• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Yazmıyor reçeteyle satılmıyormuş. Bulunduğum yerde de zorla buldum. Bitmeden alın sorun olmasın

Yazmıyor reçeteyle satılmıyormuş. Bulunduğum yerde de zorla buldum. Bitmeden alın sorun olmasın
Allah razı olsun senden tam zamaninda bilgilendirdin beni sağlık ocağı yazılmıyor dedi eczaneyi aradım sipariş verdim yoksa onca işin arasında hastaneye gidicektim teşekkür ederim 😘

Merhaba yine ben 😒 ya dün 6.gün kan testi yaptirmistim 76 cikmisti dün aksamdan beri pembe renkte lekelenmem var korkuyorum doktoru aradim takip et cogalirsa ara dedi böle bi durum yasayan oldumu ???

Merhaba yine ben 😒 ya dün 6.gün kan testi yaptirmistim 76 cikmisti dün aksamdan beri pembe renkte lekelenmem var korkuyorum doktoru aradim takip et cogalirsa ara dedi böle bi durum yasayan oldumu ???
Miktarı önemlidir miktarını kontrol edin yerleşme kanaması olabilir bu yerleşme kanaması da görülebiliyor kılcal damarlar hassas olduğu için Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın

Miktarı önemlidir miktarını kontrol edin yerleşme kanaması olabilir bu yerleşme kanaması da görülebiliyor kılcal damarlar hassas olduğu için Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın
Miktari yani her gittigimde peceteye geliyo öyle cok degil ama yinede ne biliym korkuyorum. Amiin insallah allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin

Şöyle yaptı, önce bir ay hazırlık için beni yapay menapoza soktu vücudumda sıfır hormon kaldım daha sonra sırayla önce östrojen ve östrojen belirli seviyeye gelince rahim penceresini açmak için progesteron başladı ve tam progesteronun 5. Günü transfer yaptı
Bunu opu öncesi mi yaptı yoksa transfwr öncesi mi ve doktorunuz kimdi hangi hastane

Sanmam fitilden olsun. Ani dönmeden yada hareketlenmeden olabilir. Ben çok hızlı hareket eden bir insanım bu dönemde yavaşlamaya dikkat ederim. Sakin hareket etmekde fayda var.
Biraz uzaninca geçti. Bende bel fıtığı var uzun ayakta kaldım ütü vs yaptım transfer oncesi işleri bitireyim diye biraz fazla yüklendim galiba ondan oldu. Aman siz dikkat edin kritik donemleriniz rabbim korusun :)

Biraz uzaninca geçti. Bende bel fıtığı var uzun ayakta kaldım ütü vs yaptım transfer oncesi işleri bitireyim diye biraz fazla yüklendim galiba ondan oldu. Aman siz dikkat edin kritik donemleriniz rabbim korusun :)
Bel fıtığı varsa sizde çok dikkat edin 🙏🌸 Şu süreçlerimizi hep birlikte sağlıkla atlatalım inşallah ❤️

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Benim sabah 1-akşam 1 progestan fitil. Şimdi sizinkini görünce benimki de az geldi 😬

Back
X