm :) 28 yaşndym:) gnlde yapıyrlar.
Benim 17-20eylul arasi tam hatirlamiyorum canim.tmm bilgi veririm

Dr a nezmn gtcksn cnm çk yknmş tarhlrrmz:)) bnde blmyrdm merkzi ardm sordm..

Dayancaz artk hayrlısıyla görelimde bebişlerimiZi:))

Cnm bnm dr da 2 tana dye tutturdu :) bn istemdm :) 28 yaşndym:) gnlde yapıyrlar.

Dr a nezmn gtcksn cnm çk yknmş tarhlrrmz:)) bnde blmyrdm merkzi ardm sordm..

Günaydin doktora bugün öglene dogru gidecegim insallah. Gelince yazarim canim

merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi

Mercedes canim ben der yumurta toplamada 30uma girdim.ben 3 tane istiyordum ama sadece 2 kalmisti ve 2si kondu.suan hamileyim ve bugün ilk muaneme gidecegim. Yaptir bence 2 tane

kızlar bugün test yaptırdım...az önce aradılar değerim 804 müş..... :))) bugün 11. günüm..... çok şaşkınım...doktorumu aradım pzt. ultrasyona görün beni ara dedi..... hala şoktayım kızlar....

kızlar bugün test yaptırdım...az önce aradılar değerim 804 müş..... :))) bugün 11. günüm..... çok şaşkınım...doktorumu aradım pzt. ultrasyona görün beni ara dedi..... hala şoktayım kızlar....

Ooo süper ikiz geliyoooo kesinnnn...

arkadaşlar ege üniversıtesi tüp bebek bölümü doktorlarından prof.erol hoca bilgi veriyor tv8 de izlemenizi tavsiye ederım..

Günaydin doktora bugün öglene dogru gidecegim insallah. Gelince yazarim canim
Boncuğm yaz bana ya :)) 12. Günm bnm testmi yeniledim 646 çkdı :)))
Hayrlı olsn cnmm bnmm :))

kızlar benım lekenmeler devam edıyor hamile oldugunu ögrenen arkadaşlar sizlerde varmı böyle bır sorun bugun 13. günüm yarın test günü...

Hayirli olsun canim. Bende bugün keseye gördüm bugün tam5hftlk

Cnm ya tam olrk anltsna ya :))). Son adet gününü öğrndn mi :) alltn muayene ilemi gördn :)) bn 24 eyll ise bgn 4+1 oluyo kan değerim yüksek .. 1000 olmdn görnmyr diyrlar :(( sennkide 1000 değildi ... Birz detylı anlat şekerimm ya bna da umut ol:) dr a gideym yada gitmyeym. Tüp bebk merkZne mi doğm ypcğn hastendki dr a mı gttn :)) kusura bakma merakmı bağşla :) bnde gdp keseyi görüp rahtlmk istyrm:) bgn 646 kan soncumu aldm ya çk heycnlndm:) rabbm herkse nasip etsinn arkdşlar

Back
X