- 9 Ekim 2025
- 11
- 9
- 1
- Konu Sahibi baharinadasi
Özel laboratuvarda verip öğreniyoruzNerede kan vereceksiniz cumartesi günü oluyor 18'i.Bana da 20'si dendi ama 10.gün baktır diyenler var perşembe için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel laboratuvarda verip öğreniyoruzNerede kan vereceksiniz cumartesi günü oluyor 18'i.Bana da 20'si dendi ama 10.gün baktır diyenler var perşembe için.
Evett ben öncesindeki ay da başladım. Protein ve Akdeniz beslenmesi uyguluyorum. Şeker tatlı vb hiç bir sey yok. Karbonhidrat da yemiyorum. Beslenmeme cok dikkat ediyorum . Evet bol bol su içiyorumBu süre zarfında nasıl beslendiniz şu çok içtiniz mi mesela:)
Benimde test günümBenimde 6.günüm 18’i ni bekliyorum. Evde test yapmayı düşünmüyorum![]()
En garantisi 12.gun dayanabilirsen o zaman baktir bence :) bende 18 inde kliniğimde verecegim :)Nerede kan vereceksiniz cumartesi günü oluyor 18'i.Bana da 20'si dendi ama 10.gün baktır diyenler var perşembe için.
Evett ben öncesindeki ay da başladım. Protein ve Akdeniz beslenmesi uyguluyorum. Şeker tatlı vb hiç bir sey yok. Karbonhidrat da yemiyorum. Beslenmeme cok dikkat ediyorum . Evet bol bol su içiyorum![]()
Ayy inşallahGerçekten beklemek cok zorrya özellikle iki gündür belim sırtıma doğru ağrıyor sızlıyor bir de her şeye ağlıyorum anlamsiz
arada kasikagrim olup geciyor. Aslında net bir belirtim yok sizde aramayin bence ilaclar da yapıyor. Insallahh sizinki de tutunmustur annesinee
![]()
Aminn inşallahBende de alkol sigara yok senelerdir de spor yaparım bir iki aydır yapamıyorum malum süreçlerden:) yumurta kalitesi için vitamin de kullandım inş güzel sonuç alırım sizin gibi![]()
Bir kaç gün daha bekleyin istersenizAyy inşallah19 unda test icin cagırdılar bende öncesinde test yapsam mı korkuyorum hiç de cesaretim yok
![]()
2800₺ ödedik biz embriyo glue tutunmasına yardımcı oluyor dendi bize bizde o sebeple yaptırdıkİlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadar
Pardon 2800₺ seruma ödemiştik 13 bin embriyo glue nin fiyatıİlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadar
Benim de 15 i ins güzel haber alirizzzzAyy inşallah19 unda test icin cagırdılar bende öncesinde test yapsam mı korkuyorum hiç de cesaretim yok
![]()
Aminn inşallahbenim ilki kimyasal oldu maalesef şimdi de cok tedirginim inşallah sağlıkla ilerler
![]()
Aminn insallah sağolun. Yok embriyodan kaynaklı dediler benimde ilk transferimdi hatta iyi bir sey dediler beden hamile kalabiliyor dedilerAminnnn ilerleyecek eminim dualarım sizinledoktor sebebini söyledi mi benim hiç deneyimim yok normal olacak diye baya inat ettim ama yaş ve eşimin beklemek istememesinden dolayı başladım Allah utandırmasın hepimizi
Yaa yapmışsın test dayanamayıpEn garantisi 12.gun dayanabilirsen o zaman baktir bence :) bende 18 inde kliniğimde verecegim :)
Evet yaptım bir delilik Allahtan yüzüm kara cikmadiYaa yapmışsın test dayanamayıpHadi gözün aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum hiç bişey hissetmiyoruz diye endişeye kapılmıştık
inşallah darısı herkesin başına tebrik ederimmmm
![]()
Benim transfer oncesi ilaç kullanımı sonrasi kontrolde progestron istenilen değerde çıkmıyor sanırım 1.5 altında olması lazımmış o yüzden progestron destek tedaviye başlamadan iptal oluyor ikidir bakalım inş bu sefer uygun olurum. İnşallah sizin de saglikla sıkı sıkı tutunur hamile kalırsınız aminBenim 7 ekimde transfer oldu henüz bekliyorum 20'sinde kan değerine bakıp haber verin dendi Progesteron sonucuyla ilgili bir şey söyleyen olmadı.Sonuç zaten transferden sonra çıktı.Hiç bilmiyorum yüksek olması normal de dendi ama anlayamadım.
Benim doktorum bu tarz destek yöntemlerinden hiç bahsetmiyor ilk transferimde bile hiç ilaç kullanmadım dogal siklus yaptı. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyorPardon 2800₺ seruma ödemiştik 13 bin embriyo glue nin fiyatı