- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Yok canım yapıcam ölede böylede zaten öğrencez en azından erken öğreneyim yarından itibaren gün gün yapıcam çok merak ediyorumAnladım canım ama moralini bozmayacaksa bak bozacaksa bekle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yapıcam ölede böylede zaten öğrencez en azından erken öğreneyim yarından itibaren gün gün yapıcam çok merak ediyorumAnladım canım ama moralini bozmayacaksa bak bozacaksa bekle![]()
Hiç sorma sürekli yiyorumBen 6 günde 2 kilo almışımdünyaları yiyorum sanırım farketmeden
![]()
Benimde bugün 6 gün kimisinde belirti olmuyormuş kimisinde oluyor6. Günüm bugün. Yok hiçbir farklılık yok meme ucu filan tamamen normal hassasiyet yok aynı yani. Batmalar da arada oluyor bacağıma ve kalçama vuruyor ince sızı gibi. Senin kaçıncı gün? İnşallah hakkımızda en hayırlıları olur güzel güzel haberler veririz![]()
Hadi inşallah bnde bakicamSabah test yapıcam mrk ediyorum
5 gün embriyosu içinmi bu canımEki Görüntüle 2931056 Tez buldum da burdada diyor
Tmm canım yazarım sabah
Etiketle muhakkak beniHadi inşallah bnde bakicam
Evet canım öyleymiş tekrar baktım da bizim 2 gün arkadan oluyor o zaman5 gün embriyosu içinmi bu canım
Bende de var bel ağrısı.Arkadaşlar hiç bel ağrısı olanınız var mı ? Ben de dördüncü ve beşinci günde ara ara var.
Evet zaman geçmiyor hiçEvet canım öyleymiş tekrar baktım da bizim 2 gün arkadan oluyor o zaman
Canım transfer günü ve sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oldu iki gün yataktan çıkamadım arada kasık ağrım oluyor ama galiba ilaçlardan 3. Gün baş ağrım oldu son iki gündür de böbrek ağrısı hissediyorum. Farklı bir belirti yada yerleşme kanaması olmadı eşim çok kızıyor ama sanki olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum farklı bişey hissedecek miyim sizde varmı test günüm 15 iNe güzel maşallah aynı gün transfer olmuşuz belirtin varmı bahsetsene biraz canım![]()
Benim de çift embriyo 5. Gün 3ab 3 cb gibi bişey Di kalitesi yanlış anlamadıysam hayır bakmadım siz baktınız mı açıkcası korkuyorum bakmayaMerhaba benimde ayni sizin gibi acaba idrarda baktınız mı benim çift embriyo
Bugün 7.gunum bugün bakmayı düşünüyorumBenim de çift embriyo 5. Gün 3ab 3 cb gibi bişey Di kalitesi yanlış anlamadıysam hayır bakmadım siz baktınız mı açıkcası korkuyorum bakmaya
Ben sadece estrofem ve folikasit kullanıyorum 6 gündür yumurta toplamada hiç ilaç verilmedi nerede tedavi yaptırıyorsun taze transfer mi sizinkiPeki adetin kacinci gunu transfer oldunuz
Yunurta toplama gunu 1 poset ilac igne verdi.
doktorum trafser zamanj kullanmam icin ;
-oksapar
-Ecopirin
-climara forte flaster bant
-proluaton depot amp
Belki yarin baska ilaclarda verir .![]()
Taze olacakti aksiliklerden malesef 2 aya yakindir dondurulmus bekliyor.Ben sadece estrofem ve folikasit kullanıyorum 6 gündür yumurta toplamada hiç ilaç verilmedi nerede tedavi yaptırıyorsun taze transfer mi sizinki
Ben kayseri huma tüp bebekteyim rahim kalinligi için ilaç veriyorum 5 günde bir kontrol dedi sadece başka detay vermediTaze olacakti aksiliklerden malesef 2 aya yakindir dondurulmus bekliyor.
3. Gun embryosu.
Konya novafertil de fuat hocaya gidiyoruz.
Yumurta toplamadan once vs. Igne oldum ilac da kullandim. dogal siklusa gore ilacsiz tup bebek mi acaba sizinki
Folik asit bende kullaniyorum hafif kan pihtilasmam var .
Bidahaki gidisinizde bir sorun isterseniz doktorunuza .Ben kayseri huma tüp bebekteyim rahim kalinligi için ilaç veriyorum 5 günde bir kontrol dedi sadece başka detay vermedi