çok sevindim demek ah kalbim hamile hayırlı olsun sende başladın ha tedaviye hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim sonuç henüz belli değil önümüzdeki hafta belli olacak inş. kız normalde 12.gün belli olmazmı benim doktorum 15. yada 17.gün dedi
çok sevindim demek ah kalbim hamile hayırlı olsun sende başladın ha tedaviye hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim sonuç henüz belli değil önümüzdeki hafta belli olacak inş. kız normalde 12.gün belli olmazmı benim doktorum 15. yada 17.gün dedi
kıslar ben çıkıyorum hastaneye gidicem kan vericem dua edin bi sorun olmasın görüşürüz
bilmem ben 12. gün baktırmıştım yaa sen bekleme
bi belirti varmı
hemen çıkarmı sonuççç. hadı baklım bekliyozzfisfisfis
ah kalbim sende ne gibi belirtiler olmuştu canım bende sonuç bekliyorum aşılama yaptırdım.
biliyorum cnm.. 4 gözle haberini bekliyordukyerimseniben
kasılmalar oluyodu arada bir hafif sancılar.. genelde hareket edince oluyordu bende ... sende varmı bunlar??
ya bide şimdi benden leke geliyor öyle çok değil ama korkuyorum.... çünkü benim adetim lekeyle başlar hep :sinifsinif:
ah kaldim senin karnında gurultu oluyomuyudu
beklemek çok zor ya
gögüslerim çok acıyor.. ama iğnelerdende acıyordu...trasferden 10 gün sonra demişti doktor o zaman yaptırdık 150 çıktı.. 3 gün sonra yine yaptırdık katlamış 1600 olmuştu...
canım bendeki belirtiler sendede var inşlhhh bebekte vardır dikkat et kendinee...yatıyomusun yoksa normal hayatına döndünmü?
aynen canım annemin başının etini yemiştim zaman geçmiyo diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?