- 31 Ağustos 2025
- 546
- 405
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.441
Yazar ama Dex i devlet karşılamıyor.Progestan dex ignem bitiyor sağlık ocağı yazıyor mu bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazar ama Dex i devlet karşılamıyor.Progestan dex ignem bitiyor sağlık ocağı yazıyor mu bilginiz var mı
geçiyor merak etmeyin inşallah bir şeyiniz kalmaz transfere kadar ama doktorunuza bildirin bu durumu mutlaka 9 embriyo çok güzel bir sayı hayırlı olsunEvet gerçekten 45 zaten pcos olduğum için çok yumurtam vardı yaş 29 ilaçlarda işe yarayınca o kadar toplandı 9 tanesi donduruldu şuan çok korkuyorum transfere kadar ya geçmezse bu şişlik diye
Çok teşekkürler inşallah çektiğimize değsin yanigeçiyor merak etmeyin inşallah bir şeyiniz kalmaz transfere kadar ama doktorunuza bildirin bu durumu mutlaka 9 embriyo çok güzel bir sayı hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim valla dört gözle adet gününü bekliyorum gerçektenMerhaba çok geçmiş olsun. Merak etmeyin adet olunca rahatlayacaksınız. Ohss geçmeden ve yumurtalıklar küçülmeden transfer planlaması yapmıyorlar zaten içiniz rahat olsun.
Canım Dr dan memnun değilsen ve değiştirme durumun varsa değiştir bence. daha ilgili iyi doktorlarda var.İlgisiz davranmış sanki. sonuçta negatif olabilir ama arayıp sizi teselli etmesi moral vermesi çok önemli bence.
Canım Dr dan memnun değilsen ve değiştirme durumun varsa değiştir bence. daha ilgili iyi doktorlarda var.İlgisiz davranmış sanki. sonuçta negatif olabilir ama arayıp sizi teselli etmesi moral vermesi çok
Ben de bilemedim işte pozitif olunca arıyorlar da negatife neden sahip cikilmiyor bir de ilk defa yapılmış bir işlem merak ediyor insanCanım Dr dan memnun değilsen ve değiştirme durumun varsa değiştir bence. daha ilgili iyi doktorlarda var.İlgisiz davranmış sanki. sonuçta negatif olabilir ama arayıp sizi teselli etmesi moral vermesi çok önemli bence.
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım maalesef çok zordu, doktorum günde 3 defa duphalac şurup önerdi sağlık ocağında yazıyorlar birde o şişlik hissi için metsil çiğneme tableti önerdi çok rahatlatmıştı beni o zaman. Birde sıcak su ile bol bol kayısı tüketinEvet gerçekten 45 zaten pcos olduğum için çok yumurtam vardı yaş 29 ilaçlarda işe yarayınca o kadar toplandı 9 tanesi donduruldu şuan çok korkuyorum transfere kadar ya geçmezse bu şişlik diye
Bende yurtdışından geldim. Hikayemiz benzer ve ohss olmuştum. O kafar şiştim ki o hafta metrobüste falan bana yer veriyorlardı hamileyim diye. Yumurta toplamadan sonra çok zayıf olduğum için zaten sanıyorum ki 5 kg altmışımdır. felaket ağrım ve felaket sancılarım vardı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesicilerle 3-4 güne daha iyi olduğumu hatırlıyorum. zor günler gerçekten ohss ile yumurta toplama olayı. umarım biran önce geçer. Çok çok şiddetliyse ağrınız hastaneye yatırdıklarını biliyorumKızlar yardım edin çatlayacak gibiyimmmm geçen hafta cumartesi yumurta toplandı 45 tane başlık açtım ama kimse görmedi yurt dışında yaşıyorum normalde Türkiye’ye geldim tüp bebek için rahmimde ve karın boşluğumda hafif su toplama gördü doktor şiştim şiştim şiştin 14 kg fazlayım şuan doktor ilaç verdi içiyorum ama sığamıyorum içine resmen orta derece ohss oldum bence böyle bişeyler yaşayan var mı
