Benimde ilk denemem. Yarın ya da Perşembe transfer olacak. Benim umudum hatta beklentim pozitif olacağı yönünde. Nedense negatif düşünmüyorum. Sadece bazen korku oluyor ama o da normaldir herhalde.
Cnnm sn adet tarihnn ne ? Bnm 24 eylül yani bnm dr 6 hftlkkn çğrdı dr .. Neyse sen git de bna blgi verrsn :)) bn alttn asla muayne istmyrm thlikeli diye..
Benimde ilk denemem. Yarın ya da Perşembe transfer olacak. Benim umudum hatta beklentim pozitif olacağı yönünde. Nedense negatif düşünmüyorum. Sadece bazen korku oluyor ama o da normaldir herhalde.
Merabalar arkadasim bende ilaclara basladim benim 3 cu deneyimim.3de pozitifti ama dusukle sonuclandi simdi dondurulmuslarla denicem
Dayancaz artk hayrlısıyla görelimde bebişlerimiZi:))Aynen canim nasil dayancaz bende yarin testimi tekrarlicam insallah artmistirda bir sorun yoktur
merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi
Benim 17-20eylul arasi tam hatirlamiyorum canim.tmm bilgi veririm
Dayancaz artk hayrlısıyla görelimde bebişlerimiZi:))
Cnm bnm dr da 2 tana dye tutturdu :) bn istemdm :) 28 yaşndym:) gnlde yapıyrlar.
Dr a nezmn gtcksn cnm çk yknmş tarhlrrmz:)) bnde blmyrdm merkzi ardm sordm..
merhaba hayırlı olsun alah tamamına erdirsin inş. Canım ben bişey sorucam ocakta tüp bebek yaptırıcam 30 yaşındayım 1 embriyo mu transfer edilir ben 2 istiyorum da doktor istersem 2 tane transfer eder mi
kızlar bugün test yaptırdım...az önce aradılar değerim 804 müş..... :))) bugün 11. günüm..... çok şaşkınım...doktorumu aradım pzt. ultrasyona görün beni ara dedi..... hala şoktayım kızlar....
Ooo süper ikiz geliyoooo kesinnnn...
kızlar bugün test yaptırdım...az önce aradılar değerim 804 müş..... :))) bugün 11. günüm..... çok şaşkınım...doktorumu aradım pzt. ultrasyona görün beni ara dedi..... hala şoktayım kızlar....
tebriklerrrrrr canımmm
Boncuğm yaz bana ya :)) 12. Günm bnm testmi yeniledim 646 çkdı :)))Günaydin doktora bugün öglene dogru gidecegim insallah. Gelince yazarim canim
Hayrlı olsn cnmm bnmm :))kızlar bugün test yaptırdım...az önce aradılar değerim 804 müş..... :))) bugün 11. günüm..... çok şaşkınım...doktorumu aradım pzt. ultrasyona görün beni ara dedi..... hala şoktayım kızlar....
Boncuğm yaz bana ya :)) 12. Günm bnm testmi yeniledim 646 çkdı :)))
Hayrlı olsn cnmm bnmm :))
teşekkürler canım....seninde hayırlı uğurlu olsun canım....allah devamını getirsin inşallah cümlemize....
Boncuğm yaz bana ya :)) 12. Günm bnm testmi yeniledim 646 çkdı :)))
Hayrlı olsn cnmm bnmm :))
Hayirli olsun canim. Bende bugün keseye gördüm bugün tam5hftlk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?