Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Yok kalp atışı için haftaya cumartesi gideceğiz. Keseleri gördük çarşamba günü.
Dün kanama geldi benim az birşey çok korktum bugun acile gittik birşey yokmuş çok şükür
Maşallah korkma canım bende şuan çok şükür leke görmedim ama senin ikiz yaa yer edinmeye çalışıyorlar Allahın izniyle birşey olmaz hamileliğinde bol dua et ☺️

İkiz olduğu için değerleriniz yüksek çıkmış aramızda bir gün var adet oda maşallah Rabbim inşallah sağlıklı hayırlısıyla dünya getirmeni nasip etsin şuan kaç haftalık oldun keseyi gördün ultrasonda da gördün bi dahaki kontrolün ne zaman
İşte adete göre hesaplanıyor ya aynı senin gibi aslında 5 haftalığım. Kalp atışı için cumartesi gideceğim. Haftaya cumartesi

İşte adete göre hesaplanıyor ya aynı senin gibi aslında 5 haftalığım. Kalp atışı için cumartesi gideceğim. Haftaya cumartesi
Şuan 5+2yin adetime göre inşallah ben salı günü 5+6 olacağım hem kese hem kalp atışını görürüm hayırlı olsun canım senin içinde 🥰☺️

Gebelik var mı yardımcı olur musunz

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
Pazartesi ye kadar adet görmezsem tekrar yeniden yapcagim testi eğer koyulasmissa kan vermeyi düşünüyorum sagolun

Pazartesi ye kadar adet görmezsem tekrar yeniden yapcagim testi eğer koyulasmissa kan vermeyi düşünüyorum sagolun
En iyisi yaparsınız biliyorum sabretmek zor ama emin olursun yarın bi daha yap pazar günü bi daha test yap kronometreden saniyelerine bak ikinci çizgi kaç saniyede çıkıyor ben her gün öyle yapmıştım ikinci çizgi artık idrarı damlattığım gibi çkıp koyulaşıyordu hayırlı olur inşallah 🥰

Back
X