Bu iğneler yani bu iğnelere verilen paralar gerçekten çok fazla geliyor toteme baktığımız zaman. bu sebeple ben bir kalça bir göbek şekline dondum. Az da olsa maliyeti azalttım hemde koruyuculuğunu arttırdım. Doktora sordum sorun olmaz fakat şuan için sana gerekli değil dedi. Bu cümleden gaza geldim. Bir iğne bir iğnedir yani.Bizimde bu süreçte maddi olarak baya yıprandığımız için değiştirmeyi planlıyorum. Çünkü sürekli ekstra birşeyler çıkıyor hesapta olmayan. Yani bize paket dışında şunu da yaptırmamız gerekiyor bunu da diyerek liste dışı bir sürü giderlerimiz oldu. Hatta verilen ilaçlar bile özel olarak geçtiği için SGK karşılamıyor. En basitinden eczaneye oksapar almaya gittiğimizde bunu aile hekimine yazdırsanız 100₺ şuan 1000₺ alıyorsunuz diye eczane uyardı. Yani bunun bilgisini bile vermediler bize. Gereksiz yere bir sürü paralar saçtık. Hassas bir konu tabi heyecanlıyız haliyle sorgulamıyoruz bir çok noktada.
Şimdi endişem bu sürece özelde devam etmesem ilaçlar ne kadar kullanılacak nasıl olacak bu süreci kim takip edecek. Devlet hastanesi ilgilenecek mi bilemiyorum.
Senin de söylediğin gibi bir sürü cevapsız soru.
İnsallah güzel haberler alırız bana da yazın lütfenBenim yaşım 39 bende 14 ekimde çift embriyo 5. Gün transferi oldum bugün dayanamayıp erken idrar yaptım silik çizgi çıktı ama tabi tam güvenmiyorum ona… Hergün iğne vurulmaya gidiyorum zaten hastaneye kan veririm diye düşündüm bakalım![]()
Alerji yaptı bana tüm vücudum döküntü oldu o yüzden iyileşmeye çalışıyorumİnsallah güzel haberler alırız bana da yazın lütfenbenim de her gün iğnelerim ilaçlarım var, iğneleri kendim yapıyorum. Progestan dex, oksapar tarzında iğnelerse, göbeğinize buz aküsünü 20-30 saniye koyun iğneyi vurun, hiç hissetmiyorsunuz
Belirgin çıkmış hayırlı olsunTransferimin 10 günü bu sabah yaptım hemen böyle çıktıyarın kan verecem vardır dimi
Yazmıyor reçeteyle satılmıyormuş. Bulunduğum yerde de zorla buldum. Bitmeden alın sorun olmasınProgestan dex ignem bitiyor sağlık ocağı yazıyor mu bilginiz var mı
Beni listeye ekler misinizçok şanslısın 1 torba ilaçla geziyorum![]()
Benim de 0.35ti canım bakalım bugün 6. Günüm bekliyorum hayırlısıGüzel sizin benim 0.15
Anladım canım . insallah ilerleyen süreç her anlamda seninin için güzelliklerle gelirBen de bilemedim işte pozitif olunca arıyorlar da negatife neden sahip cikilmiyor bir de ilk defa yapılmış bir işlem merak ediyor insan
Bazı arkadaşlar hemşireler dönüyor sadece demişler bilmiyorum öyle mi oluyor. (Benimde öyle oldu malum) Okuduğum üzere sürekli doktorda değiştirmek iyi değilmiş 3 kez sans verin diyorlar bakalım yarına randevu alacağım duruma göre yumurta kalitesi artırıcı vitamin verdi ki ben zaten bu durumu bildiğim için baska markalarda kullanmaya başlamıştım .
Kaçıncı gün embrıyosuydu hayırlı olsunTransferimin 10 günü bu sabah yaptım hemen böyle çıktıyarın kan verecem vardır dimi
Pozitif hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kaçıncı gün embroyosuyduTransferimin 10 günü bu sabah yaptım hemen böyle çıktıyarın kan verecem vardır dimi