Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

En iyisi yaparsınız biliyorum sabretmek zor ama emin olursun yarın bi daha yap pazar günü bi daha test yap kronometreden saniyelerine bak ikinci çizgi kaç saniyede çıkıyor ben her gün öyle yapmıştım ikinci çizgi artık idrarı damlattığım gibi çkıp koyulaşıyordu hayırlı olur inşallah 🥰
Bakalım hayrlisi olsun çok teşekkür ederim

7 ekimde transfer oldum bende 2 tane 5. Gün embriyosu. 12. Gün kan değerim 475 çıktı. 2 gün sonra 1864 çıktı. Çarşamba keseyi gördük çok şükür. Ama doktor ikiz yada tek demedi. Heyecandan unutmuşum bende sormayı. İkiz olunca hemencecik belli oluyor mu acaba?

7 ekimde transfer oldum bende 2 tane 5. Gün embriyosu. 12. Gün kan değerim 475 çıktı. 2 gün sonra 1864 çıktı. Çarşamba keseyi gördük çok şükür. Ama doktor ikiz yada tek demedi. Heyecandan unutmuşum bende sormayı. İkiz olunca hemencecik belli oluyor mu acaba?
Yaa ne güzel masalllaahhh 🥰🥰 benimde 10. Gün 308 12. Gün 800 dü. Sordum ikiz olma durumu var mı diye hızlı arttı diye. Dedi ki 10. Güne kadar belli oldu .. 10 Kasım da kalp atışı duyunca belli olur 🥰🥰 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰🥰

Guzel hafta sonları olsun anneler anne adayları 😍😍😍

Ben 26 Ekim de transfer oldum 8 Kasım da test istendi .

Daha öncesinde merakına yenik düşüp test yaptıran veya evde deneyenler kaçıncı gün test yapmıştınız 😁

Arada bir oluyor aslında karnım ve belimde sancı oluyor Çarşamba günü başladı hatta ağrılarım devamlı süren bir ağrı değil yalnız ara ara oluyor 1dk bile anca sürüyor sonra geçiyor canım. Bu tarz ağrıların olması normal dediler bana hatta daha önce tüp bebek yaptiran bunlar iyiye işaret diyen arkadaşlarım bile oldu😁 canımızın yanıp ağrı çekmemize sevinir olduk 🤭

Arada bir oluyor aslında karnım ve belimde sancı oluyor Çarşamba günü başladı hatta ağrılarım devamlı süren bir ağrı değil yalnız ara ara oluyor 1dk bile anca sürüyor sonra geçiyor canım. Bu tarz ağrıların olması normal dediler bana hatta daha önce tüp bebek yaptiran bunlar iyiye işaret diyen arkadaşlarım bile oldu😁 canımızın yanıp ağrı çekmemize sevinir olduk 🤭
Yaaa 😍😍😍 eğer gelecekse agri ya da razıyız

Benimde işlem günü akşam belim ağrıdı hatta bacaklarım uyuştu

Ertesi günler hafifledi ama bugün yine biraz fazla ve adet agrisi gibi hafif hafif vurup gidiyor ilk günden beri 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Kızlar bilenler yardımcı olabilir mi kan verdim
21.10- 199
25.10- 574
28.10-2251 progesteron 80 degerlerim normalmi acaba ? Progesteron hakkında hiç bilgim yok yüksekmi normalmi ?

Yaaa 😍😍😍 eğer gelecekse agri ya da razıyız

Benimde işlem günü akşam belim ağrıdı hatta bacaklarım uyuştu

Ertesi günler hafifledi ama bugün yine biraz fazla ve adet agrisi gibi hafif hafif vurup gidiyor ilk günden beri 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Doktorum transfer sonrasi bilgi vermisti bana adet olacakmis gibi ağrın olabilir normal endiselenip panik yapma demişti. Söylemesi kolay gelde biz bekleyenlere sor birde🤭🤭

21.10- 199
25.10- 574
28.10-2251 progesteron 80 degerlerim normalmi acaba ? Progesteron hakkında hiç bilgim yok yüksekmi normalmi ?
Kuzum progestan hakkında bir bilgim yok ama değerlerin güzel yükselmiş anladığım kadarıyla 🥰

Kuzum progestan hakkında bir bilgim yok ama değerlerin güzel yükselmiş anladığım kadarıyla 🥰
Teşekkür ederim cevap için inşallah herşey yolundadır. Salı günü gidicem daha doktora günler geçmek bilmiyor. Allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin inşallah 🤲

Ben de bekleme sürecindeyim.2. denemem. İlki olumsuz olduğu için bu da olumsuz gibi geliyor. Transfer sonrası 5. Günüm. Göğüs hassasiyetim vardı 2 gün önce bugün o geçti, birde beyaz akıntım oldu bugün o yüzden iyice strese girdim :(

21.10- 199
25.10- 574
Kan değerin çok güzel artmış bence.
Progestron değerini hiç bilmiyorum ben

Back
X