Hayirli olsun canim. Bende bugün keseye gördüm bugün tam5hftlk
Bu arada bi tane mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım lekenmeler devam edıyor hamile oldugunu ögrenen arkadaşlar sizlerde varmı böyle bır sorun bugun 13. günüm yarın test günü...
Cnm ya tam olrk anltsna ya :))). Son adet gününü öğrndn mi :) alltn muayene ilemi gördn :)) bn 24 eyll ise bgn 4+1 oluyo kan değerim yüksek .. 1000 olmdn görnmyr diyrlar( sennkide 1000 değildi ... Birz detylı anlat şekerimm ya bna da umut ol:) dr a gideym yada gitmyeym. Tüp bebk merkZne mi doğm ypcğn hastendki dr a mı gttn :)) kusura bakma merakmı bağşla :) bnde gdp keseyi görüp rahtlmk istyrm:) bgn 646 kan soncumu aldm ya çk heycnlndm:) rabbm herkse nasip etsinn arkdşlar
hayırlı olsun canım, transferden sonrakı kaçıncı gunde keseyı gördünüz.?
Mrhb canım ilk adet günüm19.9.ve20 sinde ignlere baslamastim. 2ekim yumurtalar toplandi ve 7.sinde transfer oldum . Transfer sonrasi cuma günü11.gun test yaptik ve380cikti.test sonrasi carsamba muane oldum yani transter sonrasi 16. gün keseyi gördük 1 taneydi alttan bakildi ve göründü ve o gün tam 5 hftlk yani dün.sükürler olsun rabbime. Kadin doktoruma gittim o bakiyor artik ve hastanede dogururum insallah. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana . Estagfurullah canim birbirimize tabiiki yardimci olacagiz.allah tamamini erdirsin hayirli saglikli olsun insallah.
merhaba arkadaşlar, ben yeniyim aranızdaeylül sonunda bende ilk tüp denememi yaptırdım ve bugün transferimin 12. günü test yaptırdım sonuç 18 çıktı. hamilelik var ama düşük dedi doktorum...
Çokk sevndm darııs bizlere olsn inşllhh :))
Cnm bnm tşkkür ederim aramzda 4 gün varmş bnde 11 ekimde trnsfer oldm :) bgn 13 . Gün bgn :) merkz 2 hfta snra gel ddi dye tereddüt ettm gitmeye başka dr a.. Tüp bebek olnca nrml geblk gibi olmuyrmş diye tüm endişm ... Ne ilç kullnyrsn ve dewam etckmsn? Cnm ya çk komik oluyrm ama ne ypcğmı bilemdğn için soryrm 2 hftada bklmk istmyrm. Gttğn dr a tüp bebek açklmsı yapmşssndr ztn.
Evet doktordan havale edilmistim haliyle haberi var . sorun degil canim. Sen neden iki hafta bekleyeceksinki? Crinone jel devam kullaniyorum daha 14 gün kadar kullanacagim ve folik asit devam kullaniyorum baska yok.
Cnm bnm dr görnmx dye snrm 2 hafta snra gl ddi( başka dr a gtsm olur snrm
arkadaşlar merhaba, hepimize Allah kolaylık versin. ben de bu ay ilk denememi yapıcam.inanın hiç bir şey bilmiyorum bu konuda. şimdi netten araştırıyorum. benim şimdi sadece kafama taktığım işten nasıl izin alıcam.kaç günde bir hastaneye gitmem gerekecek. özel bir hastanede yaptırıcam ama daha konuşmadık. bilgi verirseniz çok sevindirirsiniz beni
Cnm bnm dr görnmx dye snrm 2 hafta snra gl ddi( başka dr a gtsm olur snrm
canım gittin mi doktora gördün mü keseyi