Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Surelabtı sanırım. 5. Gün embriyosu 4ab gebelik vaad ediyor demişti doktorum o yüzden umutluydum 😔sen transferden sonra kaçıncı gün test yapmıştın?
Canım benimki de 4ab ve neden böyle düşüverdi modun? Surelab, fertilelab vs bunlar yalan. 7. gün test yaptım çıkmadı. Dedim kesin tutmadı. Adet ağrılarım da vardı çünkü. Saldım gitti. Ama öyle değilmiş işte.

Canım benimki de 4ab ve neden böyle düşüverdi modun? Surelab, fertilelab vs bunlar yalan. 7. gün test yaptım çıkmadı. Dedim kesin tutmadı. Adet ağrılarım da vardı çünkü. Saldım gitti. Ama öyle değilmiş işte.
Taze transfermiydi Senin ki ? Benim taze

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Arkadaşım 🙏 zaten tAze transferler genelde tutmuyormuş dondurulmuşlar daha iyiymiş
Bu kadar zaman okuduğum bildiğim bir şey varsa o da ne 3-5 gün ne a ne b ne taze ne dondurulmuş farketmiyor. Biraz kısmet işi. Tutunacaksa tutunacak. Kendini hiç öyle kodlama.

O zaman ben yandım 😂😂😂bahtsız Bedevi benim yanımda halt etmiştir 😂😂😂😂😂
Bak sana dert olmasın şu test işi diye çekiyorum. Üstteki iki tane 10. gün alttaki iki tane de 11. gün testleri. Büyük testler predictor early, diğerleri fertile bilmemne early test. İlla idrar testi yapacaksan predictor early kullan canımz diğer küçük testlerde çizgi kuruduktan sonra çıkan ve her testte yazdığı gibi 10 dk sonra çıkam sonuç dikkate alınmasın dediklerinden 😂

Eklentiler

• FEFF5570-D28E-4E44-BE2B-5E2765295E48.webp
    FEFF5570-D28E-4E44-BE2B-5E2765295E48.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 64
Bak sana dert olmasın şu test işi diye çekiyorum. Üstteki iki tane 10. gün alttaki iki tane de 11. gün testleri. Büyük testler predictor early, diğerleri fertile bilmemne early test. İlla idrar testi yapacaksan predictor early kullan canımz diğer küçük testlerde çizgi kuruduktan sonra çıkan ve her testte yazdığı gibi 10 dk sonra çıkam sonuç dikkate alınmasın dediklerinden 😂
Senin çok güzel çıkmış testlerin ne güzel ya ♥️ Maşallah diyim arkadaşım senin diğer markada da çok iyi

Benim de 5. Gün embriyosu 11. Günde 50 çıktı canım nerdeyse denk durumdayız hakkımızda hayırlısı beklemekten başka bişi gelmiyor elden ben de yarın akşam tekrar kan vericem içim içimi yiyor
Benim bugün kanama başladı, oldukça sıvı ve kırmızı aktif kanama var 😞 doktoru acil aradım ama yarın kan sonucunu beklemekten başka yapacak bi şey olmadığını söyledi, aşırı gerildim..

Kizlar 12 ekimde transferimve bugun 7 günüm .transferden sonra kasik bel ağrısı ve karnimda şişkinlik göğüs hassasiyeti gerginliği cok fena. Sizlerde de varmi

Back
X