- 24 Eylül 2025
- 32
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
Progesteron 42,3Değer kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron 42,3Değer kaçtı
Benimde 43.8 dedi gayet iyi dedi amaProgesteron 42,3
Allah razı olsunTransferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez
Transfer duası ;
“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”
“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.”![]()
Stres olmayin aynı gün olmuşuz doktorum anlatdi bana beyin birşeye üzüldüğünde stres olduğunda direk yumurtalara sinyal gönderirmis etkilermis yumurtalıkları uğraşacak biseyler bulun ben Meryem suresi dinliyorum günlük namazlarımi oturarak kılıyorum örgü bilmesemde tığ ve ip aldım biseyler yapmaya çalışıyorum Rabbim yardımcımız olsun hepimizinBende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok![]()
Namazları oturararak niye kılıyorsunuz? Ben ayakta kılıyorum o kadar da etkili olur mu ki ya 7 ekimde oldu benim de.Stres olmayin aynı gün olmuşuz doktorum anlatdi bana beyin birşeye üzüldüğünde stres olduğunda direk yumurtalara sinyal gönderirmis etkilermis yumurtalıkları uğraşacak biseyler bulun ben Meryem suresi dinliyorum günlük namazlarımi oturarak kılıyorum örgü bilmesemde tığ ve ip aldım biseyler yapmaya çalışıyorum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Öyle mi dedi normaldir o zaman hiç bilmediğimden aklıma takıldı o baya.Benimde 43.8 dedi gayet iyi dedi ama
Bana normal dedi dondrlmş oldysanz chatpi sor istersenÖyle mi dedi normaldir o zaman hiç bilmediğimden aklıma takıldı o baya.
Hayırlı olsun güzel haber alırız inşallahTransferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez
Transfer duası ;
“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”
“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.”![]()
İnşallahAllah razı olsuninşallah hepimiz pozitif görürüz
Allah razı olsun inşallahHayırlı olsun güzel haber alırız inşallah![]()
Hafif böyle batmalar oluyor ara ara sadeceBelirti hisseden var mı
Sağlı solumuHafif böyle batmalar oluyor ara ara sadece
Evet sizin?Sağlı solumu
Ben varım canım. Ben kayınvalidemde kalıyorum bi wc kalkarsam bi su için kalkıyorum kabak çekirdeği badem falan yiyorum işte kefir yumurta mutlakaHerkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırızİçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı
Yaa ben de ilk seferde o his olmuştu negatifmiş şimdi sanki var gibi hissediyorum ama belli de olmaz nasip işte 3. Gün embriyosu olnca ümitlenememiştim galibaBende 6 Ekim'de transfer oldum merakla test yapcam günü bekliyorum erken yaparsam kötü cikcakmis gibi korkuyorum hiç vakit gecmiyo içimde boşluk var gibi 18i kan verin dedi doktorum