Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Ayy cnm sen transfer gününü saymazsak 6.gün cok erken ogrenmıssın 🙂 o kadar erken çıktığını düşünmüyordum 🙏😀
Evet canım 3.gün yaptım çıkmadı 5.gün yaptım çıktım bugün de yaptım yine çıktı hemde kana gittim. Ben kızımda da transfer gününü saymazsak 6.gün hem testte hemde kanda görmüştüm pozitifi 🥰

Ben de yazayım arkadaslar,su an transferden geldim, yasim 34,iki tane 3. gün embriyosu,biri a kalite,digeri c imiş. Embriyolarım biraz küçükmüş,cok da umutlanma dedi dr,ama ben yine de umutluyum. Yaratan Allah , insallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.

Amin inşallah şimdi hastaneden geldim kan verdim. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz. Ve sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşallah.. ilaçlı transfer derken ne demek istediniz anlamadım? Ama transfer olmadan öncesinden ilaçlarıma başladım evet ilaçlarımın içinde günde 3 tane estrofemde var. 5.gün dondurulmuş..
Evet siz ilaçlı olmuşsunuz .benım ilk denemem ilaçsızdı transfere kadar sadece folik asıt kullanmıştım .şimdiki ilaçlı olacak adetın 3.günü günde 3estfofemle başladım .iyi dileklerınız ıcın cok teşekkür ediyorum.Allah ısteyen herkesin kucağını doldursun.🙏🤰size de keyıflı hamılelıkler diliyorum 😘

Evet siz ilaçlı olmuşsunuz .benım ilk denemem ilaçsızdı transfere kadar sadece folik asıt kullanmıştım .şimdiki ilaçlı olacak adetın 3.günü günde 3estfofemle başladım .iyi dileklerınız ıcın cok teşekkür ediyorum.Allah ısteyen herkesin kucağını doldursun.🙏🤰size de keyıflı hamılelıkler diliyorum 😘
İlaçsız transferi ilk defa duydum. Tuttu mu peki o denemeniz? Benim sonucum az önce çıktı 31.12 çok şükür tuttu.

İlaçsız transferi ilk defa duydum. Tuttu mu peki o denemeniz? Benim sonucum az önce çıktı 31.12 çok şükür tuttu.
Adeti düzenli olup her ay düzenli yumurtlayan kadınlarda olumlu sonuç verıyor dendi ama malesef tutmadı .insallah bı defa ilaçlı da tutar .hamilelerin duası kabul olur bana da dua edin lütfen 🙏 siz de insallaj sağlıkla alırsınız kucağınıza .gayet güzel bir değer transferın 6.günü için

Adeti düzenli olup her ay düzenli yumurtlayan kadınlarda olumlu sonuç verıyor dendi ama malesef tutmadı .insallah bı defa ilaçlı da tutar .hamilelerin duası kabul olur bana da dua edin lütfen 🙏 siz de insallaj sağlıkla alırsınız kucağınıza .gayet güzel bir değer transferın 6.günü için
İlk defa ilaçsız duydum gerçekten çok saçma bi yöntem uygulamışlar. Benimde adetim düzenli ve her ay yumurtlama olur. Zaten böyle ilaçsız tutacak olsa doğal yolla olurdu. İnşallah bu sefer ki sağlıkla sımsıkı tutunsun size. Ne zaman test yapacaksınız?

İlk defa ilaçsız duydum gerçekten çok saçma bi yöntem uygulamışlar. Benimde adetim düzenli ve her ay yumurtlama olur. Zaten böyle ilaçsız tutacak olsa doğal yolla olurdu. İnşallah bu sefer ki sağlıkla sımsıkı tutunsun size. Ne zaman test yapacaksınız?
Arkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.

Ben de yazayım arkadaslar,su an transferden geldim, yasim 34,iki tane 3. gün embriyosu,biri a kalite,digeri c imiş. Embriyolarım biraz küçükmüş,cok da umutlanma dedi dr,ama ben yine de umutluyum. Yaratan Allah , insallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.
Ne 5. günler tutmuyor da 3ccler tutuyor canım. Hiç de moralini bozma. Olmama ihtimali olsa en başta embriyologlar transfer istemiyorlar. Minicik bir umut bile yeter bize boşver sen :) mutlu ol, pozitif düşün, iyi enerjiler gitsin bebişlere.

Daha transfer olmadım bile .ekim 17-18 gibi okurum herhalde .😉cok sağ olun insallah bu defa güzel olur

Arkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.
Merhaba cnm aynen öyle .hele ki o gel gitler cok yorucu .doktorum naturel siklusta başarı oranı daha yüksek demıstı ama bende işe yaramadı malesef ilk embriyom ziyan oldu tutmadı .şimdi elimde bitanecık kaldı ınsallah dermanım ilaçlı transferdir ve bu defa tutar .sende hangı ilac alerjı oluşturdu ki bu denli merak ettim .

Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Benim bu 3.değil 2.transferim olacak. İlkine 3 yıl önce gittim ve ilk denemede tuttu. 1 Ekim'de de 2.için gittik çok sükur bugün pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıp kan vermeye gidecem inşallah.

Evet bu da aynı merkezde çünkü dondurulmuşlardan kullanıyorum ve yaşım 31🥰 sizin yaş kaç?
Bu arada ne kadar şanslısın tüp bebekte ,ne guzelmıs 🙏😊belirti olmadı mı gerçekten hiç

Kızlar merhaba transfer olanlar bir işte çalışıyor mu ?Özel bir okulda öğretmenim ve Transferden sonra çalışmaya devam etmek zorundayım. Malum covid açıkcası çok tedirginim. 2.denemem olacak.Sizce napayım?
Canım ben hep çalıştım ,ders verip saatlerce ayakta kalıyorum. Transferin 17. Günündeyim.Hamileyim.🤲🧿🧿🤲🤲🧿Daha önceki 4 denememin çoğunda yatmıştım ilk hafta , hiç olmamıştı , bu kez umursamadım,oldu.Çalışabilirsin kendini yormadan.Gerçi bugün 6 saat ders verdim , eve gelince acayip uyumuşum yorgunluktan 😅

İlk ben başlayayım :2.denemem yaş 37,bir adet pgt Li 5.gün embriyosu transfer edilecek .transfer tarıhım 17-18 ekim gibi (sizler de aynı sekılde yazarsanız sevınırım .umarım güzel haberlerle dolar bu başlık .hepımıze hayırlısı olsun arkadaşlar 🤰🙏🌞)
Dualarım seninle, bu kez olacak bence 🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲💜💜💜💜💜

Back
X