Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Ben bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. 2. Çizgi çıktı ama erken yaptığım için acaba ilaçların etkisinden mi diye emin olamadım :KK43:
Yani benim düşünceme göre pozitif. Çünkü olmasa hiç çıkmaz. İlaçlardan da çift çizgi oluyormuş diye de duydum ama benim deneyimlerime göre yok ise hiç çıkmıyor. Varsa 6.günden sonra çıkıyor.
Az daha sabır.. Bir kaç gün sonra Kanda net çıkar. Ben 8.gün idrarda çok çok net gördüm. 10.gün idrarda değerim 803 çıktı. Sonra da arttı hep.

Yani benim düşünceme göre pozitif. Çünkü olmasa hiç çıkmaz. İlaçlardan da çift çizgi oluyormuş diye de duydum ama benim deneyimlerime göre yok ise hiç çıkmıyor. Varsa 6.günden sonra çıkıyor.
Az daha sabır.. Bir kaç gün sonra Kanda net çıkar. Ben 8.gün idrarda çok çok net gördüm. 10.gün idrarda değerim 803 çıktı. Sonra da arttı hep.
Gözünüz aydın tebrik ederim🤩 belirtiniz var mıydı?

Gözünüz aydın tebrik ederim🤩 belirtiniz var mıydı?
Çok teşekkürler. 5.güne kadar hep aynı belirtiler işte. Kasık ağrısı biraz karında batma.. Ama onların çoğu ilaçlardan kaynaklı etkiler sanırım.
Ben ilk kez pozitifi gördüm. 3 denememdi. Bu kez 5.günden sonra hiç belirti olmadı.
Hatta dedim ki olmadı be bu kez de olmadı napalım nasip değilmiş
Sonra bir test patlattım kabak gibi 2.çizgi çıktı.
Meğerse ikizmiş o yüzden çok çok koyu çıkmış 8. Gün test.

Çok teşekkürler. 5.güne kadar hep aynı belirtiler işte. Kasık ağrısı biraz karında batma.. Ama onların çoğu ilaçlardan kaynaklı etkiler sanırım.
Ben ilk kez pozitifi gördüm. 3 denememdi. Bu kez 5.günden sonra hiç belirti olmadı.
Hatta dedim ki olmadı be bu kez de olmadı napalım nasip değilmiş
Sonra bir test patlattım kabak gibi 2.çizgi çıktı.
Meğerse ikizmiş o yüzden çok çok koyu çıkmış 8. Gün test.
Anladım canım.adet ağrıları var mıydı onu merak ettim.benim transferin 2.gününden beri hep adet ağrım var o yüzden sormak istedim.adet mi olacağım diye korkuyorum

Anladım canım.adet ağrıları var mıydı onu merak ettim.benim transferin 2.gününden beri hep adet ağrım var o yüzden sormak istedim.adet mi olacağım diye korkuyorum
Kaçıncı gününde sin. Kaçıncı gün embriyosu idi?

Evet çıkar kanda. Adet ağrısı gibi de oluyor ağrılar. Ara ara bacağa da vuruyor.
Hadi hayırlısı bakalım az kalmış.
İlk deneme miydi?
Yok canım bu 3.deneme.ilki olumsuz oldu.2.de oğlum oldu şükür.şimdi kardeş için denedik.oğlumda da adet ağrılarım olmuştu kesin tutmadı demiştim ama şükür tuttu.bunda çok daha fazla adet ağrım oldu belim ve kasıklarım bazen çok ağrıyor o yüzden biraz tedirgin oldum.tabi bu işler nasip kısmet rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🤩

25 ekimde transfer oldum.6.günüm bugün yarın test yaptıracağım.5.gün embriyosu tek embriyo
Evde test yaptiniz mi? 7. Gununuz oluyor yarin varsa kanda kesin cikar daha onceki bir transferimde bende yedinci gunde vermistim doktorum 5’ten fazla cikmasi gerek 7. Gunde demisti besinci gun embriyosu icin benimki 1 cikmisti ve ilaclari birakmistim her ne kadar 10. Gun deselerde yuksek ihtimalle cikiyor

Evde test yaptiniz mi? 7. Gununuz oluyor yarin varsa kanda kesin cikar daha onceki bir transferimde bende yedinci gunde vermistim doktorum 5’ten fazla cikmasi gerek 7. Gunde demisti besinci gun embriyosu icin benimki 1 cikmisti ve ilaclari birakmistim her ne kadar 10. Gun deselerde yuksek ihtimalle cikiyor
Aynen canım 7.gün kanda çıkıyor.benim ilk gebeliğimde 7.gün çıkmıştı.evde test yapmadım.çünkü yapsam bu sefer çıkmazsa erken mi acaba diye düşünür insan.o yüzden yarın 7.günüm kan testi yaptıracağım en temizi😁

Yok canım bu 3.deneme.ilki olumsuz oldu.2.de oğlum oldu şükür.şimdi kardeş için denedik.oğlumda da adet ağrılarım olmuştu kesin tutmadı demiştim ama şükür tuttu.bunda çok daha fazla adet ağrım oldu belim ve kasıklarım bazen çok ağrıyor o yüzden biraz tedirgin oldum.tabi bu işler nasip kısmet rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🤩
AA ne güzel bir annesin yani..
Bu süreç çok zor ama ya tekrar cesaret etmiş olman çok iyi bir şey.
Sen çok daha deneyimlisin o zaman.
Bizde keseleri gördük. Ama çok tedirginim. 4 gün önce biraz kanamam oldu çok korktum birşey yokmuş çok şükür
Kalp Atışına kadar çok tedirginim
Bir de çalışıyorum

AA ne güzel bir annesin yani..
Bu süreç çok zor ama ya tekrar cesaret etmiş olman çok iyi bir şey.
Sen çok daha deneyimlisin o zaman.
Bizde keseleri gördük. Ama çok tedirginim. 4 gün önce biraz kanamam oldu çok korktum birşey yokmuş çok şükür
Kalp Atışına kadar çok tedirginim
Bir de çalışıyorum
Hiç tedirgin olmayın en zor kısmı atlattınız çok şükür.kesede problem yoksa değerlerinizin artışı da güzelse bir problem olmuyor inşallah bu günlerinizi çok iyi mutlu değerlendirin en güzel rahat günleriniz 🤩

Hiç tedirgin olmayın en zor kısmı atlattınız çok şükür.kesede problem yoksa değerlerinizin artışı da güzelse bir problem olmuyor inşallah bu günlerinizi çok iyi mutlu değerlendirin en güzel rahat günleriniz 🤩
Öyle mi diyorsunuz gerçekten.. Valla biraz rahatladım. Kesede bir sorun yok. Değerim de 10.gün 803 12.gün 2992 14.gün 6600 17.gün 30800 çıktı. Daha da baktırmadım.

Öyle mi diyorsunuz gerçekten.. Valla biraz rahatladım. Kesede bir sorun yok. Değerim de 10.gün 803 12.gün 2992 14.gün 6600 17.gün 30800 çıktı. Daha da baktırmadım.
Süper ya daha ne olsun hiç merak etmeyin bir sorun görünmüyor hatta çok iyi🤩.ikizmiydi sizin çünkü değer çok yüksek katlanmış

Ayy inşallah benimde öyledir sabah yine yapicam idrar testini. Ama evet az da olsa ilaçların etksiiyle de pozitif çıkabiliyormus.ozellikle çatlatma iğnelerinden. Evet kan testi için perşembeye beklicem.

Ayy inşallah benimde öyledir sabah yine yapicam idrar testini. Ama evet az da olsa ilaçların etksiiyle de pozitif çıkabiliyormus.ozellikle çatlatma iğnelerinden. Evet kan testi için perşembeye beklicem.
Hangi ilaçların etkisiyle pozitif çıkacak olabilir? İlk defa ilaçların testi etkilediğini duyuyorum.eğer çatlatma iğnesi yapıldıysa transferden sonra onun etkisi olabilir diye yazıyordu çoğu arkadaş.ama dondurulmuş embriyo transferi ise ve pozitif çıktıysa idrar testinde,o zaman yanılma payı çok az diye biliyorum hatta sonuç kesine yakın tebrik ederim🤩

Bu sabah evde idrar testi yaptım. İkinci çizgiyi gördüm. Kan testi günüm Perşembe onu bekliyorum. İlaçların etkisiyle çift çıkmıştır diye korkuyorum. Sabah evde tekrar idrar testi yapıcam. Siz yaptınız mı evde test

Back
X