Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

3CE907BD-4444-4AD7-B87D-9B84A4DFB5BB.webp
Tez buldum da burdada diyor

6. Günüm bugün. Yok hiçbir farklılık yok meme ucu filan tamamen normal hassasiyet yok aynı yani. Batmalar da arada oluyor bacağıma ve kalçama vuruyor ince sızı gibi. Senin kaçıncı gün? İnşallah hakkımızda en hayırlıları olur güzel güzel haberler veririz 🤲🏼🤲🏼
Benimde bugün 6 gün kimisinde belirti olmuyormuş kimisinde oluyor 🤷‍♀️anlamadım bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸

Ne güzel maşallah aynı gün transfer olmuşuz belirtin varmı bahsetsene biraz canım 🥰
Canım transfer günü ve sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oldu iki gün yataktan çıkamadım arada kasık ağrım oluyor ama galiba ilaçlardan 3. Gün baş ağrım oldu son iki gündür de böbrek ağrısı hissediyorum. Farklı bir belirti yada yerleşme kanaması olmadı eşim çok kızıyor ama sanki olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum farklı bişey hissedecek miyim sizde varmı test günüm 15 i

Peki adetin kacinci gunu transfer oldunuz 🙈
Yunurta toplama gunu 1 poset ilac igne verdi.
doktorum trafser zamanj kullanmam icin ;
-oksapar
-Ecopirin
-climara forte flaster bant
-proluaton depot amp
Belki yarin baska ilaclarda verir .🤷‍♀️
Ben sadece estrofem ve folikasit kullanıyorum 6 gündür yumurta toplamada hiç ilaç verilmedi nerede tedavi yaptırıyorsun taze transfer mi sizinki

Ben sadece estrofem ve folikasit kullanıyorum 6 gündür yumurta toplamada hiç ilaç verilmedi nerede tedavi yaptırıyorsun taze transfer mi sizinki
Taze olacakti aksiliklerden malesef 2 aya yakindir dondurulmus bekliyor.
3. Gun embryosu.
Konya novafertil de fuat hocaya gidiyoruz.
Yumurta toplamadan once vs. Igne oldum ilac da kullandim. dogal siklusa gore ilacsiz tup bebek mi acaba sizinki 🤔
Folik asit bende kullaniyorum hafif kan pihtilasmam var .

Taze olacakti aksiliklerden malesef 2 aya yakindir dondurulmus bekliyor.
3. Gun embryosu.
Konya novafertil de fuat hocaya gidiyoruz.
Yumurta toplamadan once vs. Igne oldum ilac da kullandim. dogal siklusa gore ilacsiz tup bebek mi acaba sizinki 🤔
Folik asit bende kullaniyorum hafif kan pihtilasmam var .
Ben kayseri huma tüp bebekteyim rahim kalinligi için ilaç veriyorum 5 günde bir kontrol dedi sadece başka detay vermedi

Ben kayseri huma tüp bebekteyim rahim kalinligi için ilaç veriyorum 5 günde bir kontrol dedi sadece başka detay vermedi
Bidahaki gidisinizde bir sorun isterseniz doktorunuza .
Kac yumurtaniz toplandı ?
Embryo ne kadar olustu?

Back
X