Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

Insallah öyledir canim bana tekrar ümit oldu allah razi olun
Ben progestrn kulllnyrm sbh akşm .. Bide estrofm kullnyrm..hakkımzda hayırlısı olsn sbh 6. Günm test yprm yne:))

Hayırlı uğurlu olsn cnm bnm.. Rabbim darısı tüm istynlere olsn:) beklynlere olsn

Kızlar, az önce kırmızı lekelenmeler gördüm... Cumartesi de test günümdü... İlk denememde de böyle olmuştu... Galiba yine olmadı...

Hayirli olsun canim cok sevindim bu habere. Benimde kahverengi lekelenme var günde1-2 kez.yarin testim var seninde mi böyle zamanda oldu lekelenme. Benim pztsi sali basladi sanirim. Insassen hepimiz pozitif aliriz. Ben 2asilama ve 2 tüp yaptirdi.

Kızlar, az önce kırmızı lekelenmeler gördüm... Cumartesi de test günümdü... İlk denememde de böyle olmuştu... Galiba yine olmadı...

Telaslanma canim benim.benimde bi iki kez kirmizi geldi sonra kahverengi oldu ve daha da kahverengi geliyo günde1-2kez.testim yarin. Buradaki arkadaslar leke oldugu sürece korkmayin diyorlar. Olur insallah. Tedavine devam et ve dinlen

Ben de bugün gidişata bi bakıcam ama yarın kan testimi yaptırırım 11. günde, ilki de böyle olumsuz olmuştu, neyse Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin, diyecek başka birşey yok... En azından 11 günlük hamilelik yaşadım... Teşekkürler boncugumm67...
Telaslanma canim benim.benimde bi iki kez kirmizi geldi sonra kahverengi oldu ve daha da kahverengi geliyo günde1-2kez.testim yarin. Buradaki arkadaslar leke oldugu sürece korkmayin diyorlar. Olur insallah. Tedavine devam et ve dinlen

kızlar benımde adet olacakmış gibi karnımda hassasıyet birazda agrı var bugunlerde de zamanı geldı. tuvalete korkarak gıttım sabah inş.iyi birşey içiçn agrıyordur. gerçi diger hamileliklerimde de böyle olmuştu ama insan yinede şüphe duyuyor. ilaçlarınmı etkisi acaba günde 12 tane ilaç kullanıyorum...bügün tarnsferın 7.günü..

merhaba kızlar bende test günüm yaklaştıkça çok korkuyorum belirti arıyorum bulamıyorum herkesin lekelenmesi oluyor diye endişe ediyor bende de lekelenme falan yok diye endişe ediyorum nolacak bu halimiz yaaa

Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef Ateşimde 1 derece düştü.

kızlar nıye günü gelmeden test yapıyorsunuz idrar testıne güven olmazkı daha yenı tabıkı negatıf çıkar kendınızı kötü hissetmenıze neden olur önüzde umutlu günlerin tadını çıkarın nasıl olsa sonucu ögreneceksınız kendınızı bıraz hamıle hıssedın, iyi düşünün ii olsun benımde umutsuz oldugum anlar oluyor (bundan öncekı mesajımda oldugu gibi) ama sonradan kendımı toparlıyorum Rabbim bize bunları yaşatıyorsa vardır bi bıldiği...hadi kızlar bırbırmıze umut olalım pozitif olalım..

Son düzenleme:

Bende o kirmizi lekelere cok sinir oluyorum. Kimi iyi birsey olmaz diyor kimide hayra yormuyor. Kisiden kisiye degisiyor bu. Kismet de guzelim. Vardir bir hayri bununda. Saglam tutunsun insallah.

Herkesede bi hareket başlamış :)) yarın testi olanlar hadi müjdeli haberler verin biZlere:)) yiğenim çk hasta acile getrdk( duramadm 6. Günde bi kan vereym ddm:) üzülmyrm bn o nednle yaptrym) merk etmyn kızlar 1 saate sonucu alnca yazarm:)

Çok sağol RoyalGul, öyle hayırlısı bakalım, yarın sabah kan testi yaptırıcam, hepimizin hakkında Allah hayırlısı versin...

Bende o kirmizi lekelere cok sinir oluyorum. Kimi iyi birsey olmaz diyor kimide hayra yormuyor. Kisiden kisiye degisiyor bu. Kismet de guzelim. Vardir bir hayri bununda. Saglam tutunsun insallah.

HEEEY YUPPİİİ canım benim çok ama çok sevindim, benim de 1-2 damladan sonra başka kan gelmedi çok şükür, inşallah ben de 2. hamiş olurum. Sevgiyle kucaklarım, tebrik ederimmmm...

Rabbim herkese nasip etsin müjde vermeyii ... Binlerce çok şükürt

HEEEY YUPPİİİ canım benim çok ama çok sevindim, benim de 1-2 damladan sonra başka kan gelmedi çok şükür, inşallah ben de 2. hamiş olurum. Sevgiyle kucaklarım, tebrik ederimmmm...

Cnmm bnm tşk edrm bnnm 5. Gün blast trnsfrri oldğu içn snrm erkn öğrndm .. Bütün kalbimle dualrm sizinle inşşlhh sn 2. Hamiş olursn cnm... Sırayla 3.4.5 giderz inşallah:)) bna süprz oldu inan yiğenm içn hastndydk. Yiğenm hala sn hamilesn dedi:)) test yptrdm .. Dünde kızım karnmla knşmşdı anne sn hamilsn şişdin diyrdu:)) çocklr melek sanırım bilyrlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…