Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Arkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.
Merhaba, ilaçsız transfer sürecinde neler kullandınız acaba? Progestan iğne veya fitil var mıydı? :)

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar

Merhaba, ilaçsız transfer sürecinde neler kullandınız acaba? Progestan iğne veya fitil var mıydı? :)
Transferden 5 gün önceye kadar ilaç kullanmadım folik asit içeren vitamin haricinde. 5 gün kala prednol,coraspin ve progestan başladık. Transferden sonra prednolu kestik. Şu an sadece coraspin ve progestan fitil devam ediyor.

Transferden 5 gün önceye kadar ilaç kullanmadım folik asit içeren vitamin haricinde. 5 gün kala prednol,coraspin ve progestan başladık. Transferden sonra prednolu kestik. Şu an sadece coraspin ve progestan fitil devam ediyor.
Ben coraspin ve prednola transferden sonra basladim. Neye gore belirleniyoki bunlar 🤔

Ben coraspin ve prednola transferden sonra basladim. Neye gore belirleniyoki bunlar 🤔
Her doktorun kendi yolu var sanırım. Aynı hastanede doktordan doktora da değişiyor. Bir de tabii geçmişlerimiz, hastalıklarımız, sorunlarımız. Benim doktorum mesela fazla ilaç vermekten hoşlanmıyor. Prednolü 5 güne tamamlayıp bıraktırıyor. İlk testten sonra da duruma göre bakacak ilaçlara.

Merhaba kizlar bende sizinle ayni tarihte transfer oldum 3.gun embriyosu nasil bir belirtileriniz var mi?rabbim pozitif sonuclara kavustursun insallah
Amin inşallah güzel sonuçlar alırız canım . Valla ister istemez dinliyorum kendimi ama dünden beri inanılmaz bir baş ağrısı var migrenim tuttu başka da bi belirti yok malesef☹️ Regl öncesi olur genelde başarım bu biraz moralimi bozdu. Bir de kızlar genel olarak göğüs şişliği hassasiyeti vs bahsetmiş ama hiç yok bende🤷🏻‍♀️ Nasıl sizde var mı bi belirti?

Aynen bana da öyle verildi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız :))

Kızlar bir de çay kahve tüketiminiz nasıl özellikle bir şey dendi mi?
Bana hiçbir şey denmedi. Kahvaltıda 2 bardak baya açık limonlu çay içiyorum. Günde bir tane de Türk kahvesi içiyorum. Normalde aşırı aşırı kahve içerim bir taneyle kısıtladım. Ama bazı arkadaşlara doktorları kahve içmemelerini önermiş

Bana hiçbir şey denmedi. Kahvaltıda 2 bardak baya açık limonlu çay içiyorum. Günde bir tane de Türk kahvesi içiyorum. Normalde aşırı aşırı kahve içerim bir taneyle kısıtladım. Ama bazı arkadaşlara doktorları kahve içmemelerini önermiş
Ben de çay hiç aramam ama inanılmaz kahve bağımlısıyım malesef ve önerilmediğini gözlemlediğim için içmedim transferden buyana ama çok zorlanıyorum bugünden itibaren en azından günde bir tane içeyim dedim ben de 😬 teşekkür ediyorum cevap için 🥰

Amin inşallah güzel sonuçlar alırız canım . Valla ister istemez dinliyorum kendimi ama dünden beri inanılmaz bir baş ağrısı var migrenim tuttu başka da bi belirti yok malesef☹️ Regl öncesi olur genelde başarım bu biraz moralimi bozdu. Bir de kızlar genel olarak göğüs şişliği hassasiyeti vs bahsetmiş ama hiç yok bende🤷🏻‍♀️ Nasıl sizde var mı bi belirti?
Evet dinliyoruz kendimizi ama bazilarijda hic belirti olmuyir benimde gogua hassaiyetim filan asiri derece yok hatta az denilicek kadar o yuzden umudum kiriliyor

Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım sabah yani (4 de) 😬 kaset test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm 3.gun embriyosu benim dün açık kırmızı lavaboya girince peceteye geldi fitil koyuyorum oylelikle bildim sonrasında kesildi pembe oldu az önce fitil koyunca yine kahve oldu açık kırmızıdan pembeye sonra kahveye dönüştü bende dün gelen lekeden dolayı teste karar verdim artık gerisi beta HCG ile anlaşılacak 🙈

Taze veya dondurulmuş olmasına göre değişiyor ilaçların başlanma zamanı diye biliyorum. Prednol ne için bu arada? Ben hiç öyle birşey kullanmadım taze transferde. Sizinki dondurulmuş muydu?

Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım sabah yani (4 de) 😬 kaset test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm 3.gun embriyosu benim dün açık kırmızı lavaboya girince peceteye geldi fitil koyuyorum oylelikle bildim sonrasında kesildi pembe oldu az önce fitil koyunca yine kahve oldu açık kırmızıdan pembeye sonra kahveye dönüştü bende dün gelen lekeden dolayı teste karar verdim artık gerisi beta HCG ile anlaşılacak 🙈
Kaçıncı günü transferinizin?

Kızlar gebelik testi yaptım bu sabah önce ikinci çizgi çok az belirgin Di varla yokla arasındaydı. Şimdi baktım iyice belirgin olmuş ama bilemedim moralim bozuldu normal de negatif sonuçta bekleyince ikinci çizgi çıkıyor mu

Back
X