- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferi yaptk bugun 3. Gun Rabbim hayirli bir şekilde hepimize pozitif sonuçlar almayı evlatlarımızı kucağımıza almayı bu mübarek gün hürmetine nasip etsin inşallahMerhabalar umarım her şey yolundadırMinnosella098 .
AminnTransferi yaptk bugun 3. Gun Rabbim hayirli bir şekilde hepimize pozitif sonuçlar almayı evlatlarımızı kucağımıza almayı bu mübarek gün hürmetine nasip etsin inşallah![]()
Bende kanama olmadı canım. Benim de aynı adet gibi karın ve bel ağrım oldu. Bende okuyunca moralim bozuluyordu bende kanama olmadı diye ama kanama olmadan da oluyor muş için rahat olsun. Bende sadece karın ağrısı oldu başka bir belirti göğüs hassasiyeti herhangi bişey yaşamadımYa arkadaşlar implantasyon kanaması kesin olur mu tüp bebek tedavisi görüldüğünde? Yazanlar da 4. Günü yaşadık falan yazmışlar farklı açılan konularda.benim de transferin 4. Günüydü bugün ama kanama akıntı vs. Hiç birşey yok. Sadece adet olacakmış gibi yoğun bir ağrım var
Merabalar ayni gun transfer olmuşuz 16 ekimRabbim pozitif görmeyi nasip etsin tarihlerimiz aynıymış bende 37 yaşında 3. Denemem ekim 16 da transfer olacak inşallah
Bende 16Ekim TransferiyimMerabalar ayni gun transfer olmuşuz 16 ekimProlutex cilt altı iğne kullanıyor musunuz? Ben kullaniyorum gobekten yapiyorum cok agri veriyor hemen dağılmıyor resmen göbeğime dokunamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin
Arkadaşıııım içime su serptin gerçekten. İnşallah dediğin gibidir çünkü bugün 5. Gün bende hala tık yokBende kanama olmadı canım. Benim de aynı adet gibi karın ve bel ağrım oldu. Bende okuyunca moralim bozuluyordu bende kanama olmadı diye ama kanama olmadan da oluyor muş için rahat olsun. Bende sadece karın ağrısı oldu başka bir belirti göğüs hassasiyeti herhangi bişey yaşamadım![]()
Merabalar ayni gun transfer olmuşuz 16 ekimProlutex cilt altı iğne kullanıyor musunuz? Ben kullaniyorum gobekten yapiyorum cok agri veriyor hemen dağılmıyor resmen göbeğime dokunamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin
3 kişi olduk hadi inşallah 3 müzde pozitif lerimizi alırız sizin kaç emriyo benim 2 embriyo 5. Gün embriyo suBende 16Ekim Transferiyim
Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
2 embriyomuz var.3 kişi olduk hadi inşallah 3 müzde pozitif lerimizi alırız sizin kaç emriyo benim 2 embriyo 5. Gün embriyo su
Günde 3 adet estrofem ve duphaston,folidoce,sabah akşam 2 şer adet progestan fitil,gunde 1 oksapar cilt alti igne,gunde 2 adet prolutex cilt alti igne.. Ay yazarken yoruldum...birlikte bekleyecez inşallah
Evet prolutex yapıyorum clexan yapıyorum estrofem tb progestan tb bide folic alıyorım ilaç takip etmekten günüm hızlı geçiyor
Ne yaptın transferden sonra yattın mı neler yedin ?
Ben kabız olacağımı biliyordum ilaç kullandım ona rağmen kabız oldum ya![]()
Bende kullanıyorum ondan ama ondan ziyade enox beni mahvediyorMerabalar ayni gun transfer olmuşuz 16 ekimProlutex cilt altı iğne kullanıyor musunuz? Ben kullaniyorum gobekten yapiyorum cok agri veriyor hemen dağılmıyor resmen göbeğime dokunamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin
Bi fark olacağını düşünmüyorum canım ikisinin de süreci yerleşmesi aynı bazılarında hiç belirtti olmayabiliyor ben işe giderken ped takıp gittim sürekli tuvalete girdim adet oldum olacağım diye o kadar adet de olduğu gibi karın ve bel ağrım vardı benim normalde de ağrılı oluyor aynı öyleydi başka bir belirti olmadı hala da yok Bi belirti hiç düşünme sevdiğin şeyleri yapmaya çalış dizi izle düşünmek de moralini bozmasınArkadaşıııım içime su serptin gerçekten. İnşallah dediğin gibidir çünkü bugün 5. Gün bende hala tık yokbirde benim taze transfer oda beni korkutuyor
Önceki iki transferim de verildi berbat bişey sonra doktor değiştirdim bu tedavim de verilmedi Bi oh çektim kullanmadımBende kullanıyorum ondan ama ondan ziyade enox beni mahvediyor
İnşallah .rabbim isteyen herkese nasip etsin2 embriyomuz var.
1i transfer edildi 5. Gün Embriyosu
Allah'ım inşallah tutar ...
Hakkında hayırlısı olsun demekki zamanı var beklemekten başka çaren yok kuzum ,belki gelecek kendi kendine olcak rabbimin işine akıl sır ermez zamanı gelince olcak sabır tatlımBenim bugün 10. Gün sabah yaptığım idrar testleri yine negatif çıktı malesef artık olsa az da olsa çıkardı mutlaka bu sefer de başarısız old malesef çok üzgünüm. Yarın akşamüstü kan testini de vericem biten bu süreç zateb normal test günüm salı idi bi fark olmaz değil mi boşuna progestan iğneleri de olup durmayayım artık . Yeni transfer olan arkadaşlara bol şans diliyorum Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.
Ya ben normalde de zaten bu sorunu yaşardım ama hareketsiz kalınca daha da arttı dubhalaç iç demişlerdi içtim o bile fayda etmediGünde 3 adet estrofem ve duphaston,folidoce,sabah akşam 2 şer adet progestan fitil,gunde 1 oksapar cilt alti igne,gunde 2 adet prolutex cilt alti igne.. Ay yazarken yoruldum...transferden sonra 1 saat merkezde yattım sonra hemşire yanıma gelip yazdığım ilaclari tekrar etti. Kalkıp idrarını yapabilirsin yavaş hareketlerle ayrılabilirsiniz merkezden dedi. Biz de çıktık. Ihtiyaç duyarsan büyük abdeste çıkmaya zorlanirsan1 ölçek duphalac içebilirsin dedi. Çokşükür ihtiyacım olmadı henüz... çokrahatsizsaniz hemşirenize bu danışın şurubu isterseniz
Biz de2 embriyo 5. Gün. 35 yaşındayım çok gaz ve şişkinlik deisinda belirtim yok ilaclara bagliyorum onu da. Ama transfer gununun aksami camasirimda kahverengi leke gördüm. Bu benim 3. Transferim daha oncekilerde olmamisti bu. Allah hakkimizda en guzelini versinBiraz geç kaldım galiba2. transferimi 13 ekimde oldum. 2 embriyo konuldu. yaş30.
inşallah 2 side tutar dua edin bana. 25inde sonucunu öğrencem.Gögüs hassasiyeti harici bir belirtim yok.