Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

6+2 haftalık hamileyim. Kanamam oldu Bi anda çok korktum. Acile gittimm geldim düşük tehlikesi var dedi. Aranızda düşük tehlikesi olan varmı? Çok korkuyorum bebişime bişey olacak diye 😢😢
Korkma allah a güven rızkı varsa doğacak sa 9 ay boyunca kanaman olsa yine doğar,sağlıksız bir bebek se de rahim onu tutmaz hakkında hayırlısı olsun rabbine güzen sığın

Ben biraz fazla kullanıyorum da.
Haftada 1 proluton depot iğne
Günde 1 oksapar iğne
Günde 2 progestan dex iğne

MerhabaLar :) Bende ekim transferiyim 27 ekim 5. Gün embriyosu sonuç için bekLemedeyim ama idrar testi negatif çıktı kanda sonuç degisebiLir mi acaba ;(

MerhabaLar :) Bende ekim transferiyim 27 ekim 5. Gün embriyosu sonuç için bekLemedeyim ama idrar testi negatif çıktı kanda sonuç degisebiLir mi acaba ;(
Screenshot_20211105-161627_Elika Hamile.webp
Screenshot_20211105-161608_Elika Hamile.webp
Screenshot_20211105-161551_Elika Hamile.webp

Bugün 10. Gün 8. ve 9. Günlerde yapmıştım ama olsa silik bile çıkmaz miydi:(

Bugün 10. Gün 8. ve 9. Günlerde yapmıştım ama olsa silik bile çıkmaz miydi:KK43:
Herkesde degisiyor size bazı örnekler attim

Benimde dun 10.gunumdu negatif çıktı idrar ama hiç motivasyonum bozulmadı

Kan günümü beklemeye devam 🥰🥰🥰🥰

Herkesin yapısı embriyo 5.gun olsa bile hücresi gebelik hormonunun kana karışması vs herkesde farklı

Gerçekten mi Allah bağışlasın ne mutlu güzel haberi almışsınız darısı da bizlere olur umarım ama adet belirtilerim komple hepsi oldu :( adet öncesi göğüs sisligim inerdi yine aynı şekilde hiç umudum kalmadi 🥺

Gerçekten mi Allah bağışlasın ne mutlu güzel haberi almışsınız darısı da bizlere olur umarım ama adet belirtilerim komple hepsi oldu :KK43: adet öncesi göğüs sisligim inerdi yine aynı şekilde hiç umudum kalmadi 🥺
Belirti aramayın o belirti değil ilaçların etkisi suan vucut adet olamıyor hem o hem ilaçların etkisi var

Benim ilk günden beri bel kasik agrim göğüsler şiş hatta belimin yanları çatladı

Hemşireye ilettim aaa tutunma belirtisi demedi ilaclardan beklediğimiz bir durum ama çatlama duymamıştım dedi 😁😁🤭

Rahat olun idrar kesin sonuç verse hekimler evde şu günlerde deneyin derdi

Öyle mi kusuruma bakmayın pozitif aldım deyince oldu sanmistim 😥
Herkesde degisiyor size bazı örnekler attim

Benimde dun 10.gunumdu negatif çıktı idrar ama hiç motivasyonum bozulmadı

Kan günümü beklemeye devam 🥰🥰🥰🥰

Herkesin yapısı embriyo 5.gun olsa bile hücresi gebelik hormonunun kana karışması vs herkesde farklı

Inşallah bebeğimiz bizimledir 🤲 Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın kaçıncı denemenizdi kaç yıldır bekliyosunz acaba 😊
Belirti aramayın o belirti değil ilaçların etkisi suan vucut adet olamıyor hem o hem ilaçların etkisi var

Benim ilk günden beri bel kasik agrim göğüsler şiş hatta belimin yanları çatladı

Hemşireye ilettim aaa tutunma belirtisi demedi ilaclardan beklediğimiz bir durum ama çatlama duymamıştım dedi 😁😁🤭

Rahat olun idrar kesin sonuç verse hekimler evde şu günlerde deneyin derdi

Back
X