• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Dünden beri hiç bir şey yok. 4. 5. Ve 7.günlerde kasık batmaları ve bel ağrısı vardı ara ara.
6.günü mide ekşimesi, bulantı ve iğne sonrası şiddetli baş ağrısı.
Dünden beri hiçbir şey yok sadece yürürken değil de yemek yapmak için ayaklandım 30 dk dan fazla ayakta olunca hemen rahmime bir ağrı giriyor.
5.gün embriyosu pgt li 2aa ve 2bb

Benim transfer oncesi ilaç kullanımı sonrasi kontrolde progestron istenilen değerde çıkmıyor sanırım 1.5 altında olması lazımmış o yüzden progestron destek tedaviye başlamadan iptal oluyor ikidir bakalım inş bu sefer uygun olurum. İnşallah sizin de saglikla sıkı sıkı tutunur hamile kalırsınız amin
İnşallah 🫶 ilginç gerçekten herkesin farklı.Enfeksiyon benim de ara ara oluyor bunun için bir değere bakılmadı o yüzden ben de emin olamadım biraz ama bakalım hayırlısı olsun.İnşallah uygun çıkar tüm değerleriniz bu kez 🌼

Merhaba, hayırlı olsun süreciniz. Ben de 30 yaşındayım, eşim 32. 4 yıldır evliyiz.1,5 yıl gebelik oluşmayınca 23 nisanda ilk tüp bebek tedavime başladım. Mayısta opu oldu. 20 yumurta toplandı 11’i döllendi 7 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. 2 ay dinlendim. 6 ağustosta 5aa tek embriyo transferim oldu. Beta 1700’lere kadar çıktı ama çok düzensiz azar azar artmıştı. Kimyasal gebelik oldu.

Yeniden adetimi bekledik. Adet oldum ve estrofem’e başladım yeniden. Yarın 8. Gün. Kontrolüm olacak benim de. Rahim kalınlığına bakılacak ona göre transfer tarihim netleşecek. İlk denemem kimyasal oldu hiç beklemiyorduk böyle bir şey. Görünürde her şey iyiydi. Hatta transferin 8. Günü beta hcg 183 gelmişti. Güzel ilerlemedi.

Her şey yolunda giderse Ekim ortalarında 2. Transferimi olacağım gibi görünüyor.

Umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız🙏🏻

Bu arada ben de rahim filmi çekilmiştim her şey normaldi sadece 2 çok küçük polip vardı geçen yaz onları aldırmıştım. Doktorlar tüp bebeğe başlamadan önce onları almak istiyor çünkü rahimde bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Siz de iyi yapmışsınız aldırarak 🙏🏻
Hayirisi olsun insallah yol biraz yipratici olsa da sonucu güzel olursa sefasini sürersin insallah esinle beraber bebeginize kavusursunuz kizlar hepiniz icin en güzelini diliyorum🙏🏼☘️

Benim daha tedavime var ama bi kac sey belli zaten rahatsizlik olarak.. benim merak ettigim bisey var bilen yazarsa sevinirim , oldu ki rahim kalinlasmiyor yada yeteri kadar kalin degil bu durumda doktor ne yapiyor veya ne öneriyor hatta rahim kalinligi kac olmasi gerek? Ben catlatma tedavisinden hatirliyorum 7-8 diyordu doktor ama nekadar dogru bilmiyorum.. henüz tedaviye baslamadigim icin tüp bebek konusunda cok az bilgiye sahibim..

Hayirisi olsun insallah yol biraz yipratici olsa da sonucu güzel olursa sefasini sürersin insallah esinle beraber bebeginize kavusursunuz kizlar hepiniz icin en güzelini diliyorum🙏🏼☘️

Benim daha tedavime var ama bi kac sey belli zaten rahatsizlik olarak.. benim merak ettigim bisey var bilen yazarsa sevinirim , oldu ki rahim kalinlasmiyor yada yeteri kadar kalin degil bu durumda doktor ne yapiyor veya ne öneriyor hatta rahim kalinligi kac olmasi gerek? Ben catlatma tedavisinden hatirliyorum 7-8 diyordu doktor ama nekadar dogru bilmiyorum.. henüz tedaviye baslamadigim icin tüp bebek konusunda cok az bilgiye sahibim..
Merhaba, rahim kalınlaşmazsa transfer erteleniyor bir sonraki adet bekleniyor. Benim temmuz ayında öyle olmuştu. Rahim yeterince kalınlaşmamıştı. İlaç dozu yetersiz gelmişti. Sonraki ay dozu arttırmıştı doktorum ve güzel kalınlaşmıştı. Transfer için minimum 8 mm istiyorlar.

