• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bu süre zarfında nasıl beslendiniz şu çok içtiniz mi mesela:)
Evett ben öncesindeki ay da başladım. Protein ve Akdeniz beslenmesi uyguluyorum. Şeker tatlı vb hiç bir sey yok. Karbonhidrat da yemiyorum. Beslenmeme cok dikkat ediyorum . Evet bol bol su içiyorum 🥰

• Beğen
Reactions: FhD
Bende de alkol sigara yok senelerdir de spor yaparım bir iki aydır yapamıyorum malum süreçlerden:) yumurta kalitesi için vitamin de kullandım inş güzel sonuç alırım sizin gibi🥰

Gerçekten beklemek cok zorr🥰 ya özellikle iki gündür belim sırtıma doğru ağrıyor sızlıyor bir de her şeye ağlıyorum anlamsiz🫠 arada kasikagrim olup geciyor. Aslında net bir belirtim yok sizde aramayin bence ilaclar da yapıyor. Insallahh sizinki de tutunmustur annesinee🥰
Ayy inşallah 🤲🏻 19 unda test icin cagırdılar bende öncesinde test yapsam mı korkuyorum hiç de cesaretim yok 😕

Bende de alkol sigara yok senelerdir de spor yaparım bir iki aydır yapamıyorum malum süreçlerden:) yumurta kalitesi için vitamin de kullandım inş güzel sonuç alırım sizin gibi🥰
Aminn inşallah 🥰benim ilki kimyasal oldu maalesef şimdi de cok tedirginim inşallah sağlıkla ilerler🥰

İlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadar
2800₺ ödedik biz embriyo glue tutunmasına yardımcı oluyor dendi bize bizde o sebeple yaptırdık

Aminnnn ilerleyecek eminim dualarım sizinle 🥰 doktor sebebini söyledi mi benim hiç deneyimim yok normal olacak diye baya inat ettim ama yaş ve eşimin beklemek istememesinden dolayı başladım Allah utandırmasın hepimizi

Aminnnn ilerleyecek eminim dualarım sizinle 🥰 doktor sebebini söyledi mi benim hiç deneyimim yok normal olacak diye baya inat ettim ama yaş ve eşimin beklemek istememesinden dolayı başladım Allah utandırmasın hepimizi
Aminn insallah sağolun. Yok embriyodan kaynaklı dediler benimde ilk transferimdi hatta iyi bir sey dediler beden hamile kalabiliyor dediler

• Beğen
Reactions: FhD
En garantisi 12.gun dayanabilirsen o zaman baktir bence :) bende 18 inde kliniğimde verecegim :)
Yaa yapmışsın test dayanamayıp 🤗 Hadi gözün aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum hiç bişey hissetmiyoruz diye endişeye kapılmıştık 🥲 inşallah darısı herkesin başına tebrik ederimmmm 🥰🥰🥰

Yaa yapmışsın test dayanamayıp 🤗 Hadi gözün aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum hiç bişey hissetmiyoruz diye endişeye kapılmıştık 🥲 inşallah darısı herkesin başına tebrik ederimmmm 🥰🥰🥰
Evet yaptım bir delilik Allahtan yüzüm kara cikmadi😅 evett aminnn cok teşekkür ederimm 🥰🥰

Benim 7 ekimde transfer oldu henüz bekliyorum 20'sinde kan değerine bakıp haber verin dendi Progesteron sonucuyla ilgili bir şey söyleyen olmadı.Sonuç zaten transferden sonra çıktı.Hiç bilmiyorum yüksek olması normal de dendi ama anlayamadım.
Benim transfer oncesi ilaç kullanımı sonrasi kontrolde progestron istenilen değerde çıkmıyor sanırım 1.5 altında olması lazımmış o yüzden progestron destek tedaviye başlamadan iptal oluyor ikidir bakalım inş bu sefer uygun olurum. İnşallah sizin de saglikla sıkı sıkı tutunur hamile kalırsınız amin

Pardon 2800₺ seruma ödemiştik 13 bin embriyo glue nin fiyatı
Benim doktorum bu tarz destek yöntemlerinden hiç bahsetmiyor ilk transferimde bile hiç ilaç kullanmadım dogal siklus yaptı. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyor
Bana yazdigi iki ilaç
Estrofem
Corasprin

Regenesis max
Orzax c vit d3 Çinko tablet var kendjm bunlarida kullanıyorum.

Transferden sonra da söylediği ilaçlar
Progestan dex iğne
Progestan fitil
Prednol
Azitro

Back
X