Alla alla sana vermediler mi crinone jel. Bu düşük önleyici bir jel toplama günü kullanmaya başlıyorsun çünkü aynı zamanda rahmi kalınlaştırarrak bebeğin tutunmasınnı sağlyor. Sen ilaç formunu mu kullanıyorsun acaba?
Ben progestrn kulllnyrm sbh akşm .. Bide estrofm kullnyrm..hakkımzda hayırlısı olsn sbh 6. Günm test yprm yne:))Insallah öyledir canim bana tekrar ümit oldu allah razi olun
Kizlar size bir kac sey yazayim dedim yine ilk kizim taze tuple tuttu cok sukur. İkincisi suanki ondan kalan dondurulmuslarla tuttu. Ben sadece 3 gun yattim ama hastanede transferden sonra 4 saat dr hep yatiriyordu bendeki belirtiler 3 cu gun belime agri saplaniyordu ve kasiklarima nedendir bilmem bende 3 gunden sonra tilsimmr baslamisti ayaklarim hep usur sonra terler ve 6 ci gun kan baktirdkm 2.40 cikti dedim tutmadi daha ama buarada. Cok rahattim herikisindede sonra iki gun sonra idrar yaptim evde yok denecek kadar azdi cizgi terkear kosa kosa kan verdim 24.60 yani bebegim geni tutunmustu. İki gin sonra tekrar yani 11 ci gundu 89 cikti ve var oldugunu belli etti dr tebrik etti ama 14 cu gun saglik ocagina. Tekrar gittim 164 du. Yanliz kahve lekelenmrm cok sonra oldu ilk kizimda 4 ay kanamam oldu bunda cok sukur olmadi yani umudunuzu yetirmeyin. Canlarr
Bn iki dnemmdede o heli kulandım ve adet oluyosun tutmayınca kulandığın halde
Kizlar size bir kac sey yazayim dedim yine ilk kizim taze tuple tuttu cok sukur. İkincisi suanki ondan kalan dondurulmuslarla tuttu. Ben sadece 3 gun yattim ama hastanede transferden sonra 4 saat dr hep yatiriyordu bendeki belirtiler 3 cu gun belime agri saplaniyordu ve kasiklarima nedendir bilmem bende 3 gunden sonra tilsimmr baslamisti ayaklarim hep usur sonra terler ve 6 ci gun kan baktirdkm 2.40 cikti dedim tutmadi daha ama buarada. Cok rahattim herikisindede sonra iki gun sonra idrar yaptim evde yok denecek kadar azdi cizgi terkear kosa kosa kan verdim 24.60 yani bebegim geni tutunmustu. İki gin sonra tekrar yani 11 ci gundu 89 cikti ve var oldugunu belli etti dr tebrik etti ama 14 cu gun saglik ocagina. Tekrar gittim 164 du. Yanliz kahve lekelenmrm cok sonra oldu ilk kizimda 4 ay kanamam oldu bunda cok sukur olmadi yani umudunuzu yetirmeyin. Canlarr
Kızlar, az önce kırmızı lekelenmeler gördüm... Cumartesi de test günümdü... İlk denememde de böyle olmuştu... Galiba yine olmadı...
Telaslanma canim benim.benimde bi iki kez kirmizi geldi sonra kahverengi oldu ve daha da kahverengi geliyo günde1-2kez.testim yarin. Buradaki arkadaslar leke oldugu sürece korkmayin diyorlar. Olur insallah. Tedavine devam et ve dinlen
Kızlar, az önce kırmızı lekelenmeler gördüm... Cumartesi de test günümdü... İlk denememde de böyle olmuştu... Galiba yine olmadı...
Bende o kirmizi lekelere cok sinir oluyorum. Kimi iyi birsey olmaz diyor kimide hayra yormuyor. Kisiden kisiye degisiyor bu. Kismet de guzelim. Vardir bir hayri bununda. Saglam tutunsun insallah.
Çok sağol RoyalGul, öyle hayırlısı bakalım, yarın sabah kan testi yaptırıcam, hepimizin hakkında Allah hayırlısı versin...
Cnm hadi iilk hamişimiz sen ol:)) müjde ver biZe:)
Rabbim herkese nasip etsin müjde vermeyii ... Binlerce çok şükürt
HEEEY YUPPİİİ canım benim çok ama çok sevindim, benim de 1-2 damladan sonra başka kan gelmedi çok şükür, inşallah ben de 2. hamiş olurum. Sevgiyle kucaklarım, tebrik ederimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?