• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben şuan transfer hazirliktayim carsamba transfer inş 🤗 bende ilaçları atlicam diye korkuyorum. Benim
estrofem s2 a2
Corasprin s1
Azitro
Prednol akşam 1
Progestan dex sabah 1
Progestan fitil s2 a2
Regenesis max
Simdilik böyle ilerliyoruz transferden sonra ne ekler çıkarır artık 🤭
Maşallah sizinde çanta dolu 😁 Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏❤️Çok güçlü olsun sağlam tutunsun miniğiniz🌸

Kızlar doktor 21 ekimde kan ver dedi ama bugün test yaptım çift çıktı attım buraya ama dayanamıyorum şimdi gidip kan versem ne olacak

Bende yurtdışından geldim. Hikayemiz benzer ve ohss olmuştum. O kafar şiştim ki o hafta metrobüste falan bana yer veriyorlardı hamileyim diye. Yumurta toplamadan sonra çok zayıf olduğum için zaten sanıyorum ki 5 kg altmışımdır. felaket ağrım ve felaket sancılarım vardı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesicilerle 3-4 güne daha iyi olduğumu hatırlıyorum. zor günler gerçekten ohss ile yumurta toplama olayı. umarım biran önce geçer. Çok çok şiddetliyse ağrınız hastaneye yatırdıklarını biliyorum
Bugün biraz daha iyiyim neyse ki ben yaklaşık 14 kg falan fazla çıkıyorum tartı da şak gibi aynı durumu bende yaşıyorum avmde bana da tuvalet sırası falan verdiler öyle bir şişlik dört gözle regl olmayı bekliyorum bir umut inerim biraz diye

Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım maalesef çok zordu, doktorum günde 3 defa duphalac şurup önerdi sağlık ocağında yazıyorlar birde o şişlik hissi için metsil çiğneme tableti önerdi çok rahatlatmıştı beni o zaman. Birde sıcak su ile bol bol kayısı tüketin
Afedersiniz ishalim zaten kayısı yesem ne olur düşünemiyorum 😂😂 ben yurt dışında olduğum için işte ilaç ve hastane durumum çok aktif olamıyor 🥲

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Bende de günde 3 defa ama ilave iki defa da ignesi var kac mg toplayamiyorum😂😂

Maşallah sizinde çanta dolu 😁 Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏❤️Çok güçlü olsun sağlam tutunsun miniğiniz🌸
Evwt yaa aynen 😄bi de embriyo glue ve intralipid serum da eklettim ne kadar etkili orasi tartisişmalı gerci de 🤭 . Olacağı varsa oluyor zaten de biz sebeplere müracaat edelim gerisi rabbimin takdiri nasipte ne varsa o artık inş guzel mujdeli haberler verebilirim ben de🥹

Amiin allah razi olsun sizinde sağlıkla ilerlesin inş hamileliğiniz kese kalp... en sonunda kucağınıza sağlıkla almayı lutfetsin rabbim bütün gruptaki herkese 🤲🤲🤲🤲🤲

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Ben günde 25 mg göbekten dex iğne ve duphaston az ilaç alıyorum ama transfer dahil 4. Günüm ama hep ağlıyorum sadece bende mi var diye düşündüm eşim işten geldi ona sarılıp ağladım çok hassasım 😅

İkinci denemeyi ne zman yapıyorlar bir sonraki ay başlanıyor mu
Bana en az bir ay beklenmesi gerektiğini söyledi. Zaten başka embriyom da yok. Yani ben sıfırdan tekrar başlayacağım. 2 tane vardi cok iyi kalitedeydiler. Ikisini de transfer ettiler. Kismet olmadı. Yurt dışında yaşıyorum zaten. Eşimle bir daha tekrar ne zaman başlarız tedaviye karar vermek lazım. Ben daha yeni yurt dışına taşındığım için çok uzun süre TR de kalamam vize koşulları gereği. Böyle aşağıtükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bir durum.

Back
X