Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

7. Günüm 27 ekimde oldu transfer 7. Bitti sayılır hatta :))
Benden bir gün önce :) benim eşim uzakta o yüzden erkenden gidip yaptırmaya korkuyorum tek başıma :) inşallah güzel haberler verirsin

Gözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem var şimdi 4e hazırlanıyoruz sizin problem neydi acaba bu tedavide farklı ne uyguladı doktorunuz inanın çok korkuyorum tine negatif olursa diye

Kızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilir

Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilir
Evet olabilir tabiki işte 10.gun son bi kan daha veririm doktor isterse yoksa ilaçları bırakayım ki hemen regl olayım.

çoook teşekkür ederim, inşallahh benim de öyle olur. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallaah

Kızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
geçmiş olsun, çok üzüldüm hayırlısı olsun, ne kadar güzel sayıda embriyonuz var. ne olur habersiz bırakmayın

Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah en doğru ve kısa zamanda kucağına evlatlarını sağlıkla alırsın

Kuzucum geçmiş olsun tüberküloz da belirtin neydi nasıl anlaşıldı

hayırlısı ne ise o olur inşallah canım. cumartesi 12:00 da randevum. keseyi görebilecek miyim kalp atışı olacak mı içimde hep bu düşünceler. pozitif görmekle bitmiyormuş valla.
Öyle öyle canım hepsi ayrı bir heyecan , ben 5+4 te gittiğimde kese ve bebek belirgindi ama kalp atışına bakmadı bile doktorum , 7+0 da kalp atışı için çağırdı ama gerçekten o 10 gün neredeyse 1 ay gibi uzun geliyor insana . Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sorunsuz bu günleri geçirmeyi nasip etsin de hepsi tatlı heyecan buna şükür

aynen canım çok şükür. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de sağlıklı evlatlar versin. bende yarın tam 5+1 olucam bana da dua et inşallah bende görürüm bebeği.

Benimde 29 Ekim transferim oldu...Beklemedeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…