hayirli ugurlu olsin 7.gun erken gebelik miydiBenim 6 gün negatif 7 gün silik pozitif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli ugurlu olsin 7.gun erken gebelik miydiBenim 6 gün negatif 7 gün silik pozitif çıktı
Sen yinede ümidini kaybetme canım herkesin erken çıkmaz sonuçta kendini geç gösteren bebekte var cuma günü testi tekrardan yap inşallah sonradan pozitif e dönerBenim doktorumda 15 inde cuma yap dedi yani 11.gun ben bugün yani 9.gun kan da baktım negatif![]()
Yoo normal ucuz olan testlerden yaptımhayirli ugurlu olsin 7.gun erken gebelik miydi
Sanmıyorum artık ya çünkü olsaydı tamamen nagtif olmazdı 3-5 bı rakam cikardiSen yinede ümidini kaybetme canım herkesin erken çıkmaz sonuçta kendini geç gösteren bebekte var cuma günü testi tekrardan yap inşallah sonradan pozitif e döner![]()
benimde yarin 7.gunum kac cikmisti degerinizYoo normal ucuz olan testlerden yaptım
Ben öle düşünmüyorum 10 günden sonra kanda çıkan çok kişi var canımSanmıyorum artık ya çünkü olsaydı tamamen nagtif olmazdı 3-5 bı rakam cikardi
O senin güzel yüreğin arkadaşım inşallah öyle olurBen öle düşünmüyorum 10 günden sonra kanda çıkan çok kişi var canım
Ben öle düşünmüyorum 10 günden sonra kanda çıkan çok kişi var canım
Beta bakturmadım ki daha canımbenimde yarin 7.gunum kac cikmisti degeriniz
Canm benim kanda negatif çıktı ama idrarda zaten negatifA Ayseeeecik bak Bi canım
Ya umitlenerek her seferinde kendimi yıpratıyorumA Ayseeeecik kimisi geç çıkıyor formda okudum çok kişi var
6.gunde hic test yaomismiudiniz bugun kacinci gununuz rabbim cifter cifter arttirsin insallah degeriniziBeta bakturmadım ki daha canım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım cuma günü netleşirCanm benim kanda negatif çıktı ama idrarda zaten negatif
Yaptım canım negatif ti hiç gölge çizgi bile yoktu hatta çok tşk ederim Allah razı olsun6.gunde hic test yaomismiudiniz bugun kacinci gununuz rabbim cifter cifter arttirsin insallah degerinizi
Amin inşallah canmHakkında hayırlısı olsun inşallah canım cuma günü netleşir
İnsallahh canimmStres yapma lütfen bak ne güzel çift çizgi cuma günü betamız da çok iyi çıkacak inşallah![]()
8 günümdeKaçıncı günde lekelenme oldu acaba?