Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

gözünaydın canım bende yarın gidicem kese için bende görürüm inşallah

slm kızlar, bende siznle biirlikte başlamıştım ama benım bebek tutunamamış nejatıfı aldım bende inş. birdakı sefere.. ocakta tekrar başlamayı düşünüyorum nasıpse..

slm kızlar, bende siznle biirlikte başlamıştım ama benım bebek tutunamamış nejatıfı aldım bende inş. birdakı sefere.. ocakta tekrar başlamayı düşünüyorum nasıpse..

Cnm bnm hakknda hayırlısı nasip kısmet cnm... Bebişin inşllh dha çk bkltmz seni cnmm

Kızlar çrşamba lekelnmedn sonra bugn sbh kanlar içinde kalkdm. Dr a gttm bbğm iyiymş ama riskli kanamm arttarsa bebeğim tutunmyck dye çk korkuyrm.. Dua edn bna salı günü tkrr gdcğmm

Kızlar çrşamba lekelnmedn sonra bugn sbh kanlar içinde kalkdm. Dr a gttm bbğm iyiymş ama riskli kanamm arttarsa bebeğim tutunmyck dye çk korkuyrm.. Dua edn bna salı günü tkrr gdcğmm

geçmiş olsun canım umarım durumun daha iyidir. senın için dua edecegım rabbim yüzünü hep güldürsün, gönlündeki hakkında hayırlı olsun. ben yaşadım aynısını bebegımı kaybettım hiç kimse yaşamasın...

Canim sakin ol yat ve ayaklarini havaya dikerek yat progestanini ic kotu dusunme ben 4 ay cektim hayirlisi olsun

Canlar teşekkür edrim yatıyorumm kanamam durdu ama baş ağrım çk fazla duramyrmm ;(( allh razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin... Sali günü belli olck bebeğim inşşlh o gne kdr dha iyi olck dye umut edyrm inşşlhh

Geçmiş olsun. İnşeAllah bebekle alakalı olmayan bir kanamadır. Rabbim hayırlısı ile bebeğini kollarına almanı nasip eylesin.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha kanaman falan olmaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin de bebeğini kucağına alırsın

teşekkür ederim çok şükürrr bebeğim iyi dün konrtlm vardı...rabbim sağ salim kucağmza almasnı nasip etsn

Bugün donduurlmuş transferinin 14. günü, kanama olmaması üzerine doktorumuzun isteğiyle beta hcg baktırdık ancak yine 0,1 çıktı.. bunun üzerine doktorumuz ilaçların tamamını (crinone jel, coraspin, elevit, folbiol) bırakmamızı ve bir kaç gün içinde adet kanamamız olacağını söyledi..

allahımın izniyle bende güzel haberi bugun doktorumdan aldım :)
idrarda negatif kanda beta hcg 83 cıktı henüz minicikk

teşekkür ederim çok şükürrr bebeğim iyi dün konrtlm vardı...rabbim sağ salim kucağmza almasnı nasip etsn

Nazcım geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın beni hatırladın mı eski topiklerden hamileymişsin tebrik ederim çok sevindim senin adına umarım bir avazda kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabb'inde isteyen kardeşlerimede versin âmin öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…