Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooooo ah kalbim hatice nergis gelmişler hoşgeldiniz ugurumuz olun bizde sizlere katılalım tez vakitte

hosbulduk ozlemaycim. insallah en kisa zamanda katilirsiniz aramiza.

zeynepcim insallah tedavinin sonucu guzel olur.insallah emineninkide. hadi bakalim liste neredeyse tamamlanmak uzere.

bende bugun doktordaydim. gecenlerde seker yuklemesi yapilmisti, biraz yuksek cikmis. simdi hastanede tekrar ayrintili test yapilcak. insallah seker cikmaz. zaten pek sekerli yemiyorum.sabahlariki halsizligim ondan olabilir dedi doktor.

günaydın kızlar

bugul tatile gidiyon güle güle git güle güle gel İNŞALLAH

hatice MAŞALLAH doguma yaklaşmışsın RABBİM bizlerede yaşatsın o güzl duyguyu İNŞALLAH

günaydın kızlar

bugul tatile gidiyon güle güle git güle güle gel İNŞALLAH

hatice MAŞALLAH doguma yaklaşmışsın RABBİM bizlerede yaşatsın o güzl duyguyu İNŞALLAH
Insallah canim. En kisa zamanda tadarsiniz.ben 4yil bekledim bu ani yasayabilmek icin. Allah'im sizi o kadar beklegmesin insallah.dualarim hep sizinle.

slm kızlar.. 2. testi yaptırdık..19 günlük 1600 çıktı..... hamile arkiler sizlerin sonuçları kaçtı.. iyimi sonucum

Canım değerin çok iyi.Kalp atışınıda duyduktan sonra, artık hiç korkma.

oooooo ah kalbim hatice nergis gelmişler hoşgeldiniz ugurumuz olun bizde sizlere katılalım tez vakitte

hoşbulduk canım.İnşallah en yakın zamanda listemiz tamamlanacak.

Canım bende hiç şekerli bişey yemiyorum.Meyvelerden ne kadar şeker alırsam o kadar ama meyve bayağı yiyorum.Bendede düşük mü çıkar acaba.Neyse 2 hafta sonra baktırıcam bakalım.Sen kaç kilo aldın canım.

Insallah canim. En kisa zamanda tadarsiniz.ben 4yil bekledim bu ani yasayabilmek icin. Allah'im sizi o kadar beklegmesin insallah.dualarim hep sizinle.

AMİN cok sagol canım bende 2 bcuk yıldır bekliyorum

RABBİM İNŞALLAH daha cok bekletmez

RABBİM sana kolay dogumlar nasip etsin canımŞeniz

nergis nasıl gidiyo canım hamişlik

ikizdi dimi senin sana 2 embiriyomu koydular

RABBİM sanada kolay dogum nasip etsin İNŞALLAH darısı bizlerin başına

slm kızlar.. nergis sen sonucun kaçtı hatırlıyormusun???? değerin yüksek ikiz olabilir dedi....bide tüp bebekle hamile kalanlar sezeryanmı olması lazım.. senin doğumun nasıl olucak

slm kızlar.. nergis sen sonucun kaçtı hatırlıyormusun???? değerin yüksek ikiz olabilir dedi....bide tüp bebekle hamile kalanlar sezeryanmı olması lazım.. senin doğumun nasıl olucak

Canım tüp bebekle olunca tekse normal doğum yapabiliyorsun.Ama ikizse %95 sezeryan yapılıyor.Çünkü bebeklerin geliş durumu normal doğum için elverişli olmuyor.

Benim değerleriimi tam hatırlamıyorum ama tek gebeliğe göre yüksekti değerlerim.
Transferden sonraki 15.gün 1200lerde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah ikizdir seninkilerde.Dahada çocuk derdi ile uğraşmazsın.Gerçi ikiz hamilelik teke göre zor geçiyor ama yinede değer.
Biri sağda biri solda beni bi tekmeliyorlarki beni.Vazgeçemem şuan bitanesinden bile

nergis nasıl gidiyo canım hamişlik

ikizdi dimi senin sana 2 embiriyomu koydular

RABBİM sanada kolay dogum nasip etsin İNŞALLAH darısı bizlerin başına

Canım tek embiryo koydular.İkiz oluncada anne karnında bölünmüştür dediler.
Bilemiyorum artık ama keseleri ayrı benim kızların

5 aylık olduk ama karnım 6.5 aylık gibi şuan.çok kiloda almadım ama ikiz olduüu için böyle.

9 aylık oluncaki halimi düşünemiyorum.

Canım beyzanur, emine ne yaptılar.hiç görmedim onları

5 aylık olduk ama karnım 6.5 aylık gibi şuan.çok kiloda almadım ama ikiz olduüu için böyle.

9 aylık oluncaki halimi düşünemiyorum.

Canım beyzanur, emine ne yaptılar.hiç görmedim onları

ikiz olunca büyük duruyordur göbüşün ama olsun deger sonuçta verirsin kiloyuda dogumdan sonra yeterki saglıklı olsun
emine aşılama yaptırdı izinde şuan yarın yada cuma dönecek diye biliyorum
beyza tüp yaptırdı olmadı şimdi beklemede
ben de laparaskopi oldum birkaç et parçası varmış rahimde temizlendi şansım arttı baya biraz normal deniycem olmazsa aşılama yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…