• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Estrofem sabah 3 akşam 3 hap
Progestan dex hergün 1 adet
Progestan 50 mg 2 günde 1
Duphaston günde 2

Estrofem sabah 2 akşam 2
Progestron iğne sabah akşam
Progestron ağızdan günde 2 kere
Progestron vajınal günde 3 defa
Günde 1 kere asprin
Günde 1 kefe folikasıt vitamin

Bir ortası olsaydı bari :) tamam herkesin süreci farklı da bu kadar mı farklı olur 😂 ama sizin pozitif olduğuna göre doğru yolda demek ki doktorunuz. Ben daha t+4 deyim sıfır belirti ile
Daha erken ama . Bunların uygulamalarına aklım ermiyor. Benim kullandığımı başkası kullanmaz başkasının kullandığı da bende yok 😂 neyseki şimdilik doğru yolu bulduk. Darısı da size inşallah 🙏😍

Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96 😞😢 doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur 🙏

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Benim Sabah öğle akşam Estrofem
Günde 1 defa Progestan 50 mg 2 ampül.

Benim ilacım az gibi 🤓

Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96 😞😢 doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur 🙏
Nolur üzülmeyin. Ve sakın pes etmeyin. Sağlıklısınız ve herşey mümkün. Bugün olmaz yarın olur. Hepimizin en az 2. Ya da 3. Denemesi. O yüzden kalbinizi ferah tutun. İyi beslenin ve bir sonrakine iyi hazırlanın. Allah büyüktür ❤️🙏

İnşallah bir sonraki sefer süreciniz olumlu sonuçlanır.🤲 Çok üzülüyorum böyle olunca

Nolur üzülmeyin. Ve sakın pes etmeyin. Sağlıklısınız ve herşey mümkün. Bugün olmaz yarın olur. Hepimizin en az 2. Ya da 3. Denemesi. O yüzden kalbinizi ferah tutun. İyi beslenin ve bir sonrakine iyi hazırlanın. Allah büyüktür ❤️🙏
İkinci denemeyi ne zman yapıyorlar bir sonraki ay başlanıyor mu

Kızlar selam tekrar, bugün t+6’dayım. İnanılmaz bir kasık ağrısı çektim 1 saat boyunca. Şimdi geçti. Bugün çok ayakta kaldım. Ondan mıdır acaba?

Ben şuan transfer hazirliktayim carsamba transfer inş 🤗 bende ilaçları atlicam diye korkuyorum. Benim
estrofem s2 a2
Corasprin s1
Azitro
Prednol akşam 1
Progestan dex sabah 1
Progestan fitil s2 a2
Regenesis max
Simdilik böyle ilerliyoruz transferden sonra ne ekler çıkarır artık 🤭

Back
X