Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilememiştir canım. O kadar kırılgan değiller merak etme. Bak benim ilk transferimde 11. gün sonucum 47 idi. 13. gün 94 geldi. İkiye katlamasına rağmen doktorum kimyasal bu dedi, ilaçları kestik tamamen. 4 gün sonra düşüşü görelim dedi. Test sonucu 380 di. İlaçsız devam ettik. Dış gebelik mi o mu bu mu derken kese göründü, bebek göründü, kalp atışı aldık 6. haftada. Sonrasında 8. haftada kalbi durdu ama demek ki rakmsal değil olaylar o kadar da. Bu hep aklında olsun olur mu?Canım çok teşekkür ederm cevap için evet normalde benim de test günüm bugün ama artık çarşamba vericem 2. Testi katlamayı görmek açısından . Akşamdan beri şaşkınım umarım dediğin gibidir ve bebiş benimledir . Senin de bugün hayırlı sonuçların olsun inşallah. ne iyi yaptın beklemekle keşke bende bekleseydim evdeki o salak testleri yapmasaydım o kadar modum düşükki 3 gündür ve dikkat etmeyi bırakmıştım inşallah kötü etkilememişidir süreci.
Aynı gün transfer olmuşuz bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bence senin pozitiftir ben öyle düşünüyorumTaze transfer yapıldı banada 12 ekimde. Iki adet 5.gün embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm. sabah idrar testindr 2.cizgi silik cikti. Yarim saat sonra tekrar yaptim yine silik cikti. Acaba ilaclarin etkisimi bilemedim.
Çok sevindim adınaBende de olmadı kanama canım 7 Ekim de transfer oldum. Bugün 10 gün evde test yaptım silik çıktı. Güzel haberler alırız inşallah![]()
Dün aksam negatifti. Bu sabah silik cizgi. Ama belli olmaz yanıltabilir bu testler.guvenemiyorumAynı gün transfer olmuşuz bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bence senin pozitiftir ben öyle düşünüyorum
İnşallah.bütün isteyenlere nasip etsin.Benim de bir kaybım var canım. Çok iyi anlıyorum seni. Eskiyi düşğnme. Her bebiş farklı. Güzel güzel sonuçlar gelsin![]()
Merhaba benimde bugün transferin 8.günü bende dayanamayıp idrar testi yaptımAynı gün transfer olmuşuz bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bence senin pozitiftir ben öyle düşünüyorum
Etkilememiştir canım. O kadar kırılgan değiller merak etme. Bak benim ilk transferimde 11. gün sonucum 47 idi. 13. gün 94 geldi. İkiye katlamasına rağmen doktorum kimyasal bu dedi, ilaçları kestik tamamen. 4 gün sonra düşüşü görelim dedi. Test sonucu 380 di. İlaçsız devam ettik. Dış gebelik mi o mu bu mu derken kese göründü, bebek göründü, kalp atışı aldık 6. haftada. Sonrasında 8. haftada kalbi durdu ama demek ki rakmsal değil olaylar o kadar da. Bu hep aklında olsun olur mu?
Anladım canım zor bi süreç olmuş şuan değerim çok benzer bi durumda bakalım ama çok dua ettim sağlıkla sonuna kadar olmayacaksa hiç olmasın diyeEtkilememiştir canım. O kadar kırılgan değiller merak etme. Bak benim ilk transferimde 11. gün sonucum 47 idi. 13. gün 94 geldi. İkiye katlamasına rağmen doktorum kimyasal bu dedi, ilaçları kestik tamamen. 4 gün sonra düşüşü görelim dedi. Test sonucu 380 di. İlaçsız devam ettik. Dış gebelik mi o mu bu mu derken kese göründü, bebek göründü, kalp atışı aldık 6. haftada. Sonrasında 8. haftada kalbi durdu ama demek ki rakmsal değil olaylar o kadar da. Bu hep aklında olsun olur mu?
Sonucunuzu merakla bekliyorumMerhaba benimde bugün transferin 8.günü bende dayanamayıp idrar testi yaptımsonuç kocaman bi negatif.asla hiç bi belirtim ağrım sızım yok.10.gün kan testi vermetyi düşünüyorum
O kadar haklısın ki sana kocaman sarılmak istiyorum. Biliyorum o hissi çünkü. Ne kendini kaptır ne de endişenin hayatını ele geçirmesine izin ver canım.Anladım canım zor bi süreç olmuş şuan değerim çok benzer bi durumda bakalım ama çok dua ettim sağlıkla sonuna kadar olmayacaksa hiç olmasın diyegerçekten heveslenip kayıp yaşamak daha ağır geliyor bana hayırlısı inşallah dün negatif alsam bu kadar stres olmazdım sanırım
![]()
Canım 10. güne kadar silik,değil türlü türlü çıktı. 10. gün silik gibiydi. Bu sabah tam bir çizgiydi. Bugün test sonucum 559 çıktı. Testlere aldanma hiç.Çok sevindim adınabenimde bugün transferimin yedinci günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı benim tutmadı bence zaten
Ben de 3. Gün taze transfer olmuştum değerlerim şöyle:Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz 7 ekimde tek embriyo 5. Gün transfer olmuştum ve idrar testleri negatifti ben de bu akşam kan testi vermeye karar vermiştim kanda değerim 50 gelmiş şuan çok şaşkınım ama kimyasal da olabilir sanırım 11. Gün için düşün bir değer galiba pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin kaç çıkmıştı. Negatif beklediğim için şuan ne düşüneceğimi bilemedim bu değere
Hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasp olur darısı bizlere11. gün Test sonucum 559 çıktı kızlar. Umarım sağlıkla devam eder. Hepinizden güzel haberler alalım inşallah![]()
İnşallah dediğin gibidir ama hep 7. Günde çıkmış ya arkadaşların o yüzden ben umudumu kestim acaba ilaçlarımı da mı kessem diye düşünüyorumCanım 10. güne kadar silik,değil türlü türlü çıktı. 10. gün silik gibiydi. Bu sabah tam bir çizgiydi. Bugün test sonucum 559 çıktı. Testlere aldanma hiç.
Sakın sakın. Hngi testi kullanıyosun? Predictor earlyden başkası yalan. Dur sırf sen vazgeçme diye sana aynı gün yaptığım testi atacağım.İnşallah dediğin gibidir ama hep 7. Günde çıkmış ya arkadaşların o yüzden ben umudumu kestim acaba ilaçlarımı da mı kessem diye düşünüyorum
Surelabtı sanırım. 5. Gün embriyosu 4ab gebelik vaad ediyor demişti doktorum o yüzden umutluydumSakın sakın. Hngi testi kullanıyosun? Predictor earlyden başkası yalan. Dur sırf sen vazgeçme diye sana aynı gün yaptığım testi atacağım.
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah11. gün Test sonucum 559 çıktı kızlar. Umarım sağlıkla devam eder. Hepinizden güzel haberler alalım inşallah![]()
Benim de 5. Gün embriyosu 11. Günde 50 çıktı canım nerdeyse denk durumdayız hakkımızda hayırlısı beklemekten başka bişi gelmiyor elden ben de yarın akşam tekrar kan vericem içim içimi yiyorBen de 3. Gün taze transfer olmuştum değerlerim şöyle:
10.Gün 6.83
12.gün 14.80
14.gün 40.67
Yarın testi tekrarlicam, 18. Gün oluyor ama değer düşük olduğundan ben de tam sevinemiyorum artışa rağmen. Yarın netleşir umarım.