- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
mrb kızlar bnmde 5.günüm ya midem yanıyo felakett :)) nöbetçi eczndn 4 adet test aldm bgn iki tanesni ypdm :)) tabiki negatif haftsnu ypckdm aslnda bgndn başldm üzülmdm :)) şansmı deniyrm cnm sıkılıyo işde bakmyn bana :)))dün geece sol kasık ağrımdn uyuyamdm((( adetmi olcmm yaa kasıllıymm
boncuupm yerlşme lekelnmsiydi inşşllh sn hamişşsinn
Ayy aynı ben işte. Bende yaron sabah yapıcam idrar testini. Bugün yapacaktım ama sabah 6 bucukta tuvalete kalkınca yapamadım tabi. Yarın 7. günüm zaten. ultra hassas test aldım onu denicem.
Öyle bencede haklısın... oraya çok umut bağladım ne derlerse yaptım ama yok İşte kocaman bir sifir aldım yine. ... aklimda 3 doktor var ucunlede gorusucem. Sen mustafa Bahçeci nin kendisi ile gorustun mu hiç? Bir arkadaşımın kardeşi yeni pozitif aldi onunla bir ön görüşme yapsam mı onunla diyorum?
Ayy aynı ben işte. Bende yaron sabah yapıcam idrar testini. Bugün yapacaktım ama sabah 6 bucukta tuvalete kalkınca yapamadım tabi. Yarın 7. günüm zaten. ultra hassas test aldım onu denicem.
cnmm bnmm yarn sbhda yapcm hassas bulamadm ama 20 ninn üstü çıkan test aldm...yaa hayırlısı olsn da negatf çknca üzülmdm...5.gn trnsferi erkn çıkr diyrlar ondn snrm duramyrm...6.gn kanda yksk çknlar ble var .))
mutlaakaa hbr verr umarım müjde verrsn :)) bakdn pozitif inşşlh kanda ver hemen :)) iki gün snraki katlama stresnide buarada geçmş olursn .)))
Bende onu duyduğum için yarın test yapmayı düşünüyorum. Zaten sonuç neyse bunlar değiştirmicekk. 10. gün yap testini dediler ben evde 7 ve 9. günlerde yapıp 10. kan vermeyi düşünüyorum.
Ay amin canım ya. Bende aynen bunun düşündüğüm için yarın bi bakim test yapıp dedim. belirtiler için erken biliyorum ama 5. günden beri hatta 4. günden beri belirti yaşıyorum. Crinone jel den kaynaklansa 10 günü geçti onu kullanalı neden başta yapmadıda şimdi yapıyor.? diye olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bakalım işte arada kaldım çok...
aynı şeyleri düşünyrz :)) perşembe-cuma evde test yapcm :)) 2 testm var evdede :))cidden bnde cuma -pazar 7ve 9. gün olck inşllh kan testi yptrym diyrm hakkmzda hayırlısı olsn .)) ağzımn içi zehir oldu bgn başldı bu zehirlikde .((
Benimde 2 testim var evde. BEnde öyle bişi yok ama kasık ağrısı var girip çıkıyo. Bide midemde yanma oldu dün ve biraz da bugün. Ama bugün tüm günlere göre çok daha belirtisiz geçiyor. Sadece atesime baktım 36.8 di umaım düşmez. HEp böyle kalır.
hayırlısı olsn inşllhh cnmmm:) buaraada sakın test yapnca üzülme bn etkilnmedğim içn yapıyrm..etklncksn yapma...umudunu yitercksn....bebek 8gün rahme oturdktn snra kanda ve idrarda yükselyrmş ....yani 10.gün idrarda çkmyp kanda çıkan varr skn üzülmeee...
Yaaa! Bak onu biliyordum. O zaman 8. ve 9. gün mü yapsam ben idrar testini. HAni daha kesin olsun diye. 10. gün kanaaman başlasa bile test yaptır dedi doktor bana.
Ama bende şunu anlamıyorum crinone jel kullanrken adet başlamaaz demiyorlar mı? Nasıl olacak jel kullanırken adet olmak onu anlamadm.
jel kullnmyrm cnm o yüzdn onn hakknda hiçbi blgm yk ...ben yarını boş geçip cuma cumartesi yapim dyrm yada dışrı çknca alaym diyrm :) üzlmyrm rahtlyrm çıkmdğnı byrm gözmle görnce o gün ikna oluyrm snrm...pazrtesi test günüm 10.gün...
8.9.gün ctesi pazarr.....cumartesi verirsm pazarteside tekrarını merkzde veririm dyrm....
Bnce tedavine olduğu gibi dewam et ve dinlenmeye çalış
mrb kızlar bnmde 5.günüm ya midem yanıyo felakett :)) nöbetçi eczndn 4 adet test aldm bgn iki tanesni ypdm :)) tabiki negatif haftsnu ypckdm aslnda bgndn başldm üzülmdm :)) şansmı deniyrm cnm sıkılıyo işde bakmyn bana :)))dün geece sol kasık ağrımdn uyuyamdm((( adetmi olcmm yaa kasıllıymm
Kizlar size bir kac sey yazayim dedim yine ilk kizim taze tuple tuttu cok sukur. İkincisi suanki ondan kalan dondurulmuslarla tuttu. Ben sadece 3 gun yattim ama hastanede transferden sonra 4 saat dr hep yatiriyordu bendeki belirtiler 3 cu gun belime agri saplaniyordu ve kasiklarima nedendir bilmem bende 3 gunden sonra tilsimmr baslamisti ayaklarim hep usur sonra terler ve 6 ci gun kan baktirdkm 2.40 cikti dedim tutmadi daha ama buarada. Cok rahattim herikisindede sonra iki gun sonra idrar yaptim evde yok denecek kadar azdi cizgi terkear kosa kosa kan verdim 24.60 yani bebegim geni tutunmustu. İki gin sonra tekrar yani 11 ci gundu 89 cikti ve var oldugunu belli etti dr tebrik etti ama 14 cu gun saglik ocagina. Tekrar gittim 164 du. Yanliz kahve lekelenmrm cok sonra oldu ilk kizimda 4 ay kanamam oldu bunda cok sukur olmadi yani umudunuzu yetirmeyin. Canlarr
Insallah öyle olur bendede lekelenme var kokuyordum ama ümit ve tesselli oldunuz bana. Allah razi olsun. Benim test cuma sabah insallah. Dualarinizi eksik etmeyin
insallah canim duam hep sizinle yasayan bilir rabbim bu yolda olan tum kardeslere hayirli evlatlar nasip etsin
Öyle yapiyorum zaten cumaya az kaldi insallah. Allahin izniyle hepimiz pozitif aliriz
Yaaa! Bak onu biliyordum. O zaman 8. ve 9. gün mü yapsam ben idrar testini. HAni daha kesin olsun diye. 10. gün kanaaman başlasa bile test yaptır dedi doktor bana.
Ama bende şunu anlamıyorum crinone jel kullanrken adet başlamaaz demiyorlar mı? Nasıl olacak jel kullanırken adet olmak onu anlamadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?