Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Merhaba yasim 43 😁 1 senelik evliyim 1 kurtaj 2 kimyasal oldu yaşımdan dolayi tup bebek tedavisine başladık kismetse 16 17 sinde yumurta toplamı işlemi yapılacak artik 3 gun mu 5 gun mu sağlıklı dollenen yumurta varmi gorucez.ilk tup bebek denemem 2 sağlıklı embriyo olursa 2 sinide koydurmayi dusunuyoruz 🙂 yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum
Hoş geldın cnm .umarım bol bol yumosların olur 😊🙏kürtaj neden oldu kalp atışı mı yoktu

Bugun bana da estrofem verdi doktorum.
Rahim kalinlasmasi duzensiz dedi 12 gun sonra terkar cagirdi yine duzensizse kalinlasma bidahaki aya kalacak dedi 😔
Hayirlisi olsun insallah hakkimizda🌸
Hayırlısı olsun cnm ben de bundan korkuyorum .duzensızlık ne demek ki ?benım de bugün kontrolüm vardı reglımın 12.günü rahım duvarı kalınlıgı 6.2olculdü istenen kalınlıkta degıl estrofem dozunu arttıracağız dedı .senın kacıncı gün kaçtı ki kalınlık ?

Merhaba yasim 43 😁 1 senelik evliyim 1 kurtaj 2 kimyasal oldu yaşımdan dolayi tup bebek tedavisine başladık kismetse 16 17 sinde yumurta toplamı işlemi yapılacak artik 3 gun mu 5 gun mu sağlıklı dollenen yumurta varmi gorucez.ilk tup bebek denemem 2 sağlıklı embriyo olursa 2 sinide koydurmayi dusunuyoruz 🙂 yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum
Hayırlı olsun tedaviniz. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Hayırlısı olsun cnm ben de bundan korkuyorum .duzensızlık ne demek ki ?benım de bugün kontrolüm vardı reglımın 12.günü rahım duvarı kalınlıgı 6.2olculdü istenen kalınlıkta degıl estrofem dozunu arttıracağız dedı .senın kacıncı gün kaçtı ki kalınlık ?
Benim adetle 2. Gunumdu daha yeni kullanmaya basladim gunde 3 defa.
Ama istenilien kalinlik olmazsa bidahaki aya kalacak dedi doktorum gosterdi ultrasonda duzensiz duruyordu.

Hangi testle yaptınız? Erken gebelik mi, kaset testlerden mi? Daha erken, beta hcg hormonu yeni yeni kana karışmaya başlıyor, kendinizi strese sokmayın boş yere lütfen.
Normal gebelik testi ile yaptım canm moraliim bozuk ya aman yapayım nolcak etkilenmem diyordum ama baya etkilendim ya şimdiki aklım olsa yapmazdim

Normal gebelik testi ile yaptım canm moraliim bozuk ya aman yapayım nolcak etkilenmem diyordum ama baya etkilendim ya şimdiki aklım olsa yapmazdim
Normal gebelik testleri ile çıkmaması çok doğal hiç sıkmayın canınızı. Onlarda genelde 11.-12.günlerde beliriyo 2.çizgi. Boş yere endişelenmeyin hiç, test gününü bekleyin ve umutlu olun hep☺️🙏

Arkadaşlar 5.gun embriyosu çift transfer olup 7.gun idrar da testi negatif olup sonrası pozitif olan varmı.. varsa yazıp bana ümit olabilirmi benim bugün 7.gunum ve testim negatif😔 çoğu yazılanlari okudum ve gebelik olduysa silik te olsa az bsy çıkıyor anladığım kadarıyla lütfen benim gibi olan varsa dönsün nolur
Canım bi arkadaşın kanda pozitif olduğu halde idrarda negatif çıkmış o yüzden şimdiden modunu düşürme test gününü bekle inşaallah pozitif olur sonucun🤲

Bilmiyorum dün negatif gördüm bugün pozitif stres yapmıcaksan yap ben herşeye psikolojik olarak kendimi hazırlayıp yaptım hatta testi yapıp ilk bakmadım
Aslında günüm geçmesin hep test yapardım ama bu kez ne bileyim cesaretim yok canım😆

Tavuklu sözcük ‘sigara ‘.o kadar çaresiz o kadar rahatsızım ki bu konuda anlatamam .bır haftaya transferım olacak ve malesef yine bırakamadım .sureklı bunun ıcın ağlıyorum bırakamadıkca stres oluyorum .iradwsizlıgım ,acizlıgım ,o kadar canımı yakıyor ki anlatamam .bunu düşünürken her gün basım agrıyor ama sonucu degıstremıyırum malesef .inan affedersin pok ye deşeler yiyip içecekmiş sigarayı bıraktırıyor deşeler .ana yapamıyorum kahretsin cok kötü tiryakıyım .bu yüzden de artık sigarayı düşünmemeye azaltabıldıgom kadar azaltmaya çalışıyorum .aksi halde bu stresle de olmayacak bebegım .kendımı şöyle avutuyorum :daha önce dogal yoldan iki kez hamıle kaldım ve o zamanlar su an ıctıgımın iki katı sigara ıcıyordum .Allah’a emanetim anlayacağım
Merhaba, ilk çocuğuma hamileyken ben de bırakamıştım. Hatta kültablalarını yalayacak kadar canım istiyordu. Sonuç 35+5 de erken doğum. Ciğerinin biri hiç gelişmemişti biri ise tamamen enfeksiyonlu doğdu. 15 gün yoğun bakımda kaldı. Durumu ağırdı tamamen uyutuluyordu. Doktor erken doğum için kesin konuşamam ama tedaviye cevap vermemesinin sebebi hamileyken içtiğin sigarAlar dedi. Oğlum çok şükür iyileşti şuan 4 yaşında ve çok sağlıklı. Ama ben doktorum söylediklerini unutamıyorum. Günde iki paket sigara içiyordum. Hem de 20 yıldır. Bu sefer tedaviye karar verince bıçak gibi kestim. 5 hafta oldu hemen hemen. Hamile kalabilseniz bile sonrası çok önemli. Tabi ki karar sizin ama yaşadıklarımı bilin istedim.

Back
X