- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım benim kan testi günüm 12. Gündü ama 11. Gün sabah tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi.Korktum hemen kan verdim.11. Gün 199 çıktı.Merhaba kan değeriniz ilk kaçıncı gün kaç çıktı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kan testi günüm 12. Gündü ama 11. Gün sabah tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi.Korktum hemen kan verdim.11. Gün 199 çıktı.Merhaba kan değeriniz ilk kaçıncı gün kaç çıktı acaba ?
Anladım çok sağolun cevap benim de bugün 11. Gün ama 50 çıktı kimyasal sanırımCanım benim kan testi günüm 12. Gündü ama 11. Gün sabah tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi.Korktum hemen kan verdim.11. Gün 199 çıktı.
Bence kesinlikle düşük değil değerin.En önemlisi 2 gün sonra en az 2 kat artması.Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz 7 ekimde tek embriyo 5. Gün transfer olmuştum ve idrar testleri negatifti ben de bu akşam kan testi vermeye karar vermiştim kanda değerim 50 gelmiş şuan çok şaşkınım ama kimyasal da olabilir sanırım 11. Gün için düşün bir değer galiba pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin kaç çıkmıştı. Negatif beklediğim için şuan ne düşüneceğimi bilemedim bu değere
Forumu araştırırsan çok düşük değerlerden 2’şer kat artarak yükselenler oldu. Dua et ve kendini strese sokma lütfen.Artarsa 2 kat sıkıntı yokAnladım çok sağolun cevap benim de bugün 11. Gün ama 50 çıktı kimyasal sanırım![]()
Çok teşekkür ederim umarım iyidir güzel ilerler lütfen dualarınızı esirgemeyinBence kesinlikle düşük değil değerin.En önemlisi 2 gün sonra en az 2 kat artması.
Çok teşekkür ederim umarım iyidir güzel ilerler lütfen dualarınızı esirgemeyin![]()
Benimde 3. Gün embriyosu 14 ekimde transfer oldum Allah izin verirse tutunacak inşallah kötü düşünmeyin benceArkadaşlar benim gibi 3. Gun embriyosu ve tek olarak transfer olan var mi , şansim çok düşük![]()
Canımm bende öyleydim ilk günler hayatın akışına bıraktım ama dünden beri sanki geçmiyor bakalım kısmet inşallah hayırlı haber alırız ben perşembe sabahı 10.gün oluyor transfer günü hariç yaparım cesaretim olursa![]()
Belkide en büyük şansındır kötü düşünme vakti saati geldiyse olacakBenimde 3. Gün embriyosu 14 ekimde transfer oldum Allah izin verirse tutunacak inşallah kötü düşünmeyin bence
Canım öyle sorunlar olmuyor merak etme. Bir arkadaşım doktor. 2. günden sonra döndü çalışmaya. Doktorun eğer dönebilirsin diyorsa ve çalışma ortamın seni aşırı strese sokmuyorsa bence dene, kafan dağılır.Canım bence bir sorun olmaz, zaten ilk 3 gün dinlenip yatın demişti hemşire, mesela benimde bugün 9 dersim vardı geçti öyle.Ama tâbi senin daha yoğundur, için rahat etmezse öyle yap
Tam tersine diye biliyorum. Kendiliğinden çatlama olursa diğerlerini baskılar ve diğerlerinin büyümesine engel olur. Yumurta toplama sürecinde amaç olabildiğince çok gelişmiş döllenenilir yumurta toplamak. Kendiliğinden çatlama buna engel. Yumurtalar istenen boyutlara gelince çatlatılıp toplanıyor. Normal bir süreçte, bu en büyük yumurtalar kendi aralarında da mücadele ediyorlar. İkisinden biri hayata devam ediyor. Diğerleri küçülüyor veya baskılanıyor. O kalan büyük bir yumurta bizim her ay hamile kalıp kalmama şansımız oluyor.Ya o erken büyüyenlerin çatlaması iyi onlar gidince diğerleri eşit büyür gelirler
Sayı senin yaşına ve hastalığın olup olmadığına bağlı. Kalite ise senin yaşam şekline, beslenmene, spora bağlı. Doktorlar bazen kendi içlerinden konuşuyorlar, sen hepsini anlıyorsun sanıyorlar :) mesela aslında 8 yumurtan vardır ama döllenenilecek büyüklükte 6 tanedir, onu söylemiştir. Benim de 6 yumurtam toplandı. 5 i döllendi. 1 tanesi 5. güne gidemedi. 1 tane denedik, 8. haftada kalbi durdu. Şimdi bir tane daha transfer ettik, bugün test günüm. Kısacası kafanı burda okuduğun sayılara vs takma. Sen kendine konsantre ol.Bende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce
Hayır canım, tutunma belirtisi evet ama tutunduysa kesşn olur diye bir şey yok. Önceki transferimde tutundu ve hiç kanamam olmadı. Herkeste farklı durum. İçini ferah tut, belirti arama. Aldığımız ilaçlar da çok farklı sonuçlar veriyor.Ya arkadaşlar implantasyon kanaması kesin olur mu tüp bebek tedavisi görüldüğünde? Yazanlar da 4. Günü yaşadık falan yazmışlar farklı açılan konularda.benim de transferin 4. Günüydü bugün ama kanama akıntı vs. Hiç birşey yok. Sadece adet olacakmış gibi yoğun bir ağrım var
Canım çıktı mı sonucun? O idrar testlerüne güvenme o kadarBenim bugün 10. Gün sabah yaptığım idrar testleri yine negatif çıktı malesef artık olsa az da olsa çıkardı mutlaka bu sefer de başarısız old malesef çok üzgünüm. Yarın akşamüstü kan testini de vericem biten bu süreç zateb normal test günüm salı idi bi fark olmaz değil mi boşuna progestan iğneleri de olup durmayayım artık . Yeni transfer olan arkadaşlara bol şans diliyorum Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.
Normal test günün bugün değil mi canım? Yani salı? Ben de 7 ekim transferiyim, bugün test vericem. 2 güne bir 2 ye katlama yapıyor ya onun zamanı belli değilmiş. Hani sen test verirsin, 2 saat sonra o değer 100 olmuştur mesela. Bence değerin kimyasal diye düşünmek için erken. 2 güne bir test vermeye devam et. Doktorun ilaçlara devam derse devam et.Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz 7 ekimde tek embriyo 5. Gün transfer olmuştum ve idrar testleri negatifti ben de bu akşam kan testi vermeye karar vermiştim kanda değerim 50 gelmiş şuan çok şaşkınım ama kimyasal da olabilir sanırım 11. Gün için düşün bir değer galiba pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin kaç çıkmıştı. Negatif beklediğim için şuan ne düşüneceğimi bilemedim bu değere
Ah canımcım sen ve testlerinCanım yaptım ama evde TOPLU testlerden kimi pozitif, kimi negatif.Sonra eczanede test aldım o pozitif tabi çok silik.4.GÜNÜN akşamı da predictor early test yaptım silik çıktı baya ama o negatif çıkan testler kafa karıştırıcı.O yüzden şu an çok emin değilim
Benim de bir kaybım var canım. Çok iyi anlıyorum seni. Eskiyi düşğnme. Her bebiş farklı. Güzel güzel sonuçlar gelsinMerhaba hanımlar benimde bu ay 5.gün ebriyosu 2adet pgt li transfer edildi.bugün 8.günüm.hiçbi ağrı sızım hiç bir belirtim yok.daha önce 1tüp bebek 1dondurulmuş transferi ve 3kere kendiliğimden hamilelik yaşadım ama hepsi keseyi gördükten sonra düştü.umarım allah herkesin gönlüne göre verir.gerçekten çok zor süreçler.
Canım çok teşekkür ederm cevap için evet normalde benim de test günüm bugün ama artık çarşamba vericem 2. Testi katlamayı görmek açısından . Akşamdan beri şaşkınım umarım dediğin gibidir ve bebiş benimledir . Senin de bugün hayırlı sonuçların olsun inşallah. ne iyi yaptın beklemekle keşke bende bekleseydim evdeki o salak testleri yapmasaydım o kadar modum düşükki 3 gündür ve dikkat etmeyi bırakmıştım inşallah kötü etkilememişidir süreci.Normal test günün bugün değil mi canım? Yani salı? Ben de 7 ekim transferiyim, bugün test vericem. 2 güne bir 2 ye katlama yapıyor ya onun zamanı belli değilmiş. Hani sen test verirsin, 2 saat sonra o değer 100 olmuştur mesela. Bence değerin kimyasal diye düşünmek için erken. 2 güne bir test vermeye devam et. Doktorun ilaçlara devam derse devam et.