İnşallah 🫶 ilginç gerçekten herkesin farklı.Enfeksiyon benim de ara ara oluyor bunun için bir değere bakılmadı o yüzden ben de emin olamadım biraz ama bakalım hayırlısı olsun.İnşallah uygun çıkar tüm değerleriniz bu kez 🌼
Hayırlısı inş bir sıkıntı yoktur vajinalsa zaten dr varsa farkederdi. Benjm rahim içi enfeksiyon ilk transfer negatif olunca doktorum histereskopi yapmak istedi orda çıktı. İdrar yaparken rahim bölgemde ağrı oluyordu ama ben idrar yolu enfeksiyonu gibi düşünmüştüm üroloji falan gitmiştim

Merhaba, rahim kalınlaşmazsa transfer erteleniyor bir sonraki adet bekleniyor. Benim temmuz ayında öyle olmuştu. Rahim yeterince kalınlaşmamıştı. İlaç dozu yetersiz gelmişti. Sonraki ay dozu arttırmıştı doktorum ve güzel kalınlaşmıştı. Transfer için minimum 8 mm istiyorlar.
Anladim canim , benim durum biraz farkli olcak galiba pko ve düzensiz adetten dolayi doktorum adet olman sart degil yumurtalari biz ele alip, istedigimiz boyuta carta curta getirebiliriz filan demisti. tabi sürec nasil ilerler bilmiyorum ..benim hatirladigim kadariyla da ,iste bu hormon tedavileri catlatma tedavilerinde estrofem bide fitil extra veriyodu doktor bi anda aklima geldi herhalde rahim zaman zaman iyi kalinlasmiyor .. bide ben yurt disindan gelcem asiri zamanlama sorunu yasicak gibiyim rabbim yaptiran ve yaptircak olanlara yardim etsin walla maddi manevi zor bikere kafa rahat olmasi lazim🥹 benim simdiden duygularim karma karisik oldu.insallah güzel gelismelerin olur seninde bazen böyle durumlar olabiliyor benim bi arkadasim nar suyu felan iciyordu kalinlastirmak icin galiba bilmiyorum böyle bisey varmi ki acaba ?

Anladim canim , benim durum biraz farkli olcak galiba pko ve düzensiz adetten dolayi doktorum adet olman sart degil yumurtalari biz ele alip, istedigimiz boyuta carta curta getirebiliriz filan demisti. tabi sürec nasil ilerler bilmiyorum ..benim hatirladigim kadariyla da ,iste bu hormon tedavileri catlatma tedavilerinde estrofem bide fitil extra veriyodu doktor bi anda aklima geldi herhalde rahim zaman zaman iyi kalinlasmiyor .. bide ben yurt disindan gelcem asiri zamanlama sorunu yasicak gibiyim rabbim yaptiran ve yaptircak olanlara yardim etsin walla maddi manevi zor bikere kafa rahat olmasi lazim🥹 benim simdiden duygularim karma karisik oldu.insallah güzel gelismelerin olur seninde bazen böyle durumlar olabiliyor benim bi arkadasim nar suyu felan iciyordu kalinlastirmak icin galiba bilmiyorum böyle bisey varmi ki acaba ?
Var evet onu da içmiştim güzel kalınlaştığı ay. Faydası var bence.

Merhabalar, ekim sonu transfer olacağım. Sizlerin güzel haberlerini görmek beni mutlu ediyor. Bana da dua edin. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah🌸🌸

Selam arkadaşlar , dondurılmuş transferden önceki kontrolde rahim kalınlığınız kaç çıktı ? progesteron eklenmeden önce ?

Back
X