Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilmem ben 12. gün baktırmıştım yaa sen bekleme
bi belirti varmı

evet caanım iki testimde pozitif çıktıı.. inşlhh iyi hbaer verirsin adet olmaduysan belki vardırolumunekankayizsmile

kıslar ben çıkıyorum hastaneye gidicem kan vericem dua edin bi sorun olmasın görüşürüz

inşlh tutunuyotdur dediğiniz gibi birinci tuvalet kağıdıda gördüm diğerlerinde görmedim...kırmızı değildi inşlholmaz... tekrar gitmeyde korkuyorum

bilmem ben 12. gün baktırmıştım yaa sen bekleme
bi belirti varmı

canım bende geçen sefer öyle baktırmıştım bilmiyorum bu sefer doktor böyle dedi beklesem daha mı iyi olur acaba bilmiyorum.canım pek bir belirti yok aşılama sadece şunu farkettim aşılama yapıldığının ertesi günü gögüs uçlarım ağrımaya başladı günler geçtikçe gögüslerim büyüdü ve ağrıyo arada kasıklarıma kramp tarzında batmalar oluyo

ah kalbim sende ne gibi belirtiler olmuştu canım bende sonuç bekliyorum aşılama yaptırdım.

ah kalbim sende ne gibi belirtiler olmuştu canım bende sonuç bekliyorum aşılama yaptırdım.

biliyorum cnm.. 4 gözle haberini bekliyordukyerimseniben
kasılmalar oluyodu arada bir hafif sancılar.. genelde hareket edince oluyordu bende ... sende varmı bunlar??
ya bide şimdi benden leke geliyor öyle çok değil ama korkuyorum.... çünkü benim adetim lekeyle başlar hep :sinifsinif:

bende haraket edince hafif sancılar oluyo gögüslerinde varmıydı bir değişiklik.canım lekelenmeler seni korkutmasın yerleşme lekesidir o ayaklarının altına yastık koy yat tabi önce doktora görün kız sonuç pozitif çıktı diyosun ne adeti kaç gün geçti adetin test yaptın.

gögüslerim çok acıyor.. ama iğnelerdende acıyordu...trasferden 10 gün sonra demişti doktor o zaman yaptırdık 150 çıktı.. 3 gün sonra yine yaptırdık katlamış 1600 olmuştu...
canım bendeki belirtiler sendede var inşlhhh bebekte vardır dikkat et kendinee...yatıyomusun yoksa normal hayatına döndünmü?

canım benimde gögüslerim çok acıyoduda bu sabah baktım biraz azalmış o biraz kafamı karıştırdı.canım çok sevindim senin adına inş. bende senin gibi sevinirim 8 gündür evde yatıyodum bugün işe başladım yani normal hayatıma döndüm.ha bide bende ateş basması oluyo arada geçiyo belli aralıklarla oluyo sendede olmuşmuydu

evet evet klima çalıştığı halde bazen yanıyorum.....iştede dikkat et yaa sakın zorlama kendini...saNKİ VAR GİBİ:) ne iş yapıyordun eminr

aynen canım annemin başının etini yemiştim zaman geçmiyo diye:)

aslında evde yatmak benim için iyi oldu çok yorgundum işin stresi doktora git gel iyi dinlendim o yüzden ilk başlarda zor gelmedi sonradan sıkılmaya başladım bugün işe gelmekte çok zor oldu alışmışım yatmayasen hep yattın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…