- Konu Sahibi baharinadasi
Ayy hadi bakalım insallahEvet 6 Ekim birazdan iğnemi yaptırmaya çıkacağım nöbetçi bulursam cesaret edersem alırım bi test![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi bakalım insallahEvet 6 Ekim birazdan iğnemi yaptırmaya çıkacağım nöbetçi bulursam cesaret edersem alırım bi test![]()
Herkese veriyorlar diye biliyorum ttansfer öncesi siz kullanmadiniz mi?Prednol bağışıklık baskılayıcı mı embriyoyu atmasın diye vücut. Belli bir kriter de olanlara mı veriliyor bana hiç bahsetmedi doktorum keşke bende sorsaydım
Cnm sen ftl kllnyn muAyy hadi bakalım insallahben salı sabah yapacagim tekrar istersen o zaman yap iyice cikar insallah
tabi durabilirsennn
![]()
Olmaz ben hani ona göre dikkatli yaptım olmadı sizde oyle yaparsınızAynen öle progestrn ftil koyurum ya gece o sabah ilk idrarda diğer yarısı stlyr sıkıntı olur mu
Sizdeni gece fitil kyrsnzOlmaz ben hani ona göre dikkatli yaptım olmadı sizde oyle yaparsınız
AminnBende varım 18iHepimiz pozitif oluruz inşallah
Evett günde 3 defa benimSizdeni gece fitil kyrsnz
Tm çünkü ilk idrar yaparken diğer parçalarda dökülüyorsa ondan sordumEvett günde 3 defa benim
Benden bazen dokulmuyir sabah da dokulmemistiTm çünkü ilk idrar yaparken diğer parçalarda dökülüyorsa ondan sordum
Sizde şuan var mı belirtiBenden bazen dokulmuyir sabah da dokulmemisti
Dururum dururum bende alıyım Salı yapayım o zamanAyy hadi bakalım insallahben salı sabah yapacagim tekrar istersen o zaman yap iyice cikar insallah
tabi durabilirsennn
![]()
Yok bana vermedi böyle bir şeyin varlığından burada haberim olduHerkese veriyorlar diye biliyorum ttansfer öncesi siz kullanmadiniz mi?
Şişli memorial dayım ben. Merkezde herkese veriyorlar bunu. Evet bağışıklık baskılamak içinmiş. Intralipid serumu ayrıca eklettim sadece.Prednol bağışıklık baskılayıcı mı embriyoyu atmasın diye vücut. Belli bir kriter de olanlara mı veriliyor bana hiç bahsetmedi doktorum keşke bende sorsaydım
Ben kullanmıyorumCnm sen ftl kllnyn mu
Ben bahçecideyim bana vermediler bilseydim önceden sorardımŞişli memorial dayım ben. Merkezde herkese veriyorlar bunu. Evet bağışıklık baskılamak içinmiş. Intralipid serumu ayrıca eklettim sadece.
Ben de başka sehırde yaptım dr sıkıntı yok yola çıkabilirsin dedi Bız bı buçuk saatte durup geldık bılmiyorum olumsuz etkıler mıKizlar transferden 2 gün sonra yola çıksam bir sıkıntı olur mu sizce ankara uşak arası 4 5 saatlik bir yol kayinvalidem de kalmak istemiyorum çok stres oluyorum evimde rahat rahat süreci gecirmek istoylrjm ama yolda bir sıkıntı olur mu endişe ediyorum bu şekilde transferden sonra yol yapan var mi
Yok sadece belim ağrıyor biraz o kadarSizde şuan var mı belirti
Tamamdir anlastikDururum dururum bende alıyım Salı yapayım o zaman![]()
Benimde oyle sizliyo sanki canim sende kacinci gun embiryosuydu?Yok sadece belim ağrıyor biraz o kadar
Endişelenmeyin herkesin durumu farklı. Doktorunuz iyidir muhakkakkYok bana vermedi böyle bir şeyin varlığından burada haberim olduben fitil falanda kullanmıyorum endişelendim iyice ya
![]()