- 18 Ekim 2025
- 26
- 15
- 3
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.841
benide eklermisiniz listeye 16 ekim 3. gün çift transfer yapıldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide eklermisiniz listeye 16 ekim 3. gün çift transfer yapıldı
Merhaba 5 Ekim de transfer olmuştum 19 Ekim de adet oldum normalde 3 gün sürer hala kırmızı geliyor böyle olması normal mi acaba kızlarMerhabalar, transfer gününüz ve transferden sonra adet gününüz ne zaman yazarmisiniz.
inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin dilediğini sağlıkla kolaylıklaAy inşallah güzel haberler alırız pozitif görünüyor inşallah pozitifleniriz![]()
listede varsın zaten canımbenide eklermisiniz listeye 16 ekim 3. gün çift transfer yapıldı![]()
Çok aminnnnn güzel haberlerini bekliyoruminşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin dilediğini sağlıkla kolaylıkla
Emin olmadığın için pozitife eklemedim ama kan testinden sonra mı ekleyelimbenide eklermisiniz listeye 16 ekim 3. gün çift transfer yapıldı![]()
evet evet haber vereceğim kan yapayım cumartesi ona göre bakarızEmin olmadığın için pozitife eklemedim ama kan testinden sonra mı ekleyelim
Kan günün ne zaman canım benim 27 Ekim güzel haber veririz birbirimize inşallahevet evet haber vereceğim kan yapayım cumartesi ona göre bakarız![]()
Normal regl döneminde mi oldunMerhaba 5 Ekim de transfer olmuştum 19 Ekim de adet oldum normalde 3 gün sürer hala kırmızı geliyor böyle olması normal mi acaba kızlar
İnşallah güzel haberlerle dönersin de listede senide pozitiflerizevet evet haber vereceğim kan yapayım cumartesi ona göre bakarız![]()
amin Allah razı olsunİnşallah güzel haberlerle dönersin de listede senide pozitifleriz![]()
Başım dün çatladı igneden olabilir ama ben fitil kullanmıyorum vermediler siz embriyo glu da yaptınız mıArkadaslar progestan dex iğne ve lutinus fitil baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu? Ağrı için kullandığınız bir ağrı kesici var mı?
Benim transferin ertesi gun tum gun agirdi ve ertesi gunde devam etti. Dr sadece parol alabilirsin dedi. Ama sanirim benimki kafeinsizlikten olabilir diye dusundum birden kesince :)Arkadaslar progestan dex iğne ve lutinus fitil baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu? Ağrı için kullandığınız bir ağrı kesici var mı?
Benim bu ikinci transfer ilki olumsuz olmuştu ve ilkte hep göbekten Progestan dex kullanmıştım bu sefer daha etkili olduğunu söyleyerek kalçadan verdiler. Bana sadece 5 gün dendi sonrasında göbeğe geçilecek. Yarın transfer günüm kalçadan tek bi iğne kaldı. Kalçadan olması çok zorluyor ya yan dönemiyorum bile canım acıyoCanım göbekten yaptırmak en güzeli ince uçlu oluyor iğne ,ayrıca ben hiç hissetmiyorum ne ilacı ne batmayı. kesinlikle dene kalçana yazık ,kocaman iğneyle ayrıca orası oturdukça açıyor ama göbek öyle değil .
İlkinde hangi ilaçları kullandınız kaç embriyo transfer edildi ve kalitesi nedeydi inşallah kolaylıkla Allahım nasip eder pozififlenirizBenim bu ikinci transfer ilki olumsuz olmuştu ve ilkte hep göbekten Progestan dex kullanmıştım bu sefer daha etkili olduğunu söyleyerek kalçadan verdiler. Bana sadece 5 gün dendi sonrasında göbeğe geçilecek. Yarın transfer günüm kalçadan tek bi iğne kaldı. Kalçadan olması çok zorluyor ya yan dönemiyorum bile canım acıyo![]()
hayırlı olsundün akşam yaptım ilk zaten yani 6. gün akşam 7 gibiydi onu da atayım ama ona çok tamah etmedim biraz bekledikten sonra çıkmıştı ama bu sabah direk belirdi bu attığım düne ait Eki Görüntüle 3662937
Benim transferim pazartesi günü transferden önce başladım ilaçlara. Doktorum embriyo glu yapıyor ama yapıp yapmayacağıyla ilgili bişey söylemedi şimdilik. Transfer öncesi gebelik aşısı uyguladı. Glu yapar mı bilmiyorumBaşım dün çatladı igneden olabilir ama ben fitil kullanmıyorum vermediler siz embriyo glu da yaptınız mı
Canim daha 6. Gun normal degilmi zaten negatif çıkması.hayırlı olsun
Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.
Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim![]()
olsaydı gene minik bi silik cıkardı arkadaşta cıkmış meselaCanim daha 6. Gun normal degilmi zaten negatif çıkması.