oooooo ah kalbim hatice nergis gelmişler hoşgeldiniz ugurumuz olun bizde sizlere katılalım tez vakitte
Insallah canim. En kisa zamanda tadarsiniz.ben 4yil bekledim bu ani yasayabilmek icin. Allah'im sizi o kadar beklegmesin insallah.dualarim hep sizinle.günaydın kızlar
bugul tatile gidiyon güle güle git güle güle gel İNŞALLAH
hatice MAŞALLAH doguma yaklaşmışsın RABBİM bizlerede yaşatsın o güzl duyguyu İNŞALLAH
slm kızlar.. 2. testi yaptırdık..19 günlük 1600 çıktı..... hamile arkiler sizlerin sonuçları kaçtı.. iyimi sonucum
oooooo ah kalbim hatice nergis gelmişler hoşgeldiniz ugurumuz olun bizde sizlere katılalım tez vakitte
hosbulduk ozlemaycim. insallah en kisa zamanda katilirsiniz aramiza.
zeynepcim insallah tedavinin sonucu guzel olur.insallah emineninkide. hadi bakalim liste neredeyse tamamlanmak uzere.
bende bugun doktordaydim. gecenlerde seker yuklemesi yapilmisti, biraz yuksek cikmis. simdi hastanede tekrar ayrintili test yapilcak. insallah seker cikmaz. zaten pek sekerli yemiyorum.sabahlariki halsizligim ondan olabilir dedi doktor.
Insallah canim. En kisa zamanda tadarsiniz.ben 4yil bekledim bu ani yasayabilmek icin. Allah'im sizi o kadar beklegmesin insallah.dualarim hep sizinle.
slm kızlar.. nergis sen sonucun kaçtı hatırlıyormusun???? değerin yüksek ikiz olabilir dedi....bide tüp bebekle hamile kalanlar sezeryanmı olması lazım.. senin doğumun nasıl olucak
nergis nasıl gidiyo canım hamişlik
ikizdi dimi senin sana 2 embiriyomu koydular
RABBİM sanada kolay dogum nasip etsin İNŞALLAH darısı bizlerin başına
nergis hoşgeldin
5 aylık olduk ama karnım 6.5 aylık gibi şuan.çok kiloda almadım ama ikiz olduüu için böyle.
9 aylık oluncaki halimi düşünemiyorum.
Canım beyzanur, emine ne yaptılar.hiç görmedim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?