Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Sizin mesaja cvp yazarken böyle çıktı... 🤣 umarım hepimiz hamileyizdir 😄 bu arada benim adet sancılarım arttı ama kanama yok. Iki gündür böyleyim
Ayy tşk ederim inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Havalar soğuduğu için ayağını sıcak tut sancının olması belki de pozitif olduğun içindir 😉

Bana niye 28 Perşembe dediler ya 12. Gün test ver dediler
Canım kağıtta 12. Gün olarak yazıyor doktor 10. Gün dedi. Sanırım 5. Gün Embriyosu olduğu için.
O ozlem__K C cihanca S Sura33 EzgininAnnesi EzgininAnnesi
Günaydın 🌞 progesteron yapıldı folicler içildimi 😅
7. Günümüz e başladık 😉
şafak 4😬😬😬
Günaydın 🌿
Benim folic yok 🌿 İgnem canyakan cinsten Prolutex 😔 Vitamin Coraspirin ve Estroferm im var. Şaka maka 4 gün kaldı . Çok heyecanlı bı bekleyiş 🥰 Allah'ım Güzel Haberler Almayı Nasip Eyle ❣️❣️❣️❣️

E506E6AA-CEDE-4F94-B027-DD5DEE8B9BDF.jpeg
Bu sabah yaptım 11. Gün ama sanırım kimyasal. Çünkü farkettiğimde biraz geçmişti belki de kuruma çizgisi. Bunlar sabah ilk idrarla yapıldı. Az önce görünce tekrar yaptım çizgi yok 😔 söa epeyde suiçtim sabahtır

Merhaba kizlar
Benim idrar tahlilleri dogruymus. Kan testim pozitif geldi. Rabbime şükürler olsun. Rabbim tüm isteyen arkadaslara nasip etsin en kusa sürede. Mutlaka tevekkül edin ve sabredin. Ben baya bekledim. Sabrin sonu insallah selamet. Allah hepimizin kucagina aldirmayi nasip etsin.

Merhaba kizlar
Benim idrar tahlilleri dogruymus. Kan testim pozitif geldi. Rabbime şükürler olsun. Rabbim tüm isteyen arkadaslara nasip etsin en kusa sürede. Mutlaka tevekkül edin ve sabredin. Ben baya bekledim. Sabrin sonu insallah selamet. Allah hepimizin kucagina aldirmayi nasip etsin.
Amin canım kaç çıktı sonucun bide erken yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsa ben dedm sana yazdığın zaman

Eki Görüntüle 2938527 Bu sabah yaptım 11. Gün ama sanırım kimyasal. Çünkü farkettiğimde biraz geçmişti belki de kuruma çizgisi. Bunlar sabah ilk idrarla yapıldı. Az önce görünce tekrar yaptım çizgi yok 😔 söa epeyde suiçtim sabahtır
Çizgi görünüyor kuruma çiZgisi gibi değil kan verdiniz mi? Kan testinden önce umutsuzluğa kapılmayın

Back
X