Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Inşallah bebeğimiz bizimledir 🤲 Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın kaçıncı denemenizdi kaç yıldır bekliyosunz acaba 😊
Yeni ilk deneme 5.gun embriyosu.

Evlenirken çocuk için planımız 2020 21 senesiydi ilk sebep finansal açıdan sonra planlı yaşamayı seviyoruz ve rahata düşkunüz biraz 🤭🤭

Pandemi çıktı işten ayrıldım deneyelim dedik olmadı doktora gittik testler o bu vs derken buralara geldik

İkimizde de sorun yok ama bebek de yok nasip bakalim ne olacak 🥰🥰

Stres yapmayın rahat olun çok bıçak sırtı bir süreç bu ne tam hamile gibi nede tamamen umutsuz olmamalıyız ki sonuca üzülmeyelim 🥰🥰🥰

Ve kimseyi örnek olarak görmeyin yaş biyolojik durum tedavi şekli embriyonun yapısı vs vs herkesde farklı farklı 😍

Kesinlikle öyle doğru söylüyosunz ama işte zaman o kadar yoruyo ki 7 yil oldu Allahim tez vakitte hepimize nasip etsin isyanım yok asla ama zor yani bi umut bekliyorum ki pozitife dönsün 🥰
Yeni ilk deneme 5.gun embriyosu.

Evlenirken çocuk için planımız 2020 21 senesiydi ilk sebep finansal açıdan sonra planlı yaşamayı seviyoruz ve rahata düşkunüz biraz 🤭🤭

Pandemi çıktı işten ayrıldım deneyelim dedik olmadı doktora gittik testler o bu vs derken buralara geldik

İkimizde de sorun yok ama bebek de yok nasip bakalim ne olacak 🥰🥰

Stres yapmayın rahat olun çok bıçak sırtı bir süreç bu ne tam hamile gibi nede tamamen umutsuz olmamalıyız ki sonuca üzülmeyelim 🥰🥰🥰

Ve kimseyi örnek olarak görmeyin yaş biyolojik durum tedavi şekli embriyonun yapısı vs vs herkesde farklı farklı 😍

Kızlar 6 haftalık oldum ama kahverengi leke geliyor sizde de oldu mu?
Geçen hafta 6 haftalıkken kanamam olmuştu. Ondan sonra kahverengi leke gelmeye başladı.2 gün sürdü.
Bitmişti şimdi hala ara ara geliyor. 7 +2 olduk bizde. Çok şükür iyi dedi doktorum. Kontrolüm vardı bugün. Kalp atımını da duyduk çok şükür.

F fatma54 Flowerflowerss Flowerflowerss tüp bebek merkezindeki hemşire prolton depot yaptır dedi yaptırdım tamam tüm gün hiç bişey yoktu akşam tam yatacağız bi pembe renkte kan geldi hemen acil e gittim iyiki de gitmişim orda şakır şakır kanamam oldu iğne yaptılar pıhtı düşürünce de gitti dedim doktor 2 saat yatırdı tekrar ultrasyon a aldı normalde 1 kese görünüyor du dün 2 kese görüldü
Allahın mucizesi ben 1 yavrum u kaybettim diye ağlıyordum 2 kese yerinde hala eve geldim kanama devam ediyor
Sağolun kızlar inşallah benimki de keser
Bide sizlerde myom varmıydı acaba myomdan mı bu kadar kanama oluyor ?

F fatma54 Flowerflowerss Flowerflowerss tüp bebek merkezindeki hemşire prolton depot yaptır dedi yaptırdım tamam tüm gün hiç bişey yoktu akşam tam yatacağız bi pembe renkte kan geldi hemen acil e gittim iyiki de gitmişim orda şakır şakır kanamam oldu iğne yaptılar pıhtı düşürünce de gitti dedim doktor 2 saat yatırdı tekrar ultrasyon a aldı normalde 1 kese görünüyor du dün 2 kese görüldü
Allahın mucizesi ben 1 yavrum u kaybettim diye ağlıyordum 2 kese yerinde hala eve geldim kanama devam ediyor
Yok canım bende myom yok. Çok şükür geçti kanamam da, o kahverengi leke de geçti. İnşallah seninde geçer canım. Bol bol dinlen. Hatta hiç kalkma. Düşük tehlikesi var dedikten sonra. Çok korkmuştum. Ben sadece lavaboya kalkıyordum. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.

Yok canım bende myom yok. Çok şükür geçti kanamam da, o kahverengi leke de geçti. İnşallah seninde geçer canım. Bol bol dinlen. Hatta hiç kalkma. Düşük tehlikesi var dedikten sonra. Çok korkmuştum. Ben sadece lavaboya kalkıyordum. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.
O proluton depot bende haftada 1 vuruluyorum transferden belli.

Yok cnm bende miyom çok şükür kanamam da durdu Rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip etsin 🤲

Amin inşallah ekim 16 da transfer olduğundan beri çalıpmıyorum dinleniyorum hatta 2 gün öncede leke gelince iğne yaptırdım zaten tuvalet dılında kalmıyordum ama yine de oldu olacağı varsa önüne geçilmiyormuş

Yo ben Gaziantep’te novafertil de ruşen atmaca bey yaptı 8. Gün gördüm pozitif i
Merhaba. Ruşen atmaca dan memnun kaldınız mı acaba ? Bana Gaziantep te başka bir doktor tüp bebek önerdi ama direk Ruşen bey e mi gitsem konusunda araştırma yapıyorum, süreç nasıl ilerliyor? Ve kaçıncı tüp bebekte pozitif oldu acaba? Doğal yollarla Olmama nedeni belli mi sizin ?

Back